Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
palmyrah2002 spune:
SA AVETI UN PASTE FERICIT,CU MULTA SANATATE ,PACE SI LINISTE IN SUFLETE !
Va imbratisam si va pupam dulce de tot,
Cristina,Pepe(Rares)si Meme(Mihnea)![]()
truli-luli spune:
Buna fetelor,
Am intrat doar pe fuga sa va urez sanatate si Sarbatori fericite tuturor: mamici, tatici, copilasi scumpi si persoane dragi voua!
va citesc pe fuga, nu prea apuc sa raspund dar cu gandul sunt alaturi de voi
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
ema.nu.ela spune:
Paste Fericit si cadouri multe de la iepuras!
va zic de azi ca nu stiu daca mai apuc sa intru.
maria e racita de data asta a luat o rino-faringita de la bona care a fost racita saptamana trecuta. aseara am fost si la control sa stam linistiti ca a avut temperatura destul de mare 39.5. in rest multi muci si cam fara pofta de mancare dar altfel destul de vioaie. sper sa-i treaca pana duminica sa putem iesi si noi in parc, la iarba verde...
cu ocazia asta am si cantarit-o are 10kg dar eu zic ca inainte avea un pic mai mult. de data asta era si nemancata si varsase si ultima masa in masina in drum spre dr.
sper sa-si revina repede si sa nu apara complicatii.
abia astept sa vopsesc cu maria ouale.
mamica de maria, 1 an si 8 luni
delia grozav spune:
Fetelor, a aparut Monica - Elena cu Mihnea intr-o revista pentru mamici, nu stiu daca am voie sa spun in care.
Aveti acum ocazia sa vedeti poze cu frumuselul Mihnea_gabriel, ca ea nu prea ne-a rasfatat cu poze.
Povestea ei m-a emotionat din nou pana la lacrimi, desi o stiam.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
Laura25 spune:
Delia, spune, ca suntem curioase. Eu nu prea stiu exact povestea lor, mai pe bucatele asa am prins cate ceva ...
Emanuela sanatate multa Mariei! Sper sa se faca repede bine, sa va tihneasca Pastele in liniste.
Noi de Pasti, ca in fiecare an, plecam la parintii mei. Asa ca eu nu m-am agitat deloc nici cu prea multa curatenie, nici cu gatit.
Eu sigur mai pot intra si maine pe forum, dar va urez de pe acum un Paste fericit alaturi de toti ce dragi, multa liniste, mesele pline de bunatati, copii sanatosi si cuminti! 
Si daca tot am facut un album nou cu poze, va invit sa il vedeti. Avem si poze facut in parcul amenajat f, frumos cu iepuri si oua uriase. Au facut foarte frumos la noi in centrul orasului.
poze
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ursuletulpanda2005 spune:
Va dorim din toata inima
Un Paste Fericit!
si multe, multe daruri de la Iepuras!
Cu drag,
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
cin spune:
Neata, fetelor...
m-am delectat cu pozele strumphilor...tare dulci 
am intrat sa va urez si eu un Paste fericit. voi fi prin zona dar am fff multa treaba si nu stiu daca voi mai apuca sa intru.
distractie placuta si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti si multa sanatate tuturor 
dania.nicol spune:
Miracolul Înviererii Domnului sa va patrunda în suflet, sa va aduca lumina, pace, sanatate si multa iubire!
Hristos a Înviat ! si Paste fericit!
sa va aduca tot ce va doriti
Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele
PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare
MONAI spune:
Salutare, gagici!
In primul rand va dorim sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de mult bine si sanatate
.
In al doilea rand va spun ca noi suntem ok, Sara are 3 canini iesiti de-odata, dar nu a avut alt simptom decat lipsa poftei de mancare, insa acum recupereaza
. Am terminat in mare pregatirile de Pasti, azi mai mergem amandoua prin magazine, poate ne-ntzolim si mai luam cadouri
.
Sotul meu e foarte racit, e pe antibiotic, se ascunde in vreo camera, dar Sara ar sta tot cu el, foloseste masca, speram sa nu ia si fata
.
Am citit mereu, dar n-am mai apucat sa scriu, mereu imi propun sa raspund, dar nu ma pot urni
. Deci sunt la curent si cu bune si cu rele, sa dea Dumnezeu sa fie numai bune.
Va pupam cu drag.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
mamini spune:
Va dorim sanatate si bucurii, lumina si belsug, Sfintele Sarbatori de Pasti sa va gaseasca veseli si cumintei!
M