Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Adevarat A Inviat ! si bine ai venit marami.
Te vor trece fetele care stiu parola de la contul comun pe listuta cand vor vedea mesajul.
Va pupam si inca o data bine ati venit !

Taina invierii... ce nu am da sa o primim,
Doar prin iertare si iubire o gasim,
Un gand curat si luminat,
Afara clopotele bat,
..... HRISTOS A INVIAT!

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Adevarat a Inviat !

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Geaninaelena si Katink FELICITARI, sa aveti bb cuminti si papaciosi.

Hristios a inviat!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu sunt la Breaza cu fetele, e superb aici ,e soare..pe Ingrid nu o mai pot baga in casa.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Mi-am dus baiatul la tara azi. Nu am rezistat sa-i las in gara si m-am urcat si eu in tren . M-am intors dupa amiaza impreuna cu o matusa cu masina ei. David plingea cind am plecat si ma striga de zor. Eu am biziit tot drumul pina acasa iar acum imi este atit de urit. E liniste si nu imi place. Cred ca nu ma voi obisnui prea curind si abea astept sa vina ziua de simbata sa merg la tara la puiul meu.
Sper ca ati petrecut cu totii sanatosi, caci vremea a fost frumoasa. Va pupic.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna dimineazta si Hristos A Inviat!!!

Katink felicitari pt pitika, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea si de Emma

Marami bine ai venit, sper sa te simti bine cu noi

Monica, te-am vazut in revista, am cumparat-o de pe 1 aprilie, si abia ieri am rasfoit-o, cand a zis Dede ca esti in pg ei. Sunteti niste frumusei, iar Mihnea arata f bine.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Imi pare rau ca n-am avut timp sa intru sa va urez sarbatori fericite, dar am fost in pregatiri.

Duminika am botezat-o pe Maria Antonia A fost f frumos, cu peripetii, pt ca am intarziat la slujba, am uitat certificatul de nastere dar a fost frumos, am o groza de poze (vreo 700), sper sa apuk sa pun macar cateva.

Maria s-a linistit dupa botez, caci ultimele 2 sapt au fost criminale numai pe la 2 noaptea ne culcam, numai seara o apuka plansul

Luca e bine, s-a jucat la restaurant, de a cazut ca musca seara. In rest e incantat de ouale vopsite. Cand le-a vazut prima data a zis ca-s murdare

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici si Hristos A Inviat!

Katink, felicitari pentru Carla Maria, sa va traiasca, sa fie cel putin la fel de cuminte ca Emma.

, sa va traiasca micuta crestina.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Adevarat a Inviat!

N-am apucat sa mai intru de vreo saptamana si au fost atatea evenimente frumoase!

Gianinaelena, felicitari pentru fetita, sa fiti sanatosi si fericiti toti 4!

Katink, felicitari pentru micuta Carla, sa fie mancacioasa si sa creasca frumos si repede, sa aibe surioara partener de joaca!

Albinutzza, felicitari micutei pentru crestinare! Sa fie sanatoasa si linistita de-acum noaptea!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hei, pe unde sunteti ? Afara cu copii ? Mie mi-e tare dor de David !Am vorbit cu el ieri la telefon, a balmajit in chineza lui apoi a spus'pa' si i-a dat telefonul mamei. Am aflat ca-i merge tare bine la tara, maninca la greu si alearga toata ziua. Ieri a fost la plimbare cu o caruta cu cai si a vizitat rudele din comuna invecinata. A fost superrasfatat de toti, sunt curioasa cum se va comporta cind se va intoarce acasa. Deocamdata seara mi se pare super geru caci sunt singura, ii vad jucariile lui David si ma pun pe bazait. Simbata ma duc sa imi vad puiul caci nu mai pot, as pleca de pe acum dar iar am de lucru. Pupicei pentru bebelici si copilasi !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput