Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 27
szaboali spune:
Monica la Dia sa ii treaca febra, poate e febra interioara(zic si io) nu bea mai multe lichide?
Mirela offf draga de tine, sper sa ti se vindece repede operatia, si eu stiu ca e foarte bun ceaiul de galbenele pentru rani. si lui Dani sa nu mai fie marait si sa treaca cu bine peste vaccin.
Bianca
ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
Giova spune:
Marco doarme de la 9 .
Am stat si eu la taclale cu calm cu barbatul, ca pe vremuri. bai ce fain e!!!
Mai naspa va fi la vara, cand vrem terase, si marco patul. noroc ca doarme in carucior.
Cosmi pai cu siguranta de-aia fac serbare. vor primi ceva toti copilasii.
Moni ce fain ca striga ca si Mario. marco mai nou imi zice:"mama", of ca nu am caracter in romana.sper ca ai inteles, cu ultima lietra din cuv. romana.
Sa se faca bine si pe urma sa urce toate scarile, sa vezi atunci placere. La noi e comedie la coborat, caci isi da drumul...daca nu l-as tine de mana, ar fi vai si-amar de lui.
Mirela ma gandesc ce naspa e....putina rabdare si trece. ceai de coada calului e bun, galbenele. dar nu stiu cum faci ca e la interior rana. eventual sa stai pe abur...ca tot e ceva.
Bafta pe maine la vaccin.
Maine imi va lasa Clau Clio lui si el va merge cu Mondeo. doamne ce bine, ca fara asigurare, fara sa conduc putin cu el...as fi avut emotii si groaza. Plus ca la toate fordurile ambreajul prinde destul de sus, si pana ma invat, mi-ar tot muri masina in intersectii sau aglomeratii.
am descarcat pozele, dar nu mai stau acum sa le pun.
Maine dim. mergem cu Marco, pe urma dupa masina si pe urma la electrostimulare. pe urma vin pe DC.
va si noapte buna sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Se pare ca numai eu bantui la ora asta Se vede ca am dormit mai devreme .
Si in timp ce butonez in programul de conta ma gandesc la toate tampeniile,asa ca mi-a dat prin cap sa va intreb pe cele care aveti aer conditionat,in cate camere l-ati montat? Sau doar in una? Din cate bucati e compus? Trebuie spart mult la pereti? Ca mai oleak si vine vara si tin minte ca anul trecut turbam de cald si nu puteam lucra nimic de canicula.Am zis ca pun anul asta si acum mi-am amintit
Si cam de cat trebuie la 2 camere de exemplu,ca am vazut ca e pe "puteri" ?
Iar e off topic da' daca nu intrati sa mai povestiti de bebei,e totuna acum
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
oachi_79 spune:
Buna dimineata! Unde ati disparut? Faceti curatenie? Sau poate la plimbare.... La noi e cam urit afara, asa ca pina dupa-amiaza stam in casa.
Giova ce ai facut cu alocatia? Ca stiu ca tie iti venea 8 mil indemnizatie plus 2 alocatie.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
Giova spune:
Neatza!!!
Moni sunt si eu pe-aici. acum am venit de la electro stimulare.
Marco a pisat putin ochi cand l-am lasat la gradi si asta din vina mea, ca l-am intors din drum sa-mi dea pupa.
Am fost cu Clau pe urma si am luat . e super faina si mareeeeeeeeeee!!!!! Am condus si eu putin, e nasol cu ambreajul ala care prinde jos, nu sus cum am zis initail. dar m-am descurcat si cu vitezele. oi vedea eu de maine-poimaine cum e cu ea in trafic. azi merge sa-i faca si Casco ca sa stam linistiti. pana una alta eu am Clio...ma simt super cu el, il cunosc si cu asta nu mi-e frica.
Asa...Aer conditionat: noi avem 2 cu o singura unitate (aia care e afara pe balcon). Unul e in sufra si unul pe hol. nu am pus in camere, ca nu-l suportam si nu e bine.
Acum nu stiu cat si ce trebuie spart, caci noi aveam instalatia pt. AC prevazuta prin perete. a spart putin de si-a facut legaturile , dar nu se vede ca o astupa AC.
altceva nu stiu ce sa-ti spun.....
revin imediat, ca vreau sa pun pozele de duminica.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
BUNA DIMINEATZA
GIOVA MERSI.
VEZI CA EU SCRISESEM AZINOAPTE MESAJUL ALA
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Oachi am fost aici unde se fac actele pt. alocatii si i-am anuntat . ei mi-au sistat alocatia din Timisoara, asa-mi vin cei 8 mil. la mama la Alba.A fost bine ca nu i-am scos, ca trebuia sa-i dau inapoi.
Moni eu nu m-am uitat la ce ora e scris. credeam ca e de dimineata .
_
dana_ene spune:
Salutare, doamnelor!
Eu sunt cam adormita, cu toate ca m-am trezit la 9 jumate azi. Sau poate tocmai de aceea sunt asa.
In weekendul asta am fost la munte, la un gratar. A fost tare-tare frumos.
Sper sa se imbuneze vremea si sa mai iesim ca abia astept sa stau mai mult pe-afara.
Am avut si-un accident casnic, mi-am taiat cu toata fortza degetul mic de la mana stanga in asa hal incat o bucata de carne statea pe dinafara . Inca ma doare foarte tare, ar fi trebuit cusut dar nu m-am mobilizat cand trebuia si deja e mult prea tarziu. Se pare ca se si infecteaza putintel, vai de sarbatorile mele.
Cert e ca n-am sa pot sta prea mult in bucatarie. Asa ca probabil pasez pregatirile pe Cosmin, n-am ce-i face.
In rest, am fetele sanatoase si asta e cea mai mare multumire.
Roxanica e extrem de iute. Mi-amintesc ca mamicile din gashca Oanei ii spuneau ei "Speedy", dar Roxana e cam de 10 ori mai iute si mai nazdravana decat sora-sa.
------------------------------------
Mirelush, bine ca ai scapat de operatie. Imi imaginez ca recuperarea e foarte grea, dar sper sa treci cu bine de asta.
Giova, eu niciodata nu am renuntat la a sta de vorba cu Cosmin in doi. Comunicarea e si la noi in cuplu pe primul loc. Si ne face foarte-foarte bine.
Moni, am citit undeva in urma ca vreti sa va luati Logan cu "programul rabla".
Am sa te rog sa-mi spui si mie amanunte legate de tot procesul asta, fiindca si noi anul viitor intentionam sa facem la fel.
Tot Logan vrem si noi. Mie-mi place mult.
Si cum foarte bine spunea Cosmina, e masina pe care ne-o permitem si e perfecta pentru noi.
Si mai vroiam sa va pun o intrebare, fiindca n-am reusit sa citesc tot ce s-a scris si poate ca subiectul a fost abordat:
Cand mai pot fi impartasiti copiii saptamana asta? Doar sambata?
toata secta de mamici si spiridusi!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
of Dana ce nasol...sper sa nu se infecteze si sa treaca repede.
Pai si noi comunicam zilnic si foarte mult...dar aseara a fost fain ca nu ne-a intrerupt piciul...parca eram pe vremuri...cand eram in 2...nu 3.
_
loren@ spune:
Of mai Daniela, nasol cu accidentul cu degetul...eu sunt inca cu fundul si piciorul in pionieze, dar e mai bine...ha..eram sigura ca Roxanica e nazdravana..
Giova felicitari pentru masina..
Noi o sa o intindem pe la Unirea sa caut o caciulita mai subtire pentru Bia care sa se lege sub barbie..e capoasa si toata caciulitele mai subtiri nu ii mai vin si pe urechi..
Am aflat o veste mare..vis-a-vis de mine unde e cimp..se va face ca un Disney Land..cica primaria a aprobat si in vara incep lucarile..BETON!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete