All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=221420&cdate=20070414&ctime=175532

kamikaze David

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Sinzi, e super filmuletul, iar David f. curajos!
Ce as face si eu o baie in piscina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, David e super! Chia ram ramas cu gura cascata.

Copiii mei nici in cada nu intra .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
am revenit si noi din deplasare. a fost frumos, baietii s-au distrat bine impreuna si eu cu ei dupa amiaza in fiecare zi. pacat ca pe la Calimanesti e totul atat de in paragina...ca zona e superba. incerc sa pun si poze dupa-amiaza.
Sanzi hahahhaa chiar kamikaze. suuuper funny David! bine ca ati gasit bicicleta....sa nu se panicheze cupilu'!
Simonel ura, bine ca ati luat biletele. va asteptam cu flori in aeroport.
Crix ai gasit unde sa iti faci unghiile?
Fisun da de ce atatea antibiotice? ai ajuns la Loghin in week end?
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Buna dimineata, duduci!
Cornelush, imi pare rau ca n-am vorbit mai mult ieri, era cam balamuc. Cum te-ai descurcat cu piticii la spectacol? Noi am gasit pina la urma locuri in fata si fii-mea a stat mai mult in picioare, pe linga scena, ca sa traga cite un dans,la o adica... Am luat bilete si pentru duminica viitoare, la Aladin.
Crig, am aflat si eu vineri ca nu se tine atelierul, dar n-am mai apucat sa intru pe DC ca sa anunt. Daca as fi avut telefonul tau, iti dadeam un mesaj.
Sinzi, David e intr-adevar uimitor, nici eu n-as avea curaj sa fac figura aia cu piscina. Si ce frumos a crescut! Cit despre logoped, eu nu cred ca e cazul sa-ti faci cu adevarat griji. Probabil ca si-a canalizat toate energiile catre dezvoltarea fizica, iar bilingvismul i-a ingreunat un pic dezvoltarea limbajului. Eu cred ca se va rezolva de la sine, la un moment dat.
Atelierul de pictura e simbata la ora 12,30. DAca era mai devreme nici noi n-am fi izbutit sa ajungem, abia ne mobilizam in weekend, daca am fi mai harnici am ajunge noi si la balet, dar...
La multi ani, daca aveti vreun sfint astazi!
Va pupic, o saptamina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

Sinzi, e grozav de curajos David!!! Felicitari! ...Si lui Sebi i-ar placea la piscina... dar sa se uite... (eventual la David).
De curand, cred ca am intrat in "criza de 3 ani". Nu ne mai asculta deloc, ne raspunde (de ex: "Si ce daca te-ai suparat pe mine?! Las' ca-ti trece supararea!"), face doar ce-l taie pe el capu', ceea ce pe mine ma scoate din circuit, oricat de multa rabdare as incerca sa am cu el... Degeaba am citit nu stiu cate carti de psihologia copilului, nu stiu ce solutie sa mai adopt.... (Bine ca n-am decat un copil, ce ma faceam daca aveam doi, pusi mereu pe shotii?)
Voi ati trecut prin asa ceva? Cum v-ati descurcat?
Cu logopedul, sunt curioasa si eu cum o fi. Nepotica mea a avut o perioada in care se balbaia, dar si-a revenit, fara tratament special, cred ca mersul la gradi a ajutat-o mult + vorbitul cu ea cat de mult. Acum a inceput sa mearga la logoped, pt ca nu poate pronunta toate consoanele. Sper sa dea rezultate.
In plus, mai cunosc o d-na logoped, dar repet, nu stiu cum lucreaza efectiv cu copiii. Daca vrei, ma mai intrebi cand veti veni la Cta.

Liana, te rog sa ma scuzi, da, am primit mesajul tau, am tot zis ca te sun, dar m-am luat cu altele (am avut un program foarte incarcat in ultima vreme) si... pana la urma, am uitat.

Simona, ma bucur ca sunteti mai bine acum! Pana cand veti continua tratamentul cu antibiotice?

Cami, burtica si fetita dansatoare si mamica!

Marilen, pt test trebuie sa mergi la un cabinet ginecologic, dar nu ma hazardez sa-ti recomand la care dr.

Jone, te pricepi sa faci evaluare de risc/ loc de munca? Ce mai face Alex? Cum e cu cresa? Spor la zidarie!

Fetelor, aveti idee cum mai merge darul la nunti (pt niste simpli nuntasi)?

Tuturor o zi frumoasa! Ce bine ca este soare!!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

am fost sambata la dnul dr loghin.mi-a zisa ca un copil perfect sanatos,are niste cojite in ureche dar sa nu ii pun picaturi ,sa le las asa.are si putin rosu in gat dar nici vorba de puroi,cum mi-a zis dna dr loghin.iar pt mucisorii din nasuc mi-a dat zyrtec si optamesone-n.ce parere aveti?2 medici,2 pareri total diferite. ege e bine,mananca ,e vioaie doar ca e cu muci.de asta nici nu am crezut-o pe dna dr loghin cand mi-a zis ca are puroi in gat.
marilen,eu am fost la gineco pt o candidoza ,mi-a dat tratament si mi-a facut si un test papanicolau.vineri tr sa iau rezultatul.eu merg la dr cristurean,sunt multumita de el ,dar sunt fete pe forum care au alta parere.
va pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Multumim.....David iubeste apa sub orice forma!!!! ...gheata, apa, "steam"!!!!!

Gabi, David are un vocabular extraordinar si in engleza si in romana...Vorbeste in ambele limbi si trece cu usurinta de la o limba la alta
Pb este ca se balbaie...

Mav, in functie de ce am sa rezolv aici, o sa ma interesez de logopeda de care spui!!! Multumesc...

Am fugit la gradi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi eu cred ca balbaiala se datoreaza tocmai faptului ca vorbeste repede si nu se exprima cat vrea el de repede. dar e mai bine sa te linisteasca si un logoped.
Marilen trebuie sa mergi la un ginecolog pentru testul PAP si pentru un examen...mai ales daca nu ai mai fost de 9 ani....e cam mult! ai destui medici....Rusa, Tica, fam. Lutescu, Cristurean, Tomescu, Ionescu...si lista poate continua. la femina intim gasesti l;ista intreaga pentru medicii din constanta (La "liste de medici obstetricieni") si daca mai ai nevoie de indrumari noi suntem aici.
am pus cateva poze din deplasare aici: http://good-times.webshots.com/photo/2536858000088100014WIxyYb

Mergi la inceput

Roxa, super pozele!!!! Frumos foc ochiosul tau!!!! Mi-ai facut pofta de munte!!!!

:

Mergi la inceput