Bucurii de sept-oct 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
itzy-bitzy spune:
Eeee dar si ea sta ca o asez eu ...deocamdata nu se ridica decat in cot asa...in plan oblic.. ..prilej sa ne mai felicitati o data cand se va ridica singurica![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by Mirabelac
am iesit afara sa faca tati curatenie in casa,
Nu mai zi ca n-are toata lumea noroc de-asa sot care sa-si trimita sotia la plimbare ca sa faca el curat!!!
Si sotul meu la fel zice sambata sau duminica
Ana-Maria doarme in TOATE POZITIILE si pe burtik apoi pe-o parte ...cu mainile sub cap pe burta si cu funduletul ridicat
Gety bine ca ati scapat! Va doresc sa fie bine de acum inainte si sa nu mai aveti pb!
Mirabela bravo! Te-ai linistit! Si noi am facut tot asa ...
Ref la indemnizatie ...eu cred ca este doar o propunere si astia au speculat imediat...ma interesez si eu ca lucrez oarecum in domeniu...dar nu cred...si oricum daca e sa fie e de durata pana se aproba pana intra legea in vigoare...aparitia ei in monitorul oficial...eheeee si pana se pun astia pe platit...incepem noi serviciul...cam asa merg lucrurile la noi in tara stiti bine
ma mai duc sa citesc
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
eloise spune:
Am intrat doar sa va salut si sa va mai arat niste poze cu noi facute azi, ca sa nu ne uitati de tot...acum ca intru atat de rar...
Azi am stat vreo 4 ore in natura, am iesit undeva la marginea orasului, intr-un loc de agrement...prilej de plimbari pe indelete dar si de contemplare a bogatei faune umane ce se poate gasi de obicei in astfel de locuri
.
Sper sa mai recuperez din urma maine. Si mai sper ca sunteti toate bine, voi si bebelusii ![]()
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
Am citit doar ultimele 3 pagini si raspund acum ca sa nu uit
Gety, imi pare asa rau ca sufera micuta cu ochisorul...Sper sa ii treaca repede! Offf.... Fa-i cum ti-a zis dr si va fi bine in scurt timp!
Cristina, ce amuzante poze cu Vladic! E tare scump si expresiv...face niste mutritze! Si ce pofta de mancare prodigioasa
(ma refer la poza cu painea)
Felicitari Gety& Itzy pentru statul in fundic!
Andra si
puiul meu creste...
eloise spune:
Marina, imi pare rau ca problemele nu-ti dau pace
...Cum e acum ochiul?Sper ca a trecut.... Cat despre vitamine, eu iau in continuare Elevit, sa stii ca sunt f bune si concentrate si acopera perfect nevoile unei femei insarcinate sau care alapteaza. Eu ma simt ok cu ele, nu sunt obosita (imi iau si cele 7h de somn pe zi, e drept)
Astept sa ne dai vesti bune cat mai repede 
Andra si
puiul meu creste...
Cecilia C spune:
Itzy felicitari pentru statul in fundic 
Cristina nu ma mai pot minuna de baietul asta al tau, care face numai minuni, sa va traiasca si maine poimaine ne spui ca umbla singur. Bravo lui

Si sa stii ca nu esti singura care e irascibila, si eu am avut azi o zi " minunata" de seara imi venea sa ma urc pe pereti.....si poate la Vladic ii iasa dintisorii de plange atata..Ada mea a facut la fel acum vreo cateva zile si joi am observat primul dintisor.
Eloise super pozele cu printisorul
si tu esti o slabuta de-mi vine sa mor
, ha ha eu trebuie sa ma chinui sa slabesc...dar si cand reusesc o sa fiu cea mai fericita![]()
Mirabela spanacul e cel mai usor de facut si super bun..eu l-am fiert, l-am tocat putin, apoi pus in blender cu galbenus si putin lapte ( lapte praf de care bea Ada...tu poti sa-i pui laptic de la tine)si gata....si dupa ce l-am pus in farfurioara am pus o lingurita de smantana si a mancat Ada mea foarte bine.
Apropo de smantana, eu pun aproape in toate felurile de mancare pe care i le servesc la Ada....e foarte buna si parca asa are si gust mancarea tinand cont ca eu nu-i pun sare
La Multi Ani!!!! tuturor florilor si sper sa aveti o zi super.

Cafeaua e gata
.....e neagra si fara zahar ca eu asa o beau, ha ha sa vedem cine serveste
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
CristinaGoji spune:
Servesc eu cafeluta de la tine, Cecilia_C, da-mi pun zahar![]()
Itzy, MamiLili, Gety, Eloise, Cecilia_C, Mirabelac - multumim de aprecieri. Sa stiti ca Vladic nu se ridica in fundic din pozitia culcat pe spate (asta pentru ca foarte rar sta culcat pe spate, ca nu-i place), ci din pozitia 4 labe, isi trece la inceput un picior in fata si pana ieri seara asa statea, un picior in fata si unul indoit sub el. Iar ieri a reusit performanta sa si-l treaca si pe celalalt picior in fata. Sper sa reusesc sa-i fac poza azi, ca avem program incarcat azi - VINE MASINA!!!
Eloise - superbe pozele in natura, superba si mamica, si tare haioase comentariile la poze - m-ai dat gata cu "sofer tanar, proaspat alaptat"
Cecilia_c -o sa incerc si eu sa-i fac spanac azi,sa vedem ce zice stapanul casei,adica Vladic![]()
Alexutza - de mult n-ai mai baut o cafea calda cu noi 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Cecilia C spune:
Cristina poftim repede zaharul ca eu merg la culcarica ca la noi e 1 noaptea si eu nu dorm..si imediat se trezeste Ada la mancare, ha ha...si un pont...lasa tu zaharul la cafea ca e mult mai buna fara..si mai sanatoasa..fara zahar ii simti adevaratul gust...si eu am baut cu zahar cafeaua ani buni, apoi o matusa mi-a facut o data fara zahar si mi-a spus ca zaharul nu e bun nici la sistemul nervos si de-atunci nu mai beau cu zahar..mi-e frica sa nu ma zahaiesc prea repede![]()
![]()
![]()
Sper sa-i placa la Vladic spanacul ca e foarte bun...eu am facut pentru restul casei tocana de spanac pe azi si a iesit super
Pupici la mamici si bebici

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
CristinaGoji spune:
Cecilia_C - nu pot sa beau fara zahar, am incercat si nu pot. Eu beau cafeaua foarte tare si mi se face tot sufletul amar
Noapte buna!
La multi ani tuturor Florinelor, mamici de Bucurii, precum si altor mamici de Bucurii cu nume de floare, Floricel, Floricika, Narcisa de Xandrutza! Si taticilor de Bucurii care poarta numele Florin!
La multe luni si ani pentru Teodor, Ana Iarina, Teodor Matei, Cosmin Mihai!
Si mai am ceva de zis - dragele mele Bucurii si mamici de Bucurii,mi-i greu sa scriu asta si nu credeam ca o sa ajung sa postez aceste cuvinte, din pacate au aparut unele neintelegeri intre mine si una din mamicile de pe forum, am fost acuzata foarte brutal, asa ca asta e ultimul meuu mesaj pe acest forum. Imi pare rau, dar nu va voi mai obosi cu prezenta mea
Va pup si sa ne auzim de bine. Lullabay - cu tine ne vedem la Cluj.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea