Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by anymony

Pai nu ii mai zi ca e gunoi..poate asa nu-l mai scoate

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Pai la inceput i-am zis numai ca nu-i voia si nu m-a bagat in seama apoi i-am zis ca e gunoi si nici atunci nu m-a luat in seama...ramane doar sa imi mai leg usile ciudat e ca la farfurii si oale nu e curioasa numai la gunoi

ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit acasa.
E o vreme super afara
Diana a fost o ora afara inainte de masa,cu mami.
Cand a venit deja avea iar cca 38 febra,i-a pus un supozitor (primul pe ziua de azi),a papat ciorba si s-a culcat.A dormit 2 h,pe urma iar a papat cate ceva.Cand am venit eu era iar usor caldutza,asa ca i-am dat si sirop nurofen,desi pediatra i-a prescris doar dimineatza si seara cate un supozitor novocalmin.E prima oara cand i-am dat si eu unul intreg. Acum e si ragusita Deci pediatra de la urgente avea dreptate ca asta urmeaza,mi-a zis ieri ca va cobora raceala spre trahee sau asa ceva si ca sa ii pun compresa cu spirt pe piept.O sa ii pun diseara.In rest e ok,dansatoare si vorbareatza,cam prea vorbareatza pentru raguseala asta.
Tocmai s-a kk-rit urat E deja a treia oara azi (prima oara a facut dupa supoztor) si e cam moale.Probabil de la antibiotic,desi i-am dat Biotics.O sa ii fac de cina orez cu carne de vita si morcovi,meniu antidiaree,preventiv.
Am chef sa fac ore de pronuntie cu ea ,dar la cat e de ragusita azi ...
Merg sa vad de papa.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu nu vad poza cu Bia si Cata.
Anasol ce fain ca v-ati jucat prin gradina. Tinem pumnii la cumnata.
Acina ne-ai ramas datoare cu poze cu nepotica. Ford Mondeo luam, Clau are Clio de la firma, asa ca eu voi circula cu asta.
Moni imi pare tare rau ca iar a facut pustica febra,of....
Cata e buna si placa Remington, are cumnata si m-am facut cu ea. super face parul. vezi sa fie ceramica, sa nu fie lata si profesionala, si de firma. Nici eu nu prea merg la coafro, doar cand ma tunde si atat.
Ali si marco al meu duce tot ce-i zic la gunoi. le pune, dar ia altele de acolo .

am primit invitati la serbare.
Pe fata e un ou pictat, iar inauntru e palmuta lui Marco si textul. ce faina e prima lui lucrare!!! chiar daca e in colaborare cu educatoarea.
Marco cand m-a vazut a venit la mine sa-mi arate o minge si a plecat la copii. nici nu s-a bucurat ca m-am dus dupa el . pedeapsa...si maine acolo doarme. a papat si gustarea dupa ce s-a trezit.

am fost in parc, acum vreau sa-i dau iaurtul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

pupici gagici
CUSCRA m am razgandit ...e scump divortul
MONICA lasa afta cu pronuntia ca e si ea sensibila acum
GIOVA o as fie tare fain la gradi ai sa vezi poate vine iepurasul la marcolino ....ca asa se poarta
CATA lasa smotru pune mana si fa bagaje....
MARAKI asa e cu masina important e as ai si s o folosesti chair veche noua romaneasca staraina ...sa fie ok sa ti faci tb cu ea .......ca doar nu i asa importanta
mai vin pe aici ...dar ma duc as bat la oale

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

buna seara! Unde sunteti fetelor? A dat caldura si ati fugit toate pe afara? Noi suntem iar singurei acasa. Pina miine dupa-amiaza. Tare greu ne este....

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Am sters un mesaj cat o zi de post
Eu am dormit vreo 2 h acum seara
Diana a avut iar 39 febra pe la 18,dar nu era calda deloc nici macar la frunte ,fara termometru nu imi dadeam seama
A papat orez cu carnitza de vita si morcovi,iar acum a mai papat toti morcovii din spaghettele mele cu sos si carne,special am pus acolo bucati de morcovi,ca stiam ca vrea si de la mine din farfurie,mai ales daca pap la PC Acum sper ca e satula,vad ca papa bine desi are rosu in gat.

Sa vedeti ce fain zice "mami" si "tati" Aveam impresia ca nu poate pronunta asa,doar mama si tata,de aia nu mi-a dat prin cap sa o pun sa zica asa pana acum Si ce ma miram de numa' cum striga Mario "mammiiiii" Chiar, nu am incercat sa o fac sa strige si ea ,dar cum e ragusita chiar nu e cazul pe moment. In rest bodogane ca de obicei,nu s-a plictisit inca nici de "dou-doua"
S-a jucat mult azi cu papusa Emma ,aia la care i-a rupt capul,tare e bucuroasa daca il punem capul la loc,in pozitia care trebuie,chiar daca nu sta .Cum papusa avea in mana un bibe,ii tot indesa in gura bibele si pe urma se fortza sa il scoata . Si chiar trebuie un pic de fortza ,
Mi-am amintit de Marco si ceilalti care urca scarile si ieri cand am venit de la urgente,cum nu mergea liftul,am lasat-o pe ea in premiera,sa urce trei etaje,am tinut-o eu de amandoua mainile.Gafaia de mama focului,dar nu se lasa.Mai distractiv era ca intindea picioarele sa urce tot doua trepte odata
Cand o fi sanatoasa o sa o las sa urce si singura ajuatata de maini cum vrea ea,sa invetze.Pe urma sa se tina de bara
Multe mai avem de invatat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

mai oi fi scapat eu de operatie dar acum sufar ca un caine...am o rana adanca si deschisa care se contamineaza la fiecare mers la ...e groaznic.si tocmai in perioada asta dani e supermaraitmse scoala de n ori noaptea,vrea numai in bratze,iar eu nu pot sa o las numai pe saraca mama cu toate pe cap.mai ales ca si ea e terminata cu dureri de la poliartrita reumatoida.si maine facem vaccinul
azi am stat si o ora la coada(aici a inceput sa se faca declaratzia de renta),ca sa ajung in fatza si sa nu mearga calculatorul.cica sa vin in alta zi
sanatate puilor bolnaviori!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Unde diparura-ti?
Noi incercam sa o culcam pe Diana si nu prea vrea.
E la orizontala deja ,dar tot vrrea sa iasa din sac.
Se juca cu scaunelul olitza si cand o intrebam "Diana mergem la nani?" Clatina din cap si zicea "nu-nu!" La fel cu laptele,ba il mai si impingea spre mine si zicea "mami"

Mergi la inceput

MIRELA Sper sa se vindece repede.N-ai ceai de galbenele? Ala stiu ca vindeca mai rapid ranile.Si sa il bei si sa faci spalaturi. si lui Dani sa nu mai fie marait!

Mergi la inceput