Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

KatinK - felicitariiiiiiii, sa-ti traiasca minunea sa fie sanatoasa, norocoasa, sa creasca mare si frumoasa.
sa va aduca tot ce va doriti

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Katink si mica printesa sa fie papacioasa si cumintica.

Hristos a inviat! si sarbatori fericite la toata lumea alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicitari, Katink...ce cadou frumos ti-a adus iepurasul... sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cele doua printese
Paste fericit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Va dorim si noi un Paste fericit cu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Geaninaelena si Katink felicitari! sa va traiasca, sa fie cuminti si mancacioase fetitele, sa va bucurati de ele si multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Katink, ce sarbatori minunate trebuie ca aveti!

Sa fiti sanatoase si Carla Maria sa va umple casa de lumina si bucurii!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va lumineze viata, sa va imbogateasca sufletul si Sfanta Lumina sa va calauzeasca pasii!

Hristos a Inviat!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hristos a inviat!
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet!

Un pupic special pentru Sofia si Andrei si pentru mamicile lor puternice!

Felicitari Katinkpentru mica comoara! Bine ai venit pe lume Carla Maria! Sa ai parte de o viata minunata!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Katink, va pup,sa va traisca mica bebelusa.parca am presimtit.refacere usoara si tie.
paste fericit tuturor!
noi avem liber de vineri pana luni incl:am fost intr-un parc plin de cerbi si caprioare, la munte la o cascada si azi la gradina botanica.a fost tare frumos,Oani a fost tare incantata.
Oani sta cu buna.si nu mai stiu cine intreba de lapte: ea vrea atat.nu doarme la loc daca nu ii dai lapte,face scandal monstru.
Oani are 11.880,am cantarit-o vineri.
a ciocanit azi la oua... si s-a jucat frumos cu cadourile de la iepuras.

va pup.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Felicitari Katink, sa fiti sanatoase amindoua. Bine ai venit pe lume Maria !
Mamici nu am mai avut cind sa intru sa va urez si eu toate cele pentru ca am avut de lucru si acasa. Nu stiu ce m-a apucat pe mine sa tin contabilitatea si la bloc asa ca eu am stat pina ieri inainte de inviere sa fac listele de intretinere pe care sper sa le finalizez maine. De fapt din motive financiare m-am hotarit ca asta e.. dar voi lucra numai seara dupa ce adoarme David caci vreau sa fiu alaturi de David in timpul liber.
Noi am fost la Gradistea azi, pe malul Argesului. A fost superb , timp frumos, gratar, copii mai multi .David a mers azi mai mult ca niciodata i-a prins bine aceasta iesire. A reusit performanta sa urce singurel pe o scara obisnuit pina la ultima treapat sub privirile uimite ale tuturor. eu stateam in spatele lui gata oricind sa-l prind in brate dar el s-a descurcat fara ajutorul meu. Cred ca are aptitudini de alpinist.
De maine puiul meu va pleca cu mama mea la bunicii mei la tara pentru 10 zile. Nu vreau sa imi inchipui cum voi petrece serile singura cuc in toata casa. In timp ce ii faceam bagajul lui David am plins si cred voi mai trage portii bune de plins. Sunt insa sigura ca el se va simti bine acolo la tara, poate va invata animalele si el, va sta mai mult timp afara in aer liber si va fi rasfatat la maxim de bunicii mei. Imi vine iar sa bizii.. ma scuzati.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hristos A Inviat! si bine v-am gasit. Vrem si noi in clubul vostru, cum ne inscriem? Nu ma lungesc ca a luat-o razna calculatorul meu, nu se stie cand se opreste, am mai scris un mesaj dar nu am mai apucat sa-l trimit . Va pup si sarbatori fericite in continuare

Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput