Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 24
Biancas spune:
Giova...lasa draga ca nu mori. O sa ai mai mult timp pt tine . Bafta sa fie totul bine maine, sa faca nani cu copii.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
loren@ spune:
Neata..
Monica cum mai e Diana?
Ingrid acum sper sa nu faceti varicela...si eu am avut emotii inainte de Rev cind i-a aparut eruptie pe corp..atunci a fost alarma falsa...acum peste 1 luna ne vaccinam si impotriva varicelei..
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
silvi_2005 spune:
Buna dimineata si de la noi! Eu sunt cam nervoasa ca vecinii astia ai mei nu au treminat inca cu renovarile, nu stiu cm sta bb cu nervii dar ai mei sunt intinsi la maxim din cauza ciocanelilor lor de peste doua saptamani.
Ingrid, pupici de la noi.
Moni, ce face Dia?
Bianca tx pt aprecieri
Giova, da, fac acasa mi-a trimis o prietene pe mes un fisier cu 40 de min de tae-bo, unul special pt abdomene si ceva pilates dar de alea nu m-am apucat inca. F bine stai cu kg, bravo, eu numai 2 am dat jos si vin Pastele.
Ali, tare scumpica a fost Iarina la iarba verde, pupici de la noi.
Merg sa vad daca a reusit bb sa adoarma ca l-au trezit astia de la 7,30... o zi frumoasa tuturor!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
neata gagici
n am mai intrat ieri ca am fost la bunicul meu la tara impreuna cu matusi unchi veri ....vreo 15 am fost super frumos ...dar fara bunica nik nu mai e la fel
STEFAN a fost cuminte a papat ciorba de peste la greu iar BIANCA a pescuit
GIOVA pupici super dragut marcolino
SILVI
CUSCRA vezi ca dam divort
CATA spor la treaba
ALINA bravo lui ayan se pare ca STEFAN e oficial PUTUROSUL SPIRIDUSILOR....sau mai e careva????
ALI scumpa printesa
INGRID o as vezi ca nu are nik piticutza
BIANCAS
MONICA pupici si sanatate maxima dianei
FETELOR IN LEGATURA CU MASINA ....CEA MAI BUNA E AIA PE CARE TI O POTI PERMITE asa ca nu mi dau cu parerea care i mai buna cu toate ca m as pricepe
pup toate fetele si toti spiridusii
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
monica70 spune:
Buna dimineatza si mersi de intrebari.
Diana era ok, la 9 avea 37,7 .Azinoapte s-a mai marait un pic prin somn,mai ales in prima parte a noptii,cand inca avea febra.
INGRID mersi ca mi-ai amintit de Biotics.PUsi la Dienutza sa fie ok.
Alina am uitat sa te felicit pentru plimbaretz!
Pusi si la restul,va las ca am treaba!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
maraki spune:
Buna dimineata si de la noi,
Cosmina adevar graisi Ai perfecta dreptate in privinta masinii
Fetelor vad ca toate v.ati distrat pe la gratare Eu am stat acasa, Giorgos sa dus dupa-masa cu Angelo la maica.sa iar eu am frecat baia de mi.a venit rau si e luna acum mai am o gramada de smotruit, trebuie sa prind ocazia cand mai iese Giorgos pe afara cu bebe Ieri cum a venit Angelo l-am si dus in baie sa il spal pe manute si pe fatza, pe maini mirosea a peste si cica nu a avut peste in mana, asta inseamna ca iar o fi bagat mainile prin gura pe la aia Ciudat ca noua nu ne face asa....
Ali sa te duci la dr. ca nu mi se pare normal sa patesti asa ceva, cum adica nu ti.ai simtit piciorul???
Ingrid sanatate Dianei, poate nu face varicela si poate gestul cu lovitul peste ureche a ramas un tic de care scapa repede
Fetelor oare Angelo a avut vreo boala ca eu nu am bagat in seama: cam o sapt. a avut bubite mici de tot rosii dar DOAR pe spate pe jumatate din suprafata.
Doina sa stii ca ma gandeam la tine ca nu ai mai scris dinainte de ziua ta
Alina bravo lui Ayan, el merge repede sau mai cu grija? Angelo paseste usor, nu se grabeste decat daca il chemam la noi.
Revin ca am uitat ce vroiam sa mai scriu
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Giova spune:
S-a trezit marco al meu pe la 6.30 si a mai adormit el pana la 7.30. a baut lapticul si la gradi cu el. pe masina iar am plans....
Mi-am facut unghiile, nu prea-mi plac, dar asta e.....
Am papat cu sotul in oras si pe urma am sunat la gradi. cica a papat toata ciorbita, jumate felul 2, si a adormit la 12.45 . ii mai da cand se trezeste sa pape si gustarea. daca nu ma suna, merg la ora 16 dupa el. dar e asa de goala casa si naspa...... of...of.
Vad ca-si fac vitaminele efectul...sau si-a revenit Marco.
Merg sa mai adun de prin casa, caci de la gradi direct in parc mergem.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ana_m spune:
Salutari si de la noi !!!!
Felicitari plimbaretului Ayan !!!1
Cosmi ai sa vzi ca in cateva zile va mmerge si Stefan, nu te preocupa fiecare in ritmul sau .
Moni am vazut ca voi va plimbati prin cimitir : lasa ca nici noi aici nu avem pe unde sa ne plimbam sa fie iarba verde , nici macar cimitir nu avem .
Giova acum umbla teleleu prin oras ca odorul e la gradi toata ziua
Bianca , deci contabila in devenire , nu stiu de ce tineam eu minte ceva de asistenta sociala
Maraki , te-ai impacat cu Giorgos ??
Clara nu imi zice mai nimic, dar na la ea cu atatea limbi nici nu stiu draga de ea cand va incepe. vineri m-am dus cu ea la plimbarica pe jos ( fara carucior ) pana la farmacie si mi-a devastat tot pe acolo : a golit cosul de gunoi , de a trebuit sa ii adun la aia toate hartiile, pe urma s-a dus sa dea iama in produsele expususe la indemana ( ceaiuri si prostii ) , de vb un cuv cu farmacista , fugeam dupa Clara . si-a gasit o pitica de 2 ani
si o tot imbratisa si ii pipaia fluturele care il avea desenat aia pe bluza si statea fetita aia , nu facea nimic si Clarita tot o impingea si imbratisa .
sambata ne-am dus la cumparaturi , a tot stat ea in carucior vreo ora pana s-a saturat , am pus-o jos si a inceput sa alerge pe acolo cu o sticla de apa inhatat in mana,si tot fufgea si chiuia victorioasa. Si-a gasit si un gagiu de vreo 3 ani care o tot pupa si imbratisa . Lumea inca mai are dubiila ea cu parul asa de scurt ( lipsa ) cum e: tot timpul zice uite un baietel , apoi ooo o fetita . Si barbatu-miu voia sa o las fara cercei ( dupa ce mi-a stricat 3 perechi )
Ieri seara am fost la o procesiune in oras , unde a primit o gramada de bomboane si i-am dat si eu sa pape prima bomboana pe bat . Nu am lasat-o pana la final sa o pape ca imi era teama sa nu se incece. Asa ca gagica la 10 si ceva inaca se plimba pe strazi . da macar a dormit bine in noaptea asta .
Am gasit un magazin rusesc de unde mi-am cumparat vopsea de oua, hrean si seminte . na ca nu mi-a dat prin cap sa intteb si de esenta de rom , ca mi-e pofta sa fac un dobos. Vreau sa fac de Pasti Tramisu ( in premiera ) si poate un dobos sau ma mai rasgandesc .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
Ana nu ai vazut ca am scris inaintea ta?
Si eu i-am dat o data de 2 ori bomboane pe bat, dar tot asa am avut grija spre final. lui ii placea sa tina de bomboana si sa bage batul in gura. mama...se facea ca si porcul.
Silvi spor la exercitii. eu ma bucur pt. burtica si si pt. kg. de paste tot asa vreau sa ma controlez cu mancatul. mai ales cu dulciurile.
Cosmi dreptate ai cu masina...
Noi am platit-o si acum asteptam sa intre banii, cica ar fi trebuit sa ajunga ca sa ne-o dea. Si ce e mai misto...tata e mecanic la Ford. asa ca ne-am scos cat e el acolo .
Am uitat sa va zic: joi mergem la serbarea Iepurasului la gradi . Prima lui serbare. habar n-am ce se intampla pe acolo, dar suntem tare emotionati .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anymony spune:
http://www.garsonieraluimaruta.ro/images/galerie/img_mamici_9.jpg
uitati poza cu CATA si cu BIA la maruta in garsoniera!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina