Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mersi, fetelor!
Sper sa scap si dintr-asta.
Aoleuu, dar m-a durut mai ceva decat cezarienele mele .
Eiii, las' ca nu vreau sa va sperii.
Trece si asta.

Cata, e foarte, foarte fain daca se construieste asa ceva.
Ma bucur pentru voi, dar mai ales pentru Bia.
Stiai ca-i nazdravana fii-mea?
E jale, crede-ma. Si vorbesc in urma experientei cu Oana, care si ea a fost si este o cocotata, o zbantuita.
Dar Roxanica e si mai si: alearga, scotoceste, se cocoata, strica, rupe, cauta-n WC, incearca sa intre-n masina de spalat, deschide usite, sertare si tot ce i se pare interesant...etc..etc...

Giova, da, inteleg cum e.
Pe masura ce Marco va creste o sa aveti si mai mult timp de stat in doi.

Bianca unde e?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana nu mai zi....aoleu saraca de tine.
Cata ce misto de voi. spor la cumparaturi.

Am pus poze noi, de aici le puteti vedea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai sa mai dau si eu un semn de viata, ca mi-a atat de dor de voi!
Ne-am mutat si la noul apartament nu am internet, ca nu avem deloc timp sa vorbim cu vreo firma sa ne bage si pe noi in randul lumii. Asa ca am venit la fosta casa sa-mi ud florile pe care inca nu le-am luat si uite ca aici am net!
Ce sa va spun? EU sunt foarte fericita de Ana. E plin de parculete absolut minunate pe unde stam acum. Plin plin de locuri de joaca cu mult nisip. Si Anuska e ca o vrabiuta, face non stop bai de nisip! A inceput chiar sa-i placa afara. Se bucura si ea cand o scot din casa! Eu sunt in continuare zombie, mi-e rau non stop. Ash fi zis ca trebuia sa ma mai slabeasca si pe mine greturile, dar cred ca de data asta o iau pe urmele lui Maraki si o s-o tin cu + arsuri toata sarcina. Macar cu Ana nu aveam arsuri, dar acum......... Si iar despre Ana, din nou in criza de papa, iar bem numai lapte si ocazional ceva mancare, are si o "pseudodiaree" (nu pot spune la 3 scaune pe zii ca e chiar diaree, chiar daca-s urate), e agitata si suspectez un colt de masea " pe vine". Sa vad eu coltul ala odata, ca pana la 3 ani, numai asa o s-o tin. Cam atat "interesant" despre noi.
Mirela, refacere rapida, ca vazui ca te-au operat astia in cele din urma.
Dana si tie, dureri cat mai mici la degetel si spor la treaba lui Cosmin, in bucatarie (). Sa-mi tai oare si eu ceva, in speranta ca-mi pun barbatul la treaba? DEcat sa stau eu cu gura pe el, mai bine fac eu ce trebuie.
Fiindca sigur nu mai prind eu colt de net, pana mai incolo, eu va urez de pe acum PASTE FERICIT SI LUMINAT!. SI multi la toata lumea.

Bee 12+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bee ma bucur ca ne-ai dat de veste.
Ce frumos ca aveti multe parcuri in jur. Draga de Annuka, e o fericita.
In privinta greturilor, daca vrei sa te incurajez... eu la Roxana le-am avut pana in saptamana 19, desi la Oana n-am avut deloc. Poate scapi si tu in urmatoarea perioada.
PASTE FERICIT si voua !
Nu, nu, sa nu te accidentezi deloc. Mai bine faci tu treaba la bucatarie .

Giova, am vazut pozele. tare frumoase. Marcolino e un frumos. Mi-au placut si pozele in familie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ziua buna!
maine la 7 dim e programata cumnatamea la cezariana,asa ca am si io niste intrebari pt fetele ce au facut cezariana,ca nu stiu,are voie sa manance ceva maine dupa operatia ,adica in decursul zilei de maine,sau nik,sa stiu dak tre sa-i duc ceva,sau ceai,sau ce ca habar nu am.......................

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol, in primul rand ii doresc cumnatei tale sa treaca cu bine de operatie si un bebe sanatos!

Nu, nu trebuie sa manance nimic nici inainte de operatie, nici dupa. Oricum, dupa operatie va fi perfuzata. A doua zi va avea voie sa manance ceva iaurturi, supe (lichide), ii va spune de la spital ce si cum.
Oricum, maine, nu!

Bafta!

Mergi la inceput

Acum am vazut ca ai intrebat de ceai.
Da, ceva ceai poti sa-i duci, sa aiba acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, fetele !

Dana, eu am impartasit-o pe Sabina duminica, in ziua de Florii pentru ca e foarte bine pt copii sa fie impartasiti in aceasta zi. Din cite stiu eu , din vechime , parca numai pina joi se mai impartaseste. N-ai o biserica in zona sa mergi sa intrebi pe cineva acolo, femeia de la luminari ? ei sigur stiu. Poate pt copii se fac exceptii.

Noi am fost pe-afara si Sabinutza a "furat" papusica unei fetite. Dupa aia, fratiorul fetitei s-a repezit sa i-o smulga din miini Sabinei. Asta o tine cu amindoua miinile si se tot rotea sa nu poate sa o prinda baietelul. In final , s-a cerut la mine in brate, stia ca acolo e in siguranta. Dar tot n-a dat papusa. Insa am convins-o sa mi-o dea si s-a rezolvat problema.
Apoi, evident pasiunea ei , cotrobaitul prin sacosele oamenilor. O babuta s-a apucat chiar sa-i arate ce are in sacosa, cacao, faina pt cozonac. Si Sabinuta era f interesata de continutul sacosei.

Fetele, m-am uitat la ea in gura si mi s-a parut ca ar fi un picut rosu. Dar nu face febra, n-are nimik. Se poate oare sa fie rosu in git fara nici un fel de simptom ? Ori sunt eu paranoia de-acu ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, cel mai bine e sa nu mai manince nimik dupa ora 18 , in seara asta.
O sa aiba voie dupa operatie sa manince iaurt, chestii usoare care sa n-o constipe pt ca e nasol din cauza operatie. Si sa nu uiti sa-i duci un briu din acela elastic sa-si puna dupa operatie. Ii tine burta si se misca mai usor. Nastere usoara !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irinutza, tu te apuci sa cauti copilul in gat fara simptome? Esti paranoica (tu ai intrebat) si cauti raul cu lumanarea? Doamne fereste sa fie ceva! Gandeste si tu pozitiv, oricum preventiv n-are rost sa-i dai decat vitamina C, daca asta te linisteste (sau putina miere in ceai, ca doar sunt copii mari de-acum?).
Anasol, ceai! Mult ceai. Si sa-ti zic eu dupa ce tanjeam dupa operatie? Dupa o sticla de jumate de litru, plina cu ceai si prevazuta cu un pai! Fetele din salon, asa aveau, eu nu si rau am facut! Ceai de chimen+ anason+ fenicul.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput