Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Monica-Elena spune:
Laura revista in care am aparut este Mami nr din aprilie, iar povestea nostra o sa iti dau maine linkul unde o gasesti.
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Laura revista in care am aparut este Mami nr din aprilie, iar povestea nostra o sa iti dau maine linkul unde o gasesti.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monica, nu mai imi da link, ca oricum vroiam sa cumpar revista, maine sigur o caut la primul chiosc (am un motiv in plus).Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Monica-Elena spune:
Laura daca intri la asteptand un ingeras la subiectul FIV pe pag 1 la lista de inceput la reusite ma vei gasi pe mine si dai clik pe nume si citesti povestea. In revista au mai taiat din ea.
blackpanterro spune:
PASTE FERICIT atat voua cat si familiilor voastre!!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Yasmari spune:
Va doresc si eu sa va bucurati de copiii si familiile voastre, sa aveti vreme buna, iarba verde, cozonaci pufosi, zimbete si pace in inimi!
Pupici si sa auzim de bine!
irinabungau spune:
Dragele noastre prietene, vin cu o veste minunata:
Katink a nascut ieri, 6 aprilie o minunatie de fetita, Carla Maria, 2380 g, 49 cm. Carla Maria, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe deplin pe toti ai tai!!!!!
Va pupam cu drag
irinabungau spune:
Si acum vrem sa va uram si noi sa va bucurati din plin de aceasta noapte minunata, Noaptea Invierii, sa aveti pace in suflete si in camine...
Va pupam cu mult drag pe toate
Laura25 spune:

Katink felicitari!!! Sa fiti sanatoase amandoua. Bun venit pe lume, pui mic! 
Fetelor, noi plecam in jumatate de ora, sa ca eu nu mai intru pana marti. Va pup pe toate si pe toti copilasii. Sa aveti sarbatorile linistite,pline de bucurii si soare!
Hristos a inviat!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
blackpanterro spune:
KATINK FELICITARI PT CARLA MARIA, SA VA TRAIASCA, SA FIE CUMINTE SI PAPACIOASA!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
mamini spune:
Felicitari, Katink!!!!!!!! sa va traiasca fetele si sa fie sanatoase si cumintele, iar voi plini de putere sa le cresteti si de bucurie ca le aveti!
Invierea cu bine si lumina in suflete!
M