Mamici de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
X-ray spune:
anto multumesc frumos.e de la uterul meu de cacao care poarta fata de aur ....probabil mai urca si placenta.sper sa fie totul ok,chiar as vrea sa-mi fac ceva mancare de pasti.din pat nu am cum....
fetele din tari straineze cum va petreceti pastele cu un strop de traditie de la noi si un strop de la el?
alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
nma spune:
salutare fetelor.
luna sper sa te razgandesti repede. sa sti ca nu-mi dau mama pe a ta. prefer sa ma enervez pe a mea din cand in cand. mi-ar fi placut sa ma ajute mai mult, dar cum parintii nu poti sa ii alegi ma multumesc cu ei asa.
alina.a imi pare rau ca si tu ai vut un episod urat cu mama. sper ca a trecut totul. sper sa scapi si de dureri.
felicitari pt sot.
ma laud si eu cu al meu caci face saracul de toate. pleaca la ora 6.30 la serv si mai vine pe la 19.00. pt ca ma oboseste serv si mai am si acasa de lucru, cand vine sa joaca cu copilul, ii faca baie, strange masa dupa ce mancam (eu o pun) si mai da uneori si cu aspiratorul pe la ora 22.00. pe langa toate astea eu il mai si trezesc noaptea ca nu pot sa dorm sau ma supara cate un carcel.
cred ca e grea sarcina pt el, dar e obisnuit de la prima.
otim medicul meu de familie a venit acasa primele doua saptamani si nu a primit nimic. spunea ca e normal sa vina si chiar s-a ocupat de copil si mi-a dat sfaturi bune. sper ca asa va faca si acum. pe langa ea eu am mai chemat un pediatru contra cost de cate ori mi se parea ceva suspect si fiind la primul copil o chemam cam des.
roxy multa sanatate. ai gruja sa te faci repede bine. e insalatoare si vremea asta.
aylin un si tie si la bb. fi optimista si totul va fi bine.
eu am luat 3 kg, dar mananc numai porcari. la ora 7 mancam o savarina, pe la 10 un ecler. ar trebui sa nu mai intru in magazinele alimentare caci sunt un dezastru. mi se face rau daca nu mananc ce vad. acasa nu am probleme. vreau sa mananc si eu sanatos, dar parca fructele nu mai au nici un gust. carnea de pui nu imi mai place, doar pestele mai merge. cu lichidele stau prost. asi bea doar acidulate si rar depasesc 1 litru.
am mai vrut sa mai spun cate ceva, dar nu mai stiu ce asa ca va pup pe toate.
19+ 21.07.2003
andreea c spune:
Aylin vrei sa-ti dau numarul de tel. al lui Peteu? Poate iti spune el cand sa te duci la spital ca sa nu astepti foarte mult. Eu l-am rugat sa ma primeasca cand este de garda si a acceptat.
Nu vrea nimeni sa-mi schimbe numele doctorului in listuta ? Mi se face rau numai cand vad numele doctorei, care ma punea sa iau antibiotic fara motiv, langa numele lui bebe.
Fetelor eu stau pe 1 mai, la Ciuperca. Cu cine ma plimb la vara cu caruciorul?
Andreea 25+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik
nma spune:
nu mai este nimeni pe aici? unde sunteti fetelor?
stiu... voi sunteti pasari de noapte.
alina.a eu de pasti merg la socrii in ardeal asa ca nu pregatesc nimic. nici curatenie nu am avut timp si nici energia sa o fac. noroc cu bona ca a spalat geamurile. face si ea cate putin. in final o sa am curatenie.
sarcina trecuta de la curatenia de pasti am ajuns la spital asa ca de data aceasta trecem peste.
asi vrea niste prajitura de casa pana merg la socrii, dar bona nu vrea sa gateasca si oricum deja face prea multe. eu nu prea mai sunt in stare sa fac. ma limitez la mancaruri simple.
19+ 21.07.2003
X-ray spune:
nma mi-e dor de valcea,de mirosul de cozonac de la bunica de la tara.... la mine cu mama e simplu,tin fff mult la ea dar e o persoana f dificila...si asa ma bucur cand aud de cupluri si familii fericite.sa ne traiasca!
edit:nici eu nu vreau sa fac mancaruri complicate dar macar cate ceva....soacra-mea in ultima vreme nu mai face mai nimic,are doar 93 de kg la 1,50m si tine neaparat sa ajunga la 100kg.
fetelor desi aici lucrurile par sa intre in moarte clinica va anunt ca am inceput masajul cardiac extern...deci eu nu ma las! pai scriam un capitol pe zi si acum?ce faceti?
alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
jadi spune:
Aylin multa sanatate, eu l-as suna pe tutu sa ma lamureasca!
Alina in weekend e lumea ocupata... si mie mi-e dor de valcea, sotul e de acolo dar de cand cu asta micul am mers mai rar pe acolo, tot la mama la braila am tot mers, de aia ma gandesc cu parere de rau ca nu am fata!
Deni & Vlad & Tudor
X-ray spune:
jadi bb3 e fata!
atunci weekand placut la toata lumea.
alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
N-am mai intrat de vreo 2 zile pe forum pentru ca nu aveam mare lucru sa va spun si pentru ca de cateva zile atmosfera e...de toata jena! Nu vreau sa comentez si eu la subiect ca nu are rost!!
Luna mi-au dat lacrimile cand ai descris forumul ca o mica lume virtuala, ca vezi fetele de aici ca niste prietene, ca acolo nu il ai decat pe Cosmin si pe sotul tau... Cred ca mi_au dat lacrimile pentru ca si eu simt la fel(cu exceptia faptului ca pentru moment il am doar pe sotul meu)! Poate pentru fetele din tara nu este atat de evident sa inteleaga ce inseamna sa iti incepi o noua viata departe de acasa!
Va pup pe toate si sper sa redevenim ca inaite
MADA 18+, cu
Poze de vacanta
lorinaoo1 spune:
Ca tot vorbeati de mame care mai de care, eu cu a mea ma certam destul cat am stat la ea acasa , dar de cand m-am mutat la Iasi (ei au ramas la Boti), ne vedem destul de rar si tare ne mai iubim Mi-e dor de mamili meu si m-as duce s-o vad de sarbatori, dar nu vreau sa risc sa ma simt rau sau sa pun in pericol pe bebe pt 100 km si ceva.
Fetelor, oare ce face Simo acum? Pun pariu ca e la plimbarica sau la o terasa fancy cu soacra ei dulce
Acu am o durere de spate pt ca l-am tuns pe cutu al meu (ce mai, am facut economie si nu m-am dus la vetrinar). Alina.a ce-ti mai fac cutzulachii? Al meu e in calduri si ma scartaie intruna
Gata, ma duc sa ma intind. See u tomorrow!
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+
lid spune:
Buna fetele,
nu cred ca ma mai tineti minte pentru ca am scris doar cateva mesaje....dar de citit citesc in fiecare zi deci sunt la curent cu tot.
Oricum, m-am hotarat sa va scriu pentru ca am si eu o rugaminte. La ultima ecografie dr Iosup mi-a zis ca voi avea baietel in loc de fetita cum era la ecografie anterioara. Deci as vrea sa va rog sa schimbati caruciorul roz cu unul albastru....si uite asa am mai ingrosat un pic randul baieteilor!!! Si numele o sa fie Theodor Andrei
Si vroiam sa va mai zic ca eu sunt de doua ori in listuta voastra.....o data pe 1.08 o data pe 10.08.....acum dpnul meu este 3.08...cel putin asa era ultima data.
Va pup si va urmaresc mai din umbra
http://community.webshots.com/user/alidutza
http://www.cvartet.ro