Mamici de iulie-august 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi . Nu cred ca se ia raceala prin net dar ma inscriu si eu in clubul racitelor , care stranuta muuuuult . Si noi locuim la etajul IV , dar azi e foarte innorat la TM , deci pauza la rasarit .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Otim hai ca trimitem noi de la Iasi niste soare Cum preferi, cu tot cu ciripitul vesel sau fara?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

lorinaoo1 - fara ciripit ca asta se rezolva foarte repede ( stau langa padure ) MULTUMIM (mai ales ca am lasat spalatul geamurilor pe azi )

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Otim noroc de ciripit, ca pe aici e o liniste... Chiar asa, unde-or fi fetele? Isi fac somnicul de frumusete ? E fain ca stai langa padure, nu trebuie sa mergeti prea departe la un gratarel in aer liber

Am intrat si eu un pic la mamici de martie-aprilie si am vazut pozici cu bebei frumosi si micuti. Tare micuti mi se par. Cred ca o sa-mi fie frica sa nu-mi stric papusa cand va veni pe lume Azi sotul mi-a promis ca mergem la cumparaturi (de-ale gurii), poate il pacalesc si cumparam ceva friumos si pt bebita

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

'neata burtici!

m-am trezit si eu cu noaptea-n cap!!! adica ora 7.45 zau e cu noaptea-n cap! ce rasarit vreti voi la mine cu jaluzelele trase? si in plus cu fata la NORD(si-adevarat un pic)-EST dar e INNORAT azi la Bu-ca-resti!!!! m-am culcat la 3.30 (v-am scris eu pe la ora aia... dati-mi cu in cap ca nu-s normala!) si iote la ce ora scol eu burtica! dar daca azi am musafiri? zic si eu... nitica toaleta fuga fuga.. ordine in dormitor.. pap ceva si fug sa ridic "musafirii" de unde sosesc! asa ca azi sunt bizi! sa nu bazaiti dupa mine (de fapt nu bazaie nimeni asa rapid, poate la vreo 2 saptamani de absente!).

ahhh, am uitat sa va spun ceva dragut! m-am jucat joi seara cu (doar unul ) ... deci cu un bebic de 3 luni... ce mititel era, ce dragalas, ce ganguras! abia astept fetelor ziua cand voi da in mintea piticoacei mele mici! abia astept! nush cum scap de nastere, dar abia astept cum zicea cineva pe aici, zilele de dupa! planuri mari nu-mi fac, alea ies de azi pe maine pe la noi pe aici (ca suntem noi trasniti si cand ne tuna aia suntem...) insa chestiile astea marunte, rutina de zi cu zi, abia o astept! hlizeala, gangureala, motaiala, baita, cadita, papita, pipita.... hehe... toate cu gazuta mica! cred ca m-a cuprins iar euforia de viitoare mamica!

Spor la sters geamuri si alte alea! eu n-am asa ceva! de facut!!!!! dar geamuri am!
pupici... va mai las sa respirati!

karligutza, sapt.26 si printesa din burtica

Mergi la inceput

E foarte frumos din anumite puncte de vedere ( aer mai curat , imerdiat poti merge la plimbare prin padure ) , dar tot aici avem si Muzeul Satului si gradina zoo . Iti dai seama ca abia astept sa vina pe lume printisorul nostru , sa-l plimb , sa-l rasfat . Dar vine si partea proasta a lucrurilor cand vine foarte multa lume (ca doar vor si ei la picnic ) si sa-ti inchipui ce ramane dupa ei , te iei cu mainile de cap , tot ce era frumos s-a dus .... ca s-a nu mai spun cand stau pana dimineata pe la ora 2-3 si pun muzica ....
M-am uitat la meteo , iar apoi pe geam . Multumim pentru SOARE a si venit la noi .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Otim, ma bucur ca a ajuns soarele la voi, deci cand imi pun ceva in minte...
In legatura cu mizeria lasata de oameni in urma lor sau galagia pe care o fac, cred ca inca mai are rumanul de lucrat la mentalitate, lucru valabil pt toate zonele. Chiar era un reportaj la tv cu tone de gunoaie la nu stiu ce baraj E taaare greu sa iei o punga cu tine sa-ti pui acolo resturile pana gasesti un container

Acu sa rezolvam treaba cu soarele si la Bucuresti, pt Karligutza, deh, e distanta mai mare, dar ajunge el si acolo Sa ma concentrez, cred ca il intrec pe Bivolaru

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

karligutza - buna dimineata , lasa incearca sa nu te tot gandesti la nastere ca pentru a avea bebica ta trebuie sa treci prin asta la fel ca si noi toate . Important sa-i tinem in brate , sa-i rasfatam , etc ... Partea cu nasterea stii e mi-a zis surioara mea care a nascut si ea in decembrie ??? Dupa ce a nascut imerdiat am vorbit cu ea si nu-i mai trebuia alt copil , a doua zi deja nu mai era asa nasol , acum deja cocheteaza cu idea de un fratior sau o surioara pentru bebe ei . Deci ... trecem si peste asta ca si peste multe alte pe care viata ni le va pune in cale ... Sanatosi sa fim noi si familiile noastre ca in rest ...

si spor la cumparaturi si distractie placuta pe mai tarziu cu musafirii

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Bravo lorinaoo1 - deci in consecinta te rugam sa gandesti pozitiv , ca vai de noi daca te superi .....

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata! Ne-am trezit si noi pe la 8. Ne pregatim de papa si de cumparaturi, iar apoi de distractie. E ziua lu' maica-mea si ne strangem mai multi la papa bun .
Puteti vedea aici cateva poze cu achizitiile mele de la BE.

Andreea 25+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput