All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Roxana, , minca-l-ar mama de frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
multumesc pentru complimente...mandru' a fost fericit tare "sus" adica la munte. el tot timpul vroia "sus"....si era tare fericit pe serpentine
Sanzi pai hai, cand veniti in romania precis mergeti si pe la munte, nu?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna,

Ma bag in subiectul vostru cu speranta ca mi-ati putea recomanda un loc de cazare in Constanta, Mamaia (in special) sau alta statiune. Ma intereseaza apartament in bloc sau camera la o vila/pensiune linistita si nu foarte mare.

speciale pentru Mav si Tania!!!

MAV, si Clara e in perioada crizei de la 3 ani. Din pacate (sau fericire) n-o prea bag in seama, doar atunci cand intrece masura. Tot timpul vrea sa fie "contra" noastra. Adica nu vrea sa mearga cu noi la..., nu vrea sa manance, nu vrea sa...lista e foarte lunga. Toate incep cu "Eu nu..." Solutii: o las sa vorbeasca pana in momentul in care trebuie facuta treaba. Daca e vorba ca nu vrea sa manance, sa-si adune jucariile sau hainele, nu vrea sa se imbrace, o amenint ca le arunc pe geam. Si cum tine foarte mult la lucrurile ei (chiar si la mancare , se executa. Pedepse: statul la colt si pauza la vizionat desene animate. Trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare.

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Va pupam si noi!!!!
Da, Roxa, vreau sa merg la munte, cum sa nu...de abia astept o evadare...mereu ma plang ca aici nu prea ai pe ce campii sa alergi!!! hihi...si eu trebuie sa respir salbaticie!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neaza dragelor
pfff ce liniste pe aici...se vede ca a venit primavara, sunteti pe afara tot timpul?
Sanzi cum mai sunteti, a venit Radu?
TatianaG imi pare rau dar nu te pot ajuta...poate fetele au mai multe informatii.
Tania, July, voi? totul ok?
Liana asa scurt? ai zis doua vorbe acum 3 zile si de atunci...
ntzzz...nu stiu ce sa ma fac cu voi trebuie sa strig catalogul in curand!
va astept la raport....altfel....
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, eu va parasesc 2 saptamani.plec maine la bucuresti si vineri spre germania.sunt in priza toata, printre haine, genti.va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, Radu a venit de ceva timp...3 sapt...acum duminica pleaca din nou in...Bahamas!!!! Dar doar pt cateva zile...

Noi probam de zor bici cea noua si avem intalniri cu fete...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Roxana, daca nu ma treci nemotivat, iti dau un pupic... si adorabilului tau baietel, admirat din poze deocamdata.. care ma face sa regret ca totusi nu am facut si eu unul..
Si sa nu mi-l sugerati pe al treilea bebe, ca nu ma prind.. imi ajunge!
Natalia suge si de 8 ori pe noapte.. Alexia ma innebuneste ziua...
Marilen, eu merg la Dr. Tica.. imi place mult de el.Si ca medic si ca om.Normal, doar mi-a adus copiii pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara,fetelor!
Roxanaz,eu absentez nemotivat...Dar ,ma uit pe gaura cheii din cand in cand...Shame on me!
Mav,si noi trecem prin criza de 3 ani si crede-ma mi-a scos peri albi fiimea...Si eu am epuizat resursele...dar de obicei cand sunt pe punctul de a o lua la bataie ,o iau de la capat cu metodele ...mai ortodoxe...am constatat,oricum ca de fiecare data,la fiecare show e doar vina mea...:n-am suficienta rabdare,constanta in mentinerea regulilor-si ea abia asteapta sa ma taxeze-,ma dau batuta si o las sa castige...si uite asa uita cine e seful si de ce trebuie sa-l respecte...
Cand e bine ?Cand ma ocup mai mult de ea,cand nu ma las santajata,cand reusescsa ma impun dar nu cu forta,cand ne jucam mai mult,vorbim mai mult...in concluzie ii dau mai mult imi da mai mult...Daca sfarsesc doar sa o cicalesc si sa pretind de la ea nu obtin nimic...si nu stiu cum se face dar uit atat de des de regulile astea simple....Oricum am mult mai multe sa-mi reprosez...
Crig,as vrea si eu sa ajung la muzeu ,intr-o sambata;despre care muzeu e vorba?
Nastasie,drum bun ,sa ajungeti cu bine!
Mamacita,pentru Alexut!Sa fie sanatos si aiba parte de o surioara dulce ,sanatoasa si f. somnoroasa!Sarcina usoara in continuare si tot ce-ti doresti pentru tine si cei dragi!
Te-am vazut,de 2 ori ,parca miercurea sau joia trecuta si in dim. asta cand ma intorceam de la gradi ...erai la volan,intrai in curtea spitalului.Saptamana trecuta erai frumoasa si nervoasa,azi frumoasa si putin trista sau preocupata...Astept data viitoare...hi,hi...By the way, iti vin f. bine ochelarii de soare!Imi pare rau ca n-am vazut si un pic de burtica...deh ce sa-i faci daca am masina mica...si unde mai pui ca am si perna sub fund...
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Alexandru! Sa cresti mare si frumos, sa-ti asculti parintii si sa la aduci numai satisfactii.
Roxana cu prezenta stau cam rau, dar ma straduiesc sa tin pasul . frumosului Patrick.
Nastasie drum bun si distractie placuta.
O seara buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput