Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Monica-Elena spune:
multumim frumos. Pozele din revista sunt de anul trecut din sept cand Mihnea avea 1 an si 3 luni nu sunt recente.
Albinutzza spune:
Fetele am pus
de la BOTEZ...va invit
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)[/b]
pisicut spune:
, am vazut pozele voastre si mi s-au umezit si mie ochii cand am vazut un stup fericit! Sa va iubiti si bucurati impreuna intotdeauna, sunteti o familie frumoasa!!!
marami bine ai venit!!! Te asteptam sa ne povestesti despre printesele tale.
Valcamp imi pare rau ca esti departe de David, dar se pare ca ii este bine, cel putin asa trece mai usor pentru tine. 
Noi am iesit luni in gradina la gratar cu familia si Alex a racit. Are temperatura, tuseste ii curge nasul si este si ragusit. I-am facut ieri extrudat faringian dar numai maine ne dau rezultatele
. Asa ca mai avem de asteptat pana sa ii dam un tratament adecvat. De cand il duc la cresa este tot racit si nu stiu cat mai rezistam asa, ca acuma nici nu mai vrea sa manance.
Multa sanatate tuturor si scuze.
MONAI spune:
Salutare, gagici!
, nu am cuvinte, ce bine mi-au picat pozele voastre
. Sa creasca mari Luca si Maria si sa fiti mereu fericiti!
Pisicut, sanatate lui Alex, lasa ca se imunizeaza el dupa un timp
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
valcampan spune:
Albinutza am inceput sa pling cind am vazut poza ta cu ochii in lacrimi pentru ca mi-am adus aminte ca sa am plins si eu la botezul lui David. Sa-ti traiasca minunile sanatoase ! Luca e frumos foc are niste bucle superbe iar Maria e o printesa in frumoasai rochitica. Pupicei multi din partea mea pentru voi !
Mai mamici eu nu mai pot de dorul lui David ! E tare greu fara copil in casa.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
E musai sa-mi laud copchilul.Doarme singurel ! Yupiiiii....
valcampan spune:
Iar nu e nimeni ? Pe unde a-ti plecat ? Am adaugat poze , albumul se numeste 'MARITE-APRILIE 2007'. In album o sa vedeti poze in care baietelul meu se catara singur pe o scara sa ajunga in podul grajdului, poze cu un miel ce fusese nascut in aceiasi zi si poze cu un vitel de 5 zile. Week-end placut !
delia grozav spune:
Katink sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericiti!
v-am vazut pozele si un
mare la micuta crestina!
Valcamp v-am admirat si pe voi, ce se catara baietelul, super!
Laura gasca ta e minunata, tot timpul in natura si cu animalute.
Sper ca a fost iepurasul la toata lumea, si ati avut un Paste fericit. Eu am fost luni de garda si joi la fel. Vineri am fost atata de obosita ca de la coafor m-am dus la sora mea sa dorm inainte sa ajung acasa.
Azi am avut petrecere de ziua lui Adi. A fost super dragut, doar ca am tras o spaima groaznica. Medeea a scapat un pic de sub ochii lui tati care facea poze si s-a urcat pe un topogan destul de inalt. Dar a ajuns cu bine jos din fericire. Eu am vazut-o sus de departe de dupa geam si degeaba strigam la tati ca nu ma auzea.
Si mai era si o verisoara de 13 ani care nici nu se sinchisea sa se uite la ea
.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
delia grozav spune:
Poftiti la poze! Albumul: zi Adi, 6 ani
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
Laura25 spune:
Buna, fetelor!
Am aparut si eu pe aici, in sfarsit! Vad ca lancezeste la greu subiectul nostru
. Haideti sa incercam sa-l invioram putin!
Sa va spun cate ceva despre noi. De Pasti am fost la parintii mei unde shtrumphii s-au simti super. Au stat mult pe afara, s-au jucat cu tot felul de animale gasite in curtea bunicilor, pe la vecini, la bunica mea : furnici, gandaci, gaini, pisici, rate, iepurasi, catei ... cai si vaci au vazut mai de la distanta. Cu greu reuseam sa-i bag in casa. Avem si niste poze revelatoare
Miercuri eu m-am intors la servici, ei si-au reluat activitatile cu bona. In continuare sunt foarte multumita de ea, se inteleg bine si se descurca super, avand in vedere ca sunt doi.
La servici e bine, m-am adaptat foarte repede, mi-am dat seama ca nu am uitat mai nimic din ce stiam si in doar 2-3 zile am intrat serios in lucru. Ma simt din nou desteapta si utila. Faptul ca ma simt bine la servici ma face sa vin cu zambetul pe buze acasa, chiar daca sunt obosita.
Shtrumphii sunt mai scumpi pe zi ce trece (daca se poate asa ceva
), incep sa rupa si ei niste cuvinte mai coerente, se joaca mult mai mult impreuna (nu unul langa celalat, ci interactioneaza in timp jocului), isi ofera unul celuilat jucarii uneori, se pupa si se iubesc
. Per ansamblu, la noi toate sunt bune si eu sunt o fericita din toate puncetele de vedere.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi