Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
Anya20 spune:
va multumesc pentru si pe care mi le-ati oferit.
oanaa, infectia urinara la copii poate fi destul de inselatoare. depinde de varsta copilului, de localizarea infectiei la nivelul tractului urinar, de germenii implicati, de eventualele malformatii ale tractului urinar sau alte modificari locale care pot intretine o infectie... presupun ca te referi la baietelul tau. infectia se poate manifesta zgomotos, cu febra, frisoane, stare generala proasta, dureri abdominale si lombare, varsaturi, dureri la mictiune, urini mirositoare, tulburi, eritem fesier si genital...sau mai bland, cu lipsa poftei de mancare, paloare, cearcane adanci, scadere/stagnare in greutate, astenie, subfebrilitate...sau manifestarile pot fi absente (eventual doar o lipsa a poftei de mancare). cel mai sigur iti poate spune o urocultura, care merita facuta impreuna cu un sumar de urina.
aylin, sper sa fie bine bebelusa ta.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Antoanela23 spune:
Orchis, felicitari pt rez bune la eco. Daca dr a zis ca nu e cazul sa te ingrijorezi, asculta-l, e mai bine pt linistea ta.
Monjum, ma bucur ca bb e bine. 900 gr la 26 da sapt nu mi se pare mic, eu zic ca e ok. Plus ca are dreptate Jadi, fiecare copil are ritmul lui de crestere, daca tu zici ca si primul a fost mai micut la nastere inseamna ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Pt ce iei Tardyferon folic?
Roxy, creste-ti umiditatea in camera, ajuta la tuse, mai ales noaptea. Dar vorbeste cu dr sunt siropuri ce se pot lua in timpul sarcinii. Sau intreaba la farmacie direct, macar ceva de plante sa iei.
Lid, felicitari pt baietel, sa fiti sanatosi.
Lorina, ce harnicuta esti, ai grija sa nu exagerezi cu activitatile.
Anya, ai o si de la mine, la fel si Luna.
Cum bine au zis cateva fete carora le multumesc, aunci cand ai o sarcina dificila te gandesti mai putin la amanuntele nasterii si mai mult la importanta de a tine un copil sanatos in brate. Eu v-am mai spus, nu am amintiri placute despre nastere in sine, dar nu e zi sa nu-i multumesc lui Dzeu ca Victor e bine si sanatos si sper ca si surioara lui sa fie la fel.
Treaba cu "vaitatul" ca sa zic asa e alta poveste. Normal ca fiecare alege ce impartaseste pe forum, dar suntem aici ca sa ne sprijinim reciproc, deci e normal sa spunem si ce ne bucura si ce ne ingrijoreaza. Cu un gand frumos de la una, un pup de la alta, se face soare pe strada tuturor.
Pe de alta parte, nimeni nu-si ia jucariile si pleaca, am zis .
Pup fetele, somn usor si weekend placut,
Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Aylin, imi pare tare rau ca ai aflat vesti ingrijoratoare. Incearca sa mai vorbesti cu doctorul, stiu cum e cand auzi asa ceva, ti se inchide universul si-ti vuiesc urechile, doar mai tarziu iti dai seama trebuia sa mai pui intrebari. Dar incearca sa te linistesti, nu pune raul inainte. Nici un dr nu ti-a zis pana acum ca sigur e ceva grav sau iremediabil.
De cand m-am intors de la spital, vine o moasa si-mi face monitoring de doua ori pe sapt, deci am inceput asta din sapt 21/22. Insa mi-a zis la un moment dat ca ea a vorbit cu dr meu si ca face asta mai mult pt linistea mea sufleteasca, dar ca asa de devreme in sarcina inima bb-ului, fluxurile sanguine si impulsurile electrice nu sunt complet formate (eu asa am inteles, sper sa nu aberez) si de aceea nu se interpreteaza inca inregistrarile de pe monitoring.
Ma gandesc ca poate de aceea ti-a zis ca te va monitoriza dupa sapt 25.
Te pup, ai grija de tine, o sa fie bine, o sa vezi,
Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
Aylin... ai grija de tine! nu te intrista mai repede decat e cazul; asteapta sa vorbesti cu doctorii si daca va fi vreo problema serioasa cere-le sa te ajute, fa orice ca bebe sa se dezvolte sanatos! asa cum zicea si Carmena, daca era ceva atat de grav, ti-ar fi sugerat macar sa te interneze sau poate vreun sfat colateral ce sa faci, ce sa nu faci... eu asa ma gandesc! incearca deci sa ai putintica rabdare si sa insisti in discutia cu medicul sa primesti un sfat bun si linistitor! ai incredere in DD! uite un pupic ... nu e voie sa mai treci o data prin ce zici ca ai trecut... hai nu mai fi supi! ai incredere ca minunea se va intampla si ca bebe e ok!
AndraZ - eu imi scriu nr.nou de saptamani lunea, cand intru in sapt.respectiva. Adica duminica inchei sapt.26 iar luni voi scrie deja ca sunt in sapt.27 pentru ca e prima zi din cadrul sapt.nr.27. M-am facut oare inteleasa?
Brazuca - ce departe sta croitoreasa ta! ; eu zic ca nu risca sa nu iti faca rochita asa cum iti place tie sau cum vrei tu, ca altfel o incurca! cine are burtika mai mare? ea sau tu? ehhhhh... pai ce e dupa cum vrea ea? o bati imediat!
Luna ... plsss, nu pleca tocmai tu! adica de ce sa intri tu mai rar? noi te vrem aproape, te placem si pe mine chiar m-ai suparat ca vrei sa vii mai rar pe aici... mie o sa-mi fie dor de tine! da' eu te vreau inapoi! pe bune!!!!
Carmena, multumesc dar zau ca nu mai stiu cum s-a incheiat 'disputa' care a fost mai demult aici intre mine si Jadi..... asa de mult fair-play? uite un pupik si pt.tine si o floricica de primavara ca esti o fire vesela din cate observ! o sa ma reintorc sa citesc... of... ca bine ai zis, ca orice s-ar intampla pe forum, nervi sau bucurii, in viata reala suntem in mod evident fericite cand ne alinta sotul sau bebicii daca ii avem (eu am doar o burtikoasa deocamdata) si uitam de orice alta incruntare sau suparare.
ilenutza drum bun si Sarbatori Fericite! eu aplic aceeasi reteta, plec duminica pe 1 aprilie (mama radea de mine ca poate o pacalesc, dar nu o pacalesc, chiar plec duminica pe la pranz spre MOLDOVA mea draga si cu aer curat... abia astept sa ajung in livada, dar nu prea cred ca-s pomii infloriti, or cine stie... iarba verde si papadie poate poate... offff.... copilaria de la tara, o comoara adevarata!!!!!) si ma intorc dupa Paste. O sa am de cetit o groaza cred cand ma intorc. Dar cu toate astea va doresc spor la scris! cine nu poate sa mearga nicaieri, vezi cazurile fetelor care au nevoie sa stea in patut sau mai nasol, in spital, vor fi fericite cu DC-ul aproape... aveti grija de voi fetite dragi si burtici 'grase si frumoase'! bebicii sa creasca mari, iar voi sa fiti vesele impreuna cu tatici cu tot!
alina.a mai bine ca tine nu stiu daca a spus-o cineva . anya ne-a oferit aici o parere avizata si gratuita! si la fel de mult conteaza ca isi gaseste timp din timpul ei si al familiei si ni-l si ofera! cand s-ar putea foarte bine orienta catre familia ei si micuta Anya in special. Drept pentru care merita si cea mica si cea mare floricele! tot de primavara!
nma m-ai facut sa rad! vai sotii! si al meu sotior sare cateodata noaptea, mai mult spre 5 dimineata se intampla de fapt, din cauza ca incep eu sa miorlai ca auuuuu carcelullllll!! si sare saracu' si zice: ah, ce m-ai speriat! mama ce trezire! si apoi ma maseaza usor pe picior pana imi trece, ma pupa si adormim aman2 iar... il iubesc! mult mult mult!!!!
Lorina, nu-i frumos ce faci! pleaca SIMO si iti zic clar: ai grija de Iasi-ul acela frumos! si tu iti faci de cap? eh... te cert si eu asa parinteste! ai mami grija de tine! lasa ca meriti si tu un pic de rasfat cu prietenele, dar nu contra unor dureri de burtika! fii atenta si fugi fugutza in pat cand te doare burtika! prima solutie: odihna, a doua: telefonul la medic si apoi mai stiu eu ce pastilute! te
andutzy mi-am amintit ca ai zis si tu ca iei Aspenter? la ce interval ti le-a prescris? eu i-am aratat miercuri rezultatele de la morfo-fetala si medicului meu si pentru ca aveam IR-urile asa: 1.33 pe uterina stanga si 0.51 pe cea dreapta, mi-a zis sa iau Aspenter 1 la 3 zile pentru linistea mea! ca sa vezi ce doctor simpatic! eu iau pastile pentru linistea mea! oricum cred ca si pentru a lui... n-a zis-o el doar asa; timp de 6 saptamani, adica pana la urmatoarea consultatie; dupa care cred ca stop. Asa ar fi bine. Of...
Fetelor eu mai merg in sapt.32 la consultatie, dupa care cred ca in sapt.36 si la finalul consultatiei din sapt.36 ce-o sa-mi zica? ne vedem la NASTERE? cred ca o sa-l intreb cum imi dau seama ca e gata si nasc? ca nu de alta, 'fals alarme' as putea sa-i dau oricand cred din sapt.37... nu? Las' ca va zic voua simptomele si daca ma fac bine inteleasa ma trimiteti voi urgent la spital, asa-i?
pupici! e noapte si e tarziu.... era si-o melodie... cred ca manea.. !!! dar ce conteaza, tot noapte si tot tarziu e! dar cine a dormit azi de la 17.00 la 20.00? hmmm? noi doua: eu si burtika mea rotunda! da da... ne simtim in forma dupa asa un somnik...
dar gata... ne mai auzim maine seara un pic si apoi dupa Paste... zi frumoasa! weekend la fel! and so on... pappaappapaapa
am umplut o pagina?! uraaaaaaaaaa iertare va rog!
karligutza, sapt.26 si printesa din burtica
karligutza spune:
Simo cum ai zburat? cum ati zburat de fapt! ce ignoranta sunt! scuze! ai un bebe in burtika, ai un sot alaturi... si pe ei! stai numai cu soacra acum, nu? de noi asa rele nu-ti mai place, nu?
samadhi ce-ti mai face ochisorul? da-ne un semn ca esti ok! ca ti-a trecut, ca ceva... uffff... sanatate multa!
lia ti-a expirat viza pt.spital! afaraaaaa!!!!!!!!!!! gata, cat mai stai acolo?
karligutza, sapt.26 si printesa din burtica
Samurai-lady spune:
Buna dimi la un suc de lamaie cu apa minerala.
Pentru fetele cu tuse care nu mai vrea sa treaca-asa ca a mea:si pe
mine ma ajuta umidificatorul din dormitor si in rest picaturile in nas.Si tusesc de nu mai pot.Dar,medicamente nu am primit nimik.
Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
cristina26 spune:
Samuray_lady multumesc mult! Ce iti face printisorul? Inca mai sunt impresionata de mancarurile pe care le pregatesti cand merge la gradinita.
Aylin, imi pare rau ca ai pentru ca ti s-au dat vesti ingrijoratoare. Sa speram ca pana la urma toate se vor rezolva cu bine.
Luna1 nu te supara ca nu ii face bine la bebe. Noi toate te placem mult
Alina.a imi pare rau ca nu te simti bine, ca te doare burtica. Dar ma bucur mult pentru tine ca ai un om atat de minunat care iti este alaturi. Stiu ce bine este pentru ca si eu am norocul sa am un om bun langa mine.
Anya20multumim ca ne dai informatii despre porblemele medicale pe care le avem. Sunt sigura ca fiecare dintre noi apreciaza ceea ce faci foarte mult.
Lid felicitari pentru baietel.
Clara nu mai fi nici tu suparata, nu e bine pt bebe. Nu trebuie toata lumea sa gandeasca la fel. Cineva mi-a spus odata ca "toti suntem diferiti si impreuna formam lumea" si avea mare dreptate.
Unul din prieteni nostrii de fam. este peranatolog (daca am scris cuvantul gresit ma puteti corecta) si o data l-am intrebat ce crede el despre operatiile de cezariana la cerere. (Am vrut sa iau informatii pt ca prietena mea cea mai buna a cerut sa i se faca cezariana) James a inceput sa imi spuna toate complicatiile pe care o cezariana le poate avea, apoi statistici.... in sfarsit m-a ingorzit (cred ca de atunci am eu asa frica de cezariana). Cand a venit prietena mea la mine ziua urmatoare i-am spus o complicatie ca le uitasem pe celelalte. Ea a spus ca decizia ei e facuta, asa ca i-am respecat-o si nu am mai pomenit de cezariana nimic. In ceea ce o priveste totul a descurs perfect si are o fetita minunata de 17 luni acum. Concluzia este ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui.
Acum despre mine
Eu sunt racita de o saptamana, desi pare ca e de o vesnicie. Nu stiu de ce nu mai imi trece raceala asta... m-am saturat de ea. Sper sa vin cu vesti bune despre raceala asta curand.
Va doresc fiecaruia un sfarsit de saptamana placut.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
23+ poze cu fetita si cu mine
Samurai-lady spune:
CRISTINA26-sa-ti treaca raceala repede repede.Si eu sunt racita,am o tona de muci si o tuse care nu ma lasa deloc.Dar,fara febra si alte dureri.
Mancarica lui Kenutz pentru gradi aku,de cand sunt gravidutza ,o fac mai simpla:))),dar el e incantat si imi zice cat e de bunaaaaaa.
Un weekend placut tuturor
Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
lorinaoo1 spune:
Neatza, fetelor vesele! Va invit la o cafelutza Vad ca Lary mi-a luat-o inainte
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+
lorinaoo1 spune:
Lunitaaaaaaaa hai intra sa ne spui cum te mai simti, plzzzz
Anya uite inca
si pt tine si pt comoara ta mica
Karligutza maaama da' tu si cu Alina.a, Andra, Anto ma faceti geloase, pt ca aveti parte de soti asa de dulci Poate deschidem o agentie cu soti de imprumut , dar stiu ca nu vreti sa-i dati, las' ca stiu eu Si al meu sot e dragalas si ma ajuta cum poate, dar ce sa-i faci cu incapatanarea nevestii care se plictiseste acasa? Noroc ca ma simt mai bine, ca acu o luna n-as fi sters geamurile
Cristina, Samuray imi pare rau ca sunteti racite. Sa fiti cumintele si sa va tratati cum puteti si cu un strop de rabdare trece. Na ca stranut si eu ca o capiata Sper ca nu se ia, nu?
Uite ca azi am prins rasaritul de dupa blocuri (stau la et IV, deci am un unghi potrivit) si ce frumos e soarele de dimineata
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+