Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Delia ma bucur ca a avut Adi o petrecere reusita si felicitari micutzei alpiniste ca s-a descurcat cand a ajuns sus . Cred ca nu ai facut public albumul cu poze, ca nu reusesc sa-l vad.

Vali felicitari pentru performantele puiului tau. Stiu ca e greu cu el departe, dar e foarte bine pentru David sa stea la aer, la iarba verde, sa intre in contact cu tot felul de animale. Instantaneele pe care le-ai prins sunt super si el e o mandrete de baiat . Mi se pare ca iti seamana mult la trasaturi.

pisicut imi pare rau ca Alex e racit. Ma gandesc cu groaza ce ne asteapta si pe noi din toamna, daca ii duc la cresa. Sper sa se faca repede bine puiul mic, sa pape si sa nu mai ai motive de ingrijorare

Albinutza ce iti mai pot spune!? M-au dat gata pozele de la botez. Ai niste copii superbi si voi sunteti o familie fericita si norocoasa. Maria e scumpa toata, iar poza cu Luca dormind cu degetul in gura e buna de inramat, e ca un ingeras.

Monica am luat si eu revista. Frumos, foarte frumos ... Te rugam sa pui pe net niste poze mai recente cu Mihnea, sa ne bucuram si noi de asa frumusete de baiat. Prea il tii la secret!

marami bun venit! Nu vrei sa ne povesteti mai multe despre voi?

Katink ai ajuns acasa? Ce facei? Nu ne povesteti si noua un pic ce si cum a fost? Binenteles ca vrem si poze cu domnisoarele!!!

Si ca tot veni vorba de noi-nascuti, de pe 12 aprilie, amicul meu care ne-a ajutat cu ftp-ul e fericitul tatic al unei fetite grasune de 4 kg, Ecaterina.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070415" target="_blank"> filmulete noi

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Laura, cu cea mai mare placere... Azi dimineata la 6 am ajuns si noi acasa. Dupa pasti am tras o fuga pana la bunici....la Moldova. Ieri am fost in Piatra, la cumnateii mei, am stat cateva ore si la ei. Oana la tara nu sunt convinsa ca nu s-a plictisit un pic. Pe langa animalutele dupa care alerga sunt sigura ca de mai erau 2-3 pitici pe acolo s-ar fi distrat grozav. N-am prea avut curaj sa o las sa iasa din curte, asa ca am stat ca o closca pe langa ea.
Retro ce sa spun... Diana, 3,250kg si 49 cm, o sarcina usoara. Oana la nastere a avut 4,750 kg si 56cm, a fost vedeta anului" Voinicuta" Sper sa nu pastreze proportiile si cand o fi mare.

Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

felicitari katink!

monica, sper sa mai apuc si eu revista ca uite m-am lenevit in ultimul timp si n-am mai luat-o in mod regulat.

noi dupa ce scapasem de viroza si incepusem sa ne revenim cu mancatul, acum am dat-o intr-o enterocolita care sper sa fie virala si nu microbiana. o sa-i duc maine o proba la laborator sa vedem. de vineri seara a inceput sa fie deranjata la burtica insa sambata dupa-amiaza dupa a facut si febra mare spre 40, cu diaree si varsaturi. ne-am speriat un pic mai ales ca s-a intamplat brusc pana atunci fusese super vioaie. acum e ok tinem febra sub control doar cu scaunele inca nu s-a rezolvat si mi-e asa mila de ea s-a cam oparit la fund si plange cand o schimb.
ma tot gandesc ca o fi luat ceva de pe la zoo ca am fost cu ea wk trecut si a tot pus mana ba pe una ba pe alta si noi la fel si n-am stat tot timpul sa o stergem pe maini.
dupa ce-i trece cred ca o sa-i dau si niste vitamine ca prea slaba si deshidratata mi se pare pielea. eu am probleme cu ea ca nici nu pre bea lichide si nu pot s-o oblig.

altfel: am tuns-o e o scumpi si vorbeste incontinuu. toata ziua zice culorile la tot ce vede si formele la fel.

