Bucurii de sept-oct 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Si mai am ceva de zis - dragele mele Bucurii si mamici de Bucurii,mi-i greu sa scriu asta si nu credeam ca o sa ajung sa postez aceste cuvinte, din pacate au aparut unele neintelegeri intre mine si una din mamicile de pe forum, am fost acuzata foarte brutal, asa ca asta e ultimul meuu mesaj pe acest forum. Imi pare rau, dar nu va voi mai obosi cu prezenta mea Va pup si sa ne auzim de bine. Lullabay - cu tine ne vedem la Cluj.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mai Cristina cum se poate asa ceva....nu stiu despre ce este vorba dar imi pare tare rau ca iar se produc neintelegeri....am crezut ca acum vom fi din nou bucuriile fericite...dar se pare ca iar apar neintelegeri...
Ce avem de impartit mamici???..imi pare rau...m-am intristat pe ziua de azi...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa - am vrut sa va mai las un pic, dar cand am vazut ca te-ai intristat, hai ca va zic, ca sa nu fii suparata, ca nu-mi place - PACALEALA DE 1 APRILIE

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

cristina, deci eu am intrat special sa te consolez!!!
ce mi-am luat-o!!!

multumesc frumos pentru urari!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Mexxa - am vrut sa va mai las un pic, dar cand am vazut ca te-ai intristat, hai ca va zic, ca sa nu fii suparata, ca nu-mi place - PACALEALA DE 1 APRILIE

Poze

Mey ce gluma ....dis de dimineata!....noroc cu mexxa ca altfel o luam si eu in serios

Eu l-am pacalit pe tatic de Nicolas ca are fiu-sau un dinte(el de fapt e stirb ca-n palma)....si-a muscat momeala

Eu

Mergi la inceput

la multi ani floricelelor!! la multi ani sarbatoritilor zilei de azi, dar ne-am gandit si la cei care s-au aniversat zilele trecute si ne cerem scuze ca nu i-am felicitat pana acum!
la multi ani floricica mea draga, Narcisa!!

multumesc fetelor pentru urari si pentru ca v-ati gandit la noi!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:

Poze

Haide mai ...uite ca azi am fost pacalici
Pntru asta un ..m'ai distrat...
Cred ca nu am mai fost pacalita de cativa ani buni...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

itzy, felicitari pentru statul in fundic!
cristina, felicitari pentru vlad!
sanatate bebicilor bolnaviori, dar si mamicilor bolnavioare!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pufy - mersi de idee, il pacalesc si eu un pic mai tarziu pe tati cu dintisorul, o sa ma creada sigur, la cat de agitat a fost ieri

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Doamne, ma mai distrez si eu cu pacalelile voastre de 1 aprilie. Sunteti tari, mamici. Eloise, frumoase poze. Creste Vladutz, sa fie sanatos.
Noi suntem mai rar pe forum ca e ocupat calculatorul. Cand se mai elibereaza, revin. S-ar putea sa iesim pana la Mall, toti trei.
Va pup, sa aveti o zi buna.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!

Gety la Sf. Maria am fost si eu. Sanatate Mariei.

Cristina felicitari pt. fundic! Se spune ca femeile cand trec printr-o perioada foarte stresanta isi schimba ceva la infatisare, la mine asa este. Lasa ca trece si perioada asta, vine alta... Eu m-am prins ca e pacaleala .

Marina lenesul meu doarme doar pe parti, abia se intoarce cu fata in sus, asta e toata foiala lui. La 2 noaptea cand papa il intorc eu si asa doarme pana dimineata.

Itzy felicitari pt. fundic! Ar fi super daca te-ai putea interesa de legea aia, pupam fetele.

Pufy eu l-am pacalit pe sot dar nu a mers, asta cu dintzishorul poate merge, merci de pont. Eu inca astept poza cu Nicolas pt. site.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput