Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 25
anymony spune:
Bianca..noi am dat pe masina 13.000 euro...Asta era raspuns restanta !
Hai ma COSMI...chiar dam divortz...?
Noi am fost ieri la cumetri ca el e Forin...si Ioana a fost super incintata sa se joace cu copii...Era finutul-cu 6 luni mai mare si o fetitza de 5 ani...ce s-au mai jucat mamaaaaaa. ioana a fost tare cuminte-s-a jucat cu masinutzele , cu mingea...si-l tragea pe finutz de tricou sa i-o ia. Au fost dulci ce mai....
Miine iar pleca la farmacie sa imi inchid luna...Moni stie...
Si tot miine pe la 3 mergem la vaccin la Priorix.Sa speram fara reactii.
Azi ne-am intilnit cu Anasol, dar era fara Dav...venise la cumparaturi in zona...
Mai fetele din IASI!!!! A inceput sa fie cald....Haideti dupa Paste la o plimbare in Copou cu toti juniorii...la un fotbal...ceva....
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
http://www.garsonieraluimaruta.ro/images/galerie/img_mamici_9.jpg
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anasol spune:
gata,am internat si io cumnatica in spital,azi i-au facut analize si miercuri face cezariana,am ajuns si io cu dav la noi acasa,ne-am jucat prin gradina,printre randurile de cartofi,ne-am suit prin copaci,tare-i mai place afara si acum dav face nani,creca o sa dorm si io langa el
mai anymony,acu ca noi tot am terminat cu treburile,suntem disponibili oricand la plimbare,poate vin si celelalte intr-o zi la o intalneala..........numai sa se faca cald ca tu ziceai azi parca ca de miercuri se strica vremea,om vede dupa paste.............
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
acina spune:
Buna fetelor,
Vad ca ati avut activitate pe aici.
Gio ce masina iti iei?
Bianca stii ca airbagurile nu se deschid la cel mai mic accident stai linistita.Se deschid numai la impact frontal si numai daca ai centura de siguranta . Alfel nu.
Cata eu am placa de par cu placi ceramice de la Regminton .Sunt f multumita de ea.Costa cam 250 ron dar merita .
Alina ma bucur ca Ayan a inceput alergatura...
In rest despre noi;
Eu sunt super prins la serviciu ca a plecat o colega si sarcinile ei s-au impartit intre noi pt moment.
Andrei fac numai nebunii , printre care sa intre in baie si sa verse vasul de apa al cainilor pe el si sa se joace cu mainile in hrana uscata.Inebunesc cand il vad si incerc sa tin mereu usa inchisa, numai ca este si mama pe acolo care le mai deschide cainol usa sa mai bea si ei apa .Asa ca trebuiae sa fiu cu ochii pe fimiu care nu scapa nici o ocazie sa faca prostioare.
In we am fost doar eu cu el acasa, ca Dan si baietii au tras o partida de pescuit .Am fost la plimbare mult timp ca a fost f frumos afara si era si pacat sa nu iesim.Asa ca in plimbarile noastre ne-am oprit langa un gardut si a inceput sa rupa iarba de langa gardutul ala si s-o arunce peste gard , nu a fost chip sa-l iau de acolo .Am plecat dupa ce a adunmat toata iarba aia ,l-am luat pe sus.In parc alearga numai dupa copii mai mari, cei mici nu il intereseaza.
Zilele astea am stat mai mult pe la Andreea sora mea si am ajutat-o cu bebita mica.Inca nu am apucat sa pun poze desi am facut o multime, nu am avut timp.Abia astept sa mai creasca ziua sa ies cu Andrei seara cand ajung eu acasa de la serviciu.
Va citesc dar nu am timp sa scriu mereu .
Pupicei multi tuturor si multa sanatate spiridusilor.
Pupicei
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
szaboali spune:
Maraki pai a fost prima data , cred ca si de la oboseala daca se mai repeta am sa merg sigur la medic
Fetelor a inceput si Iarina sa fie incantata de cosul de gunoi scoate tot ce prinde , cred ca am sa ajung sa imi leg usile de la mobila.
Multumiri fetelor care ne-au scris in drop.
tuturor.
O zi superba sa aveti in continuare.
ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
anymony spune:
Ali...hehe .cu siguranta ai sa legi usile..ca nu numai gunoiul e tentant...si tot ce e in dulapuri. Ioana nu scoate din gunoi...pune...tot ce ii zic eu ca e gunoi..deschide usa si pune in cos.
poze Ioana-Catalina
loren@ spune:
Giova sa noi mergem miercuri la iepuras la mine la serviciu...sigur ii va placea si lui Marco..
Any multam de informatia cu poza...mie mi se pare ca a trecut o vesnicie deja de la concurs
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
Anca si Giova musai sa ma informez si eu de o placa buna de par, ca e musai sa-mi iau..eu nu ma duc la coafor asa des si mai bine sa o am in casa cind ma apuca decit sa depind de altii..
In alta ordine de idei joi o stergem la mare, asa ca ma asteapta pregatirile de bagaje in curindDan va face 30 de ani la mare...vom petrece cu citiva prieteni la un Irish pub..Bianca va fi cireasa de pe tort!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
szaboali spune:
quote:
Originally posted by anymony
Ali...hehe .cu siguranta ai sa legi usile..ca nu numai gunoiul e tentant...si tot ce e in dulapuri. Ioana nu scoate din gunoi...pune...tot ce ii zic eu ca e gunoi..deschide usa si pune in cos.
poze Ioana-Catalina
Eu ii zic ca e gunoi si scoate tot afara
ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
anymony spune:
Pai nu ii mai zi ca e gunoi..poate asa nu-l mai scoate
poze Ioana-Catalina