hai ca data viitoare cand mai scriu sper sa fie de bine :)

mamica de maria, 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim frumos de aprecieri fetele .
Noi am fost in doi intr-un week prelungit intr-o statiune montana(Velico Tarnovo) la vecinii nostrii bulgari si a fost f frumos, iar mihnea este cu bunicii la munte ca doar trebuie sa se acomodeze cu ei ca in 2 luni eu voi pleca la servici cand imlinim 2 anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetele...
hai poate se mai dezmorteste atmosfera pe-aici, c-a fost asa liniste... din pacate nu avem cu ce ne lauda, dar nici probleme nu avem...mancam bine, dormim bine, ne jucam, vorbim...si eu caut ceva pensiuni pt 1 mai, la munte. undeva unde sa fie aproape, unde sa poata sta si piticul la joaca in iarba si undeva unde sa aibe si restaurant...stiti ceva de genul asta? vrem pur si simplu sa zacem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna, fetelor!
Nici nu stiu de unde sa incep! De la o rinofaringita de acum 3 saptamani netratata corespunzator, Alex a facut saptamana trecuta puroi in gat. Asa ca de marti pana ieri dimineata a tinut-o cu temperatura de 40 de grade si nu ii scadea temperatura decat la Nurofen. Miercuri i-am facut extrudat, rezultatul l-am primit abia vineri si era negativ la microbi. Vineri seara dr. ne-a prescris Zynat, Salbutamol, Humex, Vit. C cu propolis (bineinteles ca nu am gasit nicaieri in oras), Flucovim si Claritine. Acum a inceput sa manance, nu mai are temperatura si este vesel si povestitor toata ziua.
Eu tot cu sufletul neimpacat ca nu l-am grijit suficient si de aceea s-a imbolnavit. Luna asta nu l-am dus deloc la cresa si nu stiu cand o sa incep sa-l duc din nou.
Multa sanatate si tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Salutare fetelor!

Am vazut poze cu copilasi frumosi si veseli. Se pare ca incalzirea vremii le prinde foarte bine si imbie pe toata lumea la iesiri in aer liber si bucurie.

Felicitari proaspetelor mamici Gianinaelena si Katink! Sa va traiasca minunile mici, sa fie sanatoase, mancacioase si cuminti iar voi mereu fericite alaturi de ele!

Pisicut ii urez multa sanatate lui Alex, sa isi revina repede si sa treaca cu bine perioada de acomodare cu virusii de la gradi. M-ai pus pe ganduri cu ce ai scris pentru ca si Ana mea a facut puroi in gat la ultima raceala si am fost nevoita sa ii dau antibiotic, asta dupa ce cateva zile a tusit dar putin si i-a curs putintel nasul. Nici eu nu i-am dat atunci nimic ca am zis ca sunt prea slabe simptomele ca sa sar cu medicamente dar apoi a facut febra si o durea gatul ca a ajuns saracuta sa nu mamance mai nimic pt cateva zile
Iar acum are aceleasi simptome adica: ii curge putintel nasul, si din cand in cand parca ar tusi, dar putin. ce ar trebui sa ii dau in cazul asta? Pisicut si celelelte fete voi cum procedati in cazul asta?

Va pup si sa auzim de bine!

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Cami imi pare rau ca si Ana este bolnava. Asa era si Alex ii curgea doar nasul si tusea din cand in cand si nu i-am dat decat siropel de tuse (asta in conditiile in care luase cu o saptamana inainte antibiotic). Sfatul meu este sa o duci la dr. si impreuna sa vedeti ce-i mai bine pentru ea.
si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

mai fetelor,
dar voi de unde stiti ca are copilul puroi in gat? ca eu nu pot sa-mi dau seama.
rinofaringita este raceala sau guturaiul si de obicei e virala nu microbiana. asa ca nu se trateaza cu antibiotice.
eu de obicei fac asa. daca ii creste temperatura peste 38.5 incep sa-i dau antitermice la 4 ore. si daca vad ca are nasul infundat rau si mai si tuseste o duc la dr s-o asculte la plamani sa fiu sigura ca n-a ajuns ceva acolo. altfel sfatul pediatrei este asa: daca cu antitermice din 4 in 4 ore nu scade temp in 2 zile atunci inseamna ca e sansa mare sa fie infectie microbiana si atunci trec pe antibiotice si fac si exudat. dar pana acum n-a fost cazul niciodata desi ultima data a tusit infiorator mai ales prin somn si nu putea sa doarma.
un alt semn care trebuie urmarit este starea copilului. daca este vioi si mananca relativ bine inseamna ca nu e nimic grav. a mea la 39-40 e super vioaie si nici nu prea arde ca m-am pacalit de multe ori ca doar ii puneam mana sa vad cum e.

mamica de maria, 1 an si 8 luni

Mergi la inceput