All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 13
crig72 spune:

Simona si la noi e o vreme super.Noi tocmai am venit.Mariuca cu
eu cu pasul![]()
Gabi azi nu s-a tinut cercul.next week![]()
Crixia eu sunt experta in scos unghii.haha..tocmai m-am lovit asa de frumos![]()
pupici si un weekend cat mai placut!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
jone spune:
salut
serviciul ma "ingroapa" ...am trecut pe protectia muncii.sper sa fie intr-un ceas bun.
acum suntem iar bagati pana in gat cu zidarie interioara.
pupici tuturor.
a intrebat cineva de internet in eforie sud.exista.si sunt bunuti.eu nu mai am probleme dar acu vine vara si urmeaza proba de foc.
va pup inca o data si sper sa vina ziua in care sa am net la munca.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
irina81 spune:
Salutare!
Am dat si eu o tura pe aici,citesc zilnic,dar nu scriu!
Ege,ma surprinde ceea ce zici de dna dr Loghin! Asistenta noastra o vorbeste numai de bine,a lucrat cu ea 40 ani.Dar de ce ai fost la orl cu ea? Amigdalectomia se indica numai dc este cazul pentru ca si amigdalele au rolul lor in organism. Cat despre fular la gurita,in niciun caz,nu mai detaliez pt ca banuiesc ca stim cu toatele. Despre polipi-are probleme cu respiratia,in sensul ca ai observat ca respira pe gurita? Banuiesc ca ai ajuns azi la cab dr-ului Loghin,cum a fost?
Crig,poate doar cariile si hiperaciditatea la stomac sa se dezvolte de la sugus!
S-o fi gandit ca are vit C,dar mai bine papa copiii fructe decat sugus!
Va pup si va doresc o duminica placuta!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
crig72 spune:
quote:
Originally posted by irina81
Crig,poate doar cariile si hiperaciditatea la stomac sa se dezvolte de la sugus!S-o fi gandit ca are vit C,dar mai bine papa copiii fructe decat sugus!
Irina siMatei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
ca bine spui Irina.in nici un caz nu ma gandeam la ceva de bine..dar mai stii??
Ege chiar cum a fost la control?sper ca sunteti mai bine.
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
sinzi_ana spune:
Simona, nu ai mai gasit linku????
...
De ce trebuie inca sa ii mai dai antibiotic daca nu mai e urma de infectie??
Eu cred ca e ok sa ii faci vaccinul TBC mai ales ca veti sta asa mult in Ro...Si noi suntem pe "lista neagra" aici...![]()
Poate ne vedem la vara..si eu cu David vom fi in C-ta toata vacanta!!!!!
Noi azi am fost la un spectacol (pt copii) super...si apoi am cautat toata ziua bicicleta!!!! Noroc ca am gasit caci David deja intrase in panica...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Marilen spune:
Fetelor,va rog sa-mi spuneti si mie cum se procedeaza, vreau sa-mi fac si eu un Papa Nicolau, nu am facut pana acum, trebuie sa merg la un laborator de analize sau la un medic ginecolog si el recolteaza?In acest caz pe cine imi recomandati?
PS.N-am mai fost la ginecolog de 9 ani de cand am nascut.
_Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
Cornelia spune:
Pupici!
Liris, ma bucur ca Robert e bine! Va asteptam acasa!
Gabi, Crig, ma intereseaza si pe mine cercul de pictura, dar la ce ora ziceati ca e? Noua ne e tare greu sa ajungem in week-end dimineata undeva.
michelle-usa, eu habar nu am ce firme de Internet sunt in Eforie. Eu stau pe langa Eforie si nu e nici una prin cablu aici. Noi avem Zapp. Cat despre menajera, si noi cautam
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Ontica Camelia spune:
buna seara!
nu am mai intrat sa scriu de mult din lisa de timp, dar dar cu cititul sunt la zi. ![]()
liris pup pentru micul Robert. Sa fie curajos la vaccin.
Noi am fost azi dupa-amiaza pe la "Pitici", era destul de aglomerat dar mandrei i-a placut de nu se mai lasa dusa
. in rest suntem bine si "abia" asteptam sa incepem o noua saptamana.
numai bine si multa sanatate! 
poze cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
liris spune:
Cristinele (both), Sinzi, Cornelia, Camelia multumim de urari si grija! 
adevaru' e ca ne-au spus sa fim pregatiti ca nu va fi usor dupa vaccin. o sa fie si mai miriit. el sa fie sanatos.
antibioticul continuam sa i-l dam ptr a preveni o alta infectie. medicul a spus ca-i curata urina. nu stiu dc v-am spus, dar probabil, la aparitia infectiei atunci, a contribuit si un mic reflux pe care-l are (gradul I din IV). de cele mai multe ori refluxul dispare in timp la copii, dc nu se intervine, f. simplu, sustin medicii, chirurgical.
ar misto sa ne vedem.
mey da' io am nevoie sa iau carnetu' ala de soferi
. cum fac eu sa-l iau, asa antitalent cum ma aflu?
din cite stiu printre noi nu-s Georgete, dar ptr cele care aveti georgei in familie, prieteni, de pe acum, numai bine si sa va traiasca cu numele!
LeeAnn spune:
Buna seara, Constanta!
Eu va citesc destul de des,mai pe sarite, mai pe intregul, dar de fiecare data cand sa raspund se intampla ceva si nu mai am timp.Sper sa va mai aduceti aminte de mine.![]()
Vroiam sa participam si noi la reclama - reclama mascata inainte de Paste, dar in ziua aia s-a serbat o prietena a Alexioei, asa ca am ratat sa va cunoastem, din pacate.De la aniversare nu aveam cum sa lipsim din mai multe motive.
Mamacita, desi nu mai e fierbinte vestea, felicitari pt. fetita!
MAV, ti-am trimis un mesaj, l-ai primit?
Ege, dr. ti-a zis sa mestece micuta guma si sugus ca sa i se elibereze caile nazale, ma rog, ideea e ca toate comunica intre ele,cu urechea, etc, mi-a explicat, dar am uitat, oricum acelasi sfat l-am primit si eu de la dr. Loghin-el.
Noi avem destul de putin tiomp liber, vrem sa ne mutam si caut sa vad cu cat pot vinde, ce pot cumpara, cat pot imprumuta ca sa putem si plati dupa aia, cat ne costa renovarile, etc, etc.