Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu vreau la cafea, am dormit pana acum, ce bine e cu mama! Mi-a gatit mancare, sta cu copilul si daca imi face si o praji deja nu mai am ce cere.

Sotul e tirat la examen, afara e naspa si deprimant, cred ca o sa inchiriez niste dvd-uri ca sa pot sa ma bine dispun!

As bea si niste lapte, cred ca prima data in sarcina asta, ma duc repede pana nu imi trece pofta .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andreea nu se vad pozele, cred ca nu le-ai facut publice!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
originally posted by LORINAAAAAAAAAAAA

Acu sa rezolvam treaba cu soarele si la Bucuresti, pt Karligutza, deh, e distanta mai mare, dar ajunge el si acolo Sa ma concentrez, cred ca il intrec pe Bivolaru

concentreaza-te!!!!
concentreaza-te!!!
buhuhuhu!!!!
eu sunt pro ce vrei tu sa faci ca nu-i rau deloc!

Da Otim ai dreptate... eu asta si zic, incerc sa nu ma mai gandesc cum va fi la nastere! si apropo de ce ti-a zis sora ta! stii ce mi-a zis mie mama cand am intrebat-o cum a facut ea 4 fete cucuiete? uite ce mi-a zis:

cand nasti zici: "nu-mi mai trebe' !!!"
iar cand vii acasa: "te apuci iar de treaba!!!"
si eu o intreb: ce treaba mama?
dar ea: "pai dai cu matura! speli pelinci!" (ca nu erau pampersi...)
dar e 'hoata' , stiu clar ca se referea la .... !!!
a inceput sa rada bineinteles si am inteles! e un pas mai dificil, dar il putem face cu putina ambitie!

karligutza, sapt.26 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

offff nu se vad pozele...mai incerc o data

Andreea 25+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

acum sper sa se vada

Andreea 25+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

andreea c - UOAAUUU frumoase

jadi - gata si

Buna dimineata si la anya si alina.a stiu ca sunteti pe aici ( am tras cu ochiul ) m-a influentat lorinaoo1 .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by otim

Bravo lorinaoo1 - deci in consecinta te rugam sa gandesti pozitiv , ca vai de noi daca te superi .....

21 saptamani Laurentiu

Eh, nu sunt eu chiar asa rea, ca doar nu sunt Mama Omida Dar daca apare soarele si la Bucuresti, cred ca voi intra serios la idei tre' sa gasesc un preot sa ma descante sau sa ma exorcizeze Eu zic totusi ca mi se trage de la kefirul de dimineata + colaceii cu muult mac

Karligutza si eu mor de frica cand ma gandesc la nastere, tocmai de asta incerc sa nu gandesc prea des. Pana la urma totul va fi bine si nu va ramane decat o poveste si, bineinteles, gaglicea plangacioasa de langa mine

Mai da' voi aveti program de relaxare - musafiri, aniversari Eu sigur am azi program de gatit, adica il asist pe sotu', ca acum el e bucatar-sef

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andreea chiar frumoase . M-ai dat gata cu inscriptia de pe body si mi-ai luat ochii cu portocaliul de la carut (imi plac la nebunie 2 culori: rosu si orange ) Cat ai dat pe carucior?
Las' ca vine BE si la noi la Iesi, daca a mai ramas ceva de la voi Da' ne-ati lasat si noua, nu-i asa?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

tzuca-le mama de fete cucuiete ca repede ati mai vazut ca am aparut.pai trebuie sa citesc din urma....
deci buna dimineatza!
eu a trebuit sa merg sa-mi faca glicemia,luni imi fac testul de toleranta la glucoza si imi trebuie masurata glicemia cu o zi inainte.deci acum beau si eu cafeaua....m-a scobit asistenta cu un ac in vena ....
andreaa sunt adorabile lucrurile lui bb,sa le stapaneasca sanatos!
anya me bucur ca ain trecut pe aici o asteptam si pe luuuuunnnnaaa!
cristina26 si lary sa aveti grija de voi ,si multa sanatate
si gagicile mele matinale otim si lorina si le asteptam pe lia si pe simo cu vesti!
jadi tu esti in braila acum?

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lorina esti cumva leu ca si eu mor dupa rusu, portocaliu si galben...cand am timp fac niste poze cu casa noastra si gradina sa vedeti ce culoare turbata i-am tras anul trecut.am fost arhitecta sefa!

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput