Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata bucurii!!!
LA MULTI ANI tuturor florilor, sa vaeti parte de soare toata viata!!!! Un mare pt Narcisa!!!!

LA MULTI ANI!!!sarbatoriilor zilei de 1, si un mare pt Theodor!

Cristina - asa e nu am mai apucat sa intru...ca la noi de vineri este o debandada in casa, am avut si inca avem musafiri...verisoarele grasanului de 1 an jumate si respectiv 4 ani...e ceva de vis, casa noastra e toata numai mancare, firimituri, jucarii, pampersi...si tot asa....cred ca cea mai stresata a fost si este ....cateaua, care nu a mai avut clipa de liniste!!!
Nu am apucat sa pun poze, poate maine ma mai linistesc, mai pleaca oamenii la casa lor si ma adun si eu....

Felicitari pt Maria si Vladut pt statul in fundulet!!!!Si noi mai stam asa, doar pusi de mami cateva minute stam singurei dupa care incepem sa ne inclinam...asa ca nu cred ca se pune..sau ma insel???

Eloise - am reusit sa ma uit cu tot cu nepotelele mele la voinicul tau..e superb, intotdeauna ma uit la pozele voastre si ma minunez de la noi!

Cat despre pozitii de somn - al meu doarme in orice pozitie normala si anormala...pt ce de cele mai mult ori este frant in urma exercitiilor la care il supune mami!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am 2 stelute....wow....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mai Cristina ... si pe mine m-ai prins...uite cat intru eu de rar de cateva zile si acum ma napusteam sa scriu sa te conving sa nu pleci... Deschideam mess-ul sa vad daca te gasesc online... Hmmmm , na na si na, pentru pacaleala!
Felicitari lui Vladic cel nazdravan pentru statul in fundic!

Multumesc fetelor pentru ca mi-ati apreciat pozele!

Cecilia, merci de complimente, dar sa stii ca numai la chip ce sunt si eu supla...in rest... colaceii sunt bine sanatosi, la locul lor. Chiar ma gandeam ca intr-una din poze se ghicesc in toata splendoarea lor Da' asta e! M-am decis sa ma apuc dupa Pasti sa fac niste eforturi minime pentru a-mi recapata forma anterioara. Inainte...n-are nici un rost! mai ales ca mergem la parinti la Suceava...si la ce bucate legendare se fac acolo de sarbatori...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

alexutza, multumim! felicitari pentru stelute!
eloise, am vazut si eu pozele; eu vreau sa zic ca arati foarte bine! chiar imi place!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

inca o data, multumim frumos pentru urarile voastre! va din partea narcisei!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

La multi ani floricelelor!!!

Mey Cristina, ce pacaleala ne-ai tras. Io una am crezut si mi-a picat fatza, ce sa zic, foarte buna pacaleala pe ziua de azi

Si eu am tot sperat sa fie pacaleala ca sotzul meu merge azi la meci de fotbal (CFR cu Poli) dar n-a fost pacaleala; asa ca am timp de forum in loc sa ma culc langa Roxi.

Fetelor, indemnizatia aia nu se mareste retroactiv; noi am iesit in maternitate cand era in vigoare legea care era si cu ea ramanem. Nu stiu ce motive ar fi sa se aplice retroactiv si nici nu cred ca asa va fi desi mi-ar conveni si mie de minune.

Itzy-bitzy, lilina -ne-am cumparat si noi scaun auto Ingl. Moovy din Metro tot cu 350Ron; l-am probat ieri, e ok. Eu as vrea sa se lase mai mult pe spate dar o sa incerc sa-i pozitionez altfel baza, nu stiu cum, poate cu fata in sensul de mers ca ieri dormea aproape in find si i se balanganea capul saraca, parca era in tren; am pus eu o haina sun scaun ca sa stea mai lasat pe spate sa doarma mai bine. Voi l-ati probat? CUm l-ati montat, cu fata spre sensul de mers sau invers? Oricum e frumos ca e rosu si mai nou tot ce-i cumpar e rosu, cred ca am facut fizatie pe culoare asta, poate pt ca astept ciclu si nu mai vine; apropo de asta voi cum stati - cele care alapteaza???

CristinaG si eu m-as fi dus la coafor vineri dar tocmai am aflat ca s-a mutat coafeza mea in Marasti; sper sa nu-mi vina idei de tuns scurt ca n-ar fi prima data nici pt mine.

Sa va mai zic pe scut despre noi si plec sa ma intind si eu: Roxi merge de-a busilea, se deplaseaza din aproape-n aproape ca un "inelat" mic (ca sa nu zic altfel) si nu mai pot s-o las in pat nici cand sunt langa ea ca e foarte rapida. Aaaa sa nu uit marea noutate: a acceptat legumele si intr-o zi a mancat 120gr!!!

Ma duc sa-l sun pe sot daca o auzi telefonul in galagia de pe stadion sa-i zic ca avem un iepuras O sa fie pacaleala, normal, merci de idee.
Pupici

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, bebelusilor cu nume de floare si celor nascuti intr-o zi de 1.
Noi tocmai am venit de la plimbare, vremea super buna de plimbareala.
MamiLili, Maria a dormit de cand a plecat de la Mall pana acasa,dar si aici a mai dormit vreo 5 minute in hol, in carutz.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Floricel, eu am facut contraceptiv injectabil, dar de alaptat cred ca proportia este: 1/4 alaptat, restul de altele. Nici la mine n-a venit, dar cica se deregleaza de la contraceptive.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Floricel, felicitari pentru achizitie.
Alexutza, felicitari pentru cele 2 stelute.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Pacaleala

Fetelor, l-am sunat pe sot si i-am zis ca cred ca- i iese un dintisor la Roxi, ca se simte ceva coltisor in gingie si se vede ceva alb acolo si atata de tare s-a bucurat ca-l auzeam cum ii spune prietenului cu care s-a dus la meci "bai, am un iepuras acasa , ce tare is" ca aproape ca ma simt vinovata ca i-am facut-o in halul asta.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput