Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
acusor spune:
Neatza fetele!
Noi am fost bolnavi, amandoi, si d-asta nu prea am avut chef de scris.
In week-end-ul dinainte de 1 mai am fost la socrii. Am stat mai toata ziua p-afara, am facut gratare, Teo a batut toata iarba pe acolo si le-a tocit scarile la bunici si ne-a terminat noua spatele.
Duminica seara, cand am venit acasa, Teo era tare tuflit. Avea 39 febra. Trei zile a avut febra mare din cauza gatului f. rosu si care avea si niste puncte albe. Dr. n-a fost in Bucuresti de 1 mai si ne-a zis prin telefon sa-i dau augmentin care n-a avut nici un efect. Miercuri l-a vazut, i-a schimbat antibioticul si si-a revenit a doua zi. Dupa ce i-a trecut lui, am luat-o eu cu febra si frisoane si tot tacamul. Acum ma chinuie f. tare nasul. Cred ca am facut o sinuzita serioasa.
Acum Teo e la cresa unde s-a acomodat cat de cat. Plange cand il las dimineata. In timpul zilei se joaca, mananca, adoarme mai greu, dar adoarme. S-a obisnuit cat de cat. Oricum, mai mult pe acasa a stat, ca a tot racit.
Cat despre comportament, doamnele spun ca e cuminte. In schimb, acasa e teroare. Se enerveaza din orice, in special pe jucarii. Daca nu stau cum vrea el, se da cu capul de podea. Daca nu-l lasi unde vrea el, la fel. Tot timpul are cate o vanataie la cap. Pediatrul a zis sa-l ignor, dar mi-e mila de capul lui.
L-am tuns duminica trecuta si i-am vazut zgarieturile din cap.
Serviciul nu l-am inceput. Astept pana la vara, din motive de concediu. Nici nu tin neparat sa ma intorc. Mai stau cu Teo. In iulie si august o sa-l tin acasa. Sa batem parcurile. La cresa stau f. putin afara si cam intr-un singur loc. La cati copii sunt, nici nu cred ca ar putea sa aiba grija de ei.
Luna asta are sotul 2 sapt. concediu asa ca, cautam un loc frumos. Cred ca ne ducem undeva pe la Sibiu. Am gasit o pensiune draguta si cu conditii. Deci n-o sa stam prea mult p-acasa.
Laura, ma bucur ca sunteti bine.
Ne-am inscris si noi la concursul pampers (http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=309&from=top). V-am vazut aseara, dar n-am putut sa va votez, ca deja il votasem pe Teo
. Acum au facut asa de stricte regulile, ca nu mai poti vota de pe acelasi IP in saptamana in curs. Va votez saptamana viitoare
. Am vazut pozele si filmuletele.
strumphii dragalasi.
Cam atat despre noi. 
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
truli-luli spune:
Buna fetelor,
raspund si eu la apel pt ca m-am simtit cu musca pe caciula ca nu am mai scris de mult desi va citesc aprope zilnic.
Irda felicitari pt samburelul din burtica, sa creasca mare si sa stea cumintel acolo pana la termen 
Laura am vazut strumfii si pletosi si cu freze proapspete.... sunt grozavi in ambele ipostaze. Ma bucur ca te simti bine la servici si va tin pumnii sa fie vreme frumoasa la cabana.
Nicoleta (cin) m-am distrat de nazdravania lui Vlad. Si Ana mea e pasionata de apa. Vine cu canuta si imi cere apa-apa de zici ca nu mai poate de sete si peste cinci minute ma trezesc ca s-a spalat cu ea pe cap 
Felicitari pt copilasii care vorbesc, noi suntem tot la capitolul mongoleza combinata cu japoneza veche pe care exerseaza de zor. Are Ana mai multe carticele cu animale care au cateva versuri pe fiecare pagina. Imi cerea mereau sa i le citesc (deja le stiu pe toate pederost
) si eu urmaream randurile cu degetul. Ei bine acum nu ma mai lasa sa citesc eu, le face ea traducerea automat in bebelineza urmarind literele cu degetelul pe hartie 
Ma uimeste cat de frumos se joaca cu papuselele si ursuletii de plus, cum ii dragaleste, ii leagana, ii inveleste in paturica, le da sa manance.... ce mai, are mare grija de ei. E innebunita sa stea cat mai mult pe afara, sa se joace cu fetitele din vecini si cu verisorii ei, deja e bronzata bine pe fata si pe manute iar eu ma topesc dupa bujorii din obrajorii ei
II place sa managaie puii, sa dea graunte la gaini, sa smotoceasca pisicile si sa-i spuna taci-taci la boxerul parintilor mei, cand latra prea mult ![]()
M-a distrat cum "citea" cu voce tare dintr-o carte, foarte serioasa si absorbita de subiect.... asta pana a ajuns la o pagina cu poze si s-a prins ca tinea cartea cu capul in jos
A intors-o tacticos si a citit mai departe. Nu se impiedica fata mea de maruntisuri.... citeste si cu capul in jos
cam atat deocamdata ca eu cica sunt la servici ![]()
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
valcampan spune:
Laura ce miscari are Bianca in filmulet ! I-am votat ca nu se putea altfel ca's draguti foc !
Mamici noi suntem ok , David cred ca se va face alpinist pentru ca se catara mai nou peste tot. Am aflat ca a venit sora tatalui lui David in tara de o luna de zile, am sunat-o si am intrebat-o de ce nu m-a anuntat cind a ajuns in tara sa isi vada nepotelul si mi-a replicat ca l-a vazut in poze .Am ramas fara replica si nu m-am mai stresat sa imi iau concediu 2 zile sa merg in Sibiu sa ne vada. In perioada asta chiar nu pot sa imi iau concediu pt ca o colega s-a internat si m-au pus sa-i tin locul asa ca am munca la greu. Daca stiam ca e in tara de o luna, de Paste as fi mers in Sibiu dar habar nu am avut.Iar tatal lui David m-a anuntat ca el nu este tatal copilului atita timp cit nu poate sta linga copilul lui . De parca l-am pus eu sa faca traznai in perioada in care eu eram gravida sau l-am trimis eu in Portugalia ! Au fost deciziile lui iar acum ma gindesc cu groaza ca trece timpul si David va incepe sa imi puna intrebari despre tatal lui. Mi-e groaza, nu vreau sa-i spun copilului de ispravile tatalui lui dar nici nu vreau sa-l mint. Cred ca ii voi spune ca pur si simplu nu ne-am inteles si sincer as vrea ca David sa isi doreasca sa-l cunoasca pe taica'su si taica'su sa ne lase in pace. Ufff iar am rabufnit ! Ma scuzati nu-i frumos sa-mi spal rufele in public !
Sper ca va bucurati de vremea de afara, copii sa va fie sanatosi si papaciosi !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Irda spune:
Buna dimineatza fetele!

Hai ca asa mai merge.....poate ne ..."regasim" ca acu' implinesc puii 2 ani.......poate punem si de o intalnire ceva pe plan local......macar intr-un parc daca nu o petrecere organizata!
Laura, multumim de felicitari pentru dintishor!
Dari a balit la greu 2 zile pana i-a spart gingia si numai cu mana in gura era, de ma exasperase! Pupicei Biancai....sa-i iasa dindishorii repede si fara "concerte" nocturne ca la noi
!
Tare scumpi gemeneii...si ce au crescuuut maaah!
Iti mai aduci aminte ce botzuri de om erau........ca mie imi vine greu uitandu-ma la Dari de acum sa-mi imaginez cum reuseam sa ma descurc cu ea la 2 kg!
Nicoleta, harnic baiat Vlad! O fi considerat copilul ca trebuie spalat pe jos si a zis sa te ajute!
Si Dar ma "ajuta"....sterge "pafu'" vine cu "matuia si foiashu" (in loc de r il pune pe I)
sau cara dupa ea tija de la "aspiatoi"![]()
Acushor, sanatate multa si pupicei sa scapati mai repede de amarata de raceala!
Si Dar se tranteste pe jos daca nu-i convine ceva.....se pare ca a inceput perioada mai dificila si noi parintii trebuie sa bagam ceva psihologia copilului la "ghiozdanel" ca sa trecem cu bine peste astfel de momente!

Cami, multumesc de felicitari pentru Grauncior! Am luni la 16 programare la eco sa-l vedem! Abia astept sa vad ca-i ok si ca-i bate inimioara!

Vali, iubita.....nu te mai supara pentru cineva care nu merita nici un gand de-al tau!
David o sa creasca mare, destept, cuminte si bun si fara cel care a donat o samanatza pentru ceearea lui! Tu esti mama lui si o sa stii sa faci in asa fel incat sa-i fie bine puiului tau!

Pupicei
Asteptam si pe celelalte fee sa dea un semn de viatza!
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si
6s
Poze Daria 
Albinutzza spune:
Buna fetele
Revin si eu dupa o lunga perioada. Am fost ffff prinsa, a fost o perioada grea, inca n-a trecut dar cred ca m-am mai obisnuit eu. Soacra mea a cazut la pat, multe probleme de sanatate, fetele tratati-va nu lasati, ca nu e bine. Si ca atare totul a cazut pe mine: bucatarie, calcat, spalat, curat, copii. A fost f greu, si timpul parca fugea cu viteza luminii. De multe ori deschideam calc si asa ramanea. Nu apukam sa fac ceva.
Luca e bine, creste si ne uimeste pe zi ce trece. Vb f mult, deja face propozitii de 4-5 cuv. Spune orice cuvant, ma inteleg f bine cu el, pricepe tot, chiar am inceput sa ne ferim, daca spunem noi vreo prostioara, sau vb de el. In rest, alearga mult in park, merg cu aman2, mai ales dupa masa, singura, e greu dar, norok ca avem o gaska si ma mai ajuta ei. Se joaca, e innebunit dupa masini, cuburi, cred ca-i voi lua lega in curand. Cu mancatul stam f bine, papa cam de toate, e innebunit dupa ciorbe si sucul de port cu gref
Maria e un copil minunat, e f cuminte, am inceput diversificarea si la ea, mar ras si suc de poartocala, si rade tot
In rest doarme si cand nu doarme sta si o ora singura iar cand ma vede e cu gura pana la urechi. Seara mai face scandal, au fost vreo 3 sapt de calvar mai devreme de 11.30-12 nu se culca, si doarmea pana a doua z la 11-12. Ca atare am schimbat programul si o terzesc dim si acum e mai bine.
Luca a racit are rosu in gat, febra si tuseste, cred ca de la vantul de ieri.Asta e!!!
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Am vazut poze, am votat pe toata lumea, dar nu ma mai lasa acum. cred ca are dreptate Acusor
Si noi ne gandim la CO, sigur o sapt la mare si una la munte. In iunie vom merge o sapt la niste prieteni langa Campina, dar numai eu cu copii.
Va pup si va doresc sanatate si putere
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
pisicut spune:
Salutare, fetele! Va scriu pe fuga ca am multa treaba.
Dupa ultima raceala a lui Alex cu puroi in gat si febra 40, cand s-a facut bine am mers iar la cresa. L-am dus 4 zile dupa care a facut enteroviroza si de atunci stam acasa. In primele doua zile l-am gasit ud pana la piele cu pipi si aveau si geam deschis, noroc ca aveam haine de schimb. Apoi diaree, rosu in gat din nou. Acuma am terminat antibioticul, si face doar tratament pentru refacerea florei.
Avem ok de la pediatra sa-l duc de luni la cresa, dar am hotarat cu sotul sa incepem doar de la 1 iunie si la o cresa particulara.
toti copilasii si mamicile!
mamini spune:
salutare, fetelor.
ne-am intors ieri, Sofia a vomitat 2-3 zile, apoi a dat in diaree si nu papa de citeva zile...acum cred ca merge spre bine, dar a fost greu si cu drumul.
in rest, vacanta a fost super, ne-am distrat tare bine, la zoo,la tzara, mereu in miscare,la aer...pacat ca s-a imbolnavit, dar asta e.
va pupam
M
lulu75 spune:
Andrei a primit foarte bine plecarea mea la serviciu. E foarte cuminte. Cand ajung acasa ma strange in brate si ma pupa si se uita la mine, apoi iar ma ia in brate si ma pupa...si tot asa de cateva ori. Apoi ne jucam toata seara. E un dulce. Mi se pare atata de lung drumul pana acasa cand ma intorc de la serviciu.
E un smecheras. Ma striga:"mamaaa" si daca nu ii raspund ma striga:" luluuuu".
Ii mai ies 2 maselute si e putin cam suparacios.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
valcampan spune:
Multumesc pentru incurajari Irda , mi-au mers la inima vorbele tale. Sa stii ca am facut un efort de a nu ma mai gindi la respectivul 'tata' de 2 zile si ma simt mult mai bine. Practic imi inchipui ca el nu exista si dispar toate probleme din mintea mea. O sa zice-ti ca sunt egoista dar trebuie sa gasesc o cale de a ma proteja si pe mine.
Week-end placut copii si parinti !
Daca stabiliti o intilnire prin Bucuresti pot veni si eu dar numai intr-o zi de simbata / duminica.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005