Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare gagici,

am citit ce s-a mai intamplat pe aici, am vazut si filmuletele, astept sms-ul de la Pampers ca sa-i pot vota pe strumphisori.... imi pare sincer rau ca nu-i pot vota pe toti, sunt toti niste dragalasi si toti ar merita cate un premiu!!!!

Noi suntem bine, Ioana este neagra de la soare, de-acum voi fi mai atenta si-o voi da cu crema de protectie solara pentru ca a inceput sa arda soarele asta.... Stam toata ziua pe afara, de vorbit.... ea stie ce zice, tipa mereu, isi cere drepturile tipand, lucru care ma scoate din minti!!!! Am spus ca o voi ignora, dar nici asa nu merge.... Tare mult mi-as dori sa inceapa sa spuna ce doreste, zau!!!! In rest este bine, papa bine, doarme bine, are inca un canin pe teava...

Imi imaginez ca majoritatea mamicilor au inceput treaba, s-au scurs foarte repede cei doi ani pe care ni i-a dat statul roman la dispozitie de a sta langa copilasii nostri... Se simte si aici, nu mai exista disponibilitatea pe care o aveam cand eram gravidute si ne lamentam la fiecare durere aparuta, nici cand proaspete mamici fiind ceream sfaturi despre alaptare, sau orice alte problemute apareau.... Sincera sa fiu imi este dor de vremurile cand stateam mult timp de vorba cu voi, dar ma uit ca de multe ori nu am timp pentru mine.... asa ca va inteleg si pe voi foarte bine!!!

Va pupam pe toate, va multumim pentru cuvintele frumoase adresate Ioanei referitor la ultimele fotografii si va promit ca atunci cand voi mai avea timpul necesar voi mai intra sa va dau de veste despre noi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

va pupam si noi.
iar bolnaviara Oani a mea,sa fac atac de cord dim cand vad ca are 40 temp.de data asta nu a vomitat ca data trecuta.
mai venim pe aici.
noapte buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Irina, pai ne mai punem pe facut un bb. Dar toate in acelasi timp. Sa vezi ce se invioreaza iar subiectul. Ai dreptate! Au trecut asa repede cei 2 ani. Mai avem putin si incepem cu urarile de 2 anisori.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineatza, dragele mele!

Ma bucur ca totusi mai gasim subiecte de discutie....chiar si informative despre copilasi!

Dari e intr-o faza ..... si ce mai vreti voi......sare din patutz de zici ca-i Nadia si ne trezim cu ea peste noi in dormitor sau "cotrobaind" pe la bucatarie cand ar trebui sa doarma!
Am pus zavoare la toate usile si lanturi de zici ca-i Fort Knox la mine acasa, dar e pentru protectia ei asa ca aspectul e prea putin important!

De vreo saptamana ...de cand au inceput sa-i erupa caninii are un program de somn monstru. Se trezeste pe la 11-11.30 si somnul de pranz il baga pe la 7-8 seara .....asa ca fata mea se culca de noapte la ora 2.30...punct!
Aseara am zis sa o scot in Auchan la cumparaturi ca poate nu mai doarme la 8 si o culc si eu pe la 9-9.30 de noapte......SUFLETU' ......mi-a adormit in carutz cu gura deschisa ...in toata harmalaia din magazin! A dormit vreo ora cat mi-am facut cumparaturile si apoi era fresh!

La capitolul vorbit.....vorbeste de ma capiaza......aseara il intreba pe taica-su....."da' de ce face Dari prostii?!!?" inchei citatul......si am ajuns la "mirifica", concluzie ca face prostii pentru ca tentatia e prea mare si constiintza prea mica (selfcontrolul)!
Voi ce ziceti de ce intrebari imi pune fii-mea la 1 an si 10 luni?

In rest e o scumpa, calareste toate jucariile din parc, zice "buna ziua!" si cere voie sa se joace cu jucariile copiilor, face mai-mai copiilor mai mici si se joaca frumos cu cei mai mari(care n-o prea baga in seama, dar ea nu "sufera" prea tare din pricina asta....ceva de genul.."daca voi nu ma vreti.....eu va vreu!), pupa burtica de bebe si cauta pe toata lumea de bebe la burtica......cica.."unde e bebele tau? 'ai ascuns?!"

Albinutz, tare ma bucur ca iti sunt cumintzei copilasii, ca treaba nu se termina niciodata, dar parca muncesti mai cu spor si mai cu energie cand ai o asa satisfactie sufleteasca ! Odihna placuta in concediu!

Pisicutz......din pacate asa e cu colectivitatea.....pana isi fac cat de cat un sistem imunitar mai puternic agatza toate cele! Pupicei si sanatate multa!

Mamini.....bine ati revenit acasa.....pupicim Sofiutza bolnavioara, sa se faca repede bine! Mai scrie-ne cand gasesti 1 min 2 acolo!

Lulu....e un scump Andrei!
Si Dari incepe cu Nicoooo.....daca vede ca nu raspund la mama, mami, mimi si alte diminutive! Mi-e asa de draga!

Irina....asa e....a trecut prea repede timpul asta...stau si ma uit la Dar si imi dau seama ca nu mai e bebe......e o fetitza cu coditze care stie ce vrea! Au fost 2 ani minunati alaturi de puii nostri! Tu ce crema cu factor de protectie solara o sa folosesti la Ioana? Si cam cat sa fie ...respectivul factor?

Tot nu m-ati raspuns la intrebare....ce le mai dati de papa?

Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 6s+ 3z

Poze Daria

Mergi la inceput

mamini, sanatate multa! E dulce foc Sofia si...nu sta locului deloc . E exact ca o veveritza. Ma bucur mult ca ne-am vazut si va trimitem cate un pupic.
Cand mai veniti?

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Nu am apucat sa citesc decat asa pe fuga ce ati mai scris.

Suntem si noi intr-o perioada mai grea. Mama mea are probleme de sanatate, legate de tiroidita ei autoimuna, dar chiar asa probleme nu credeam ca ar putea avea. E foarte, foarte depresiva, a facut o hipocalcemie de a ajuns la urgenta, asa de rau s-a simtit. E internata la Cluj de mai mult de o saptamana, dar medicul ei ne asigura ca va fi bine.

Intre timp eu tot incerc sa gasesc o solutie pentru copii. M-am gandit sa o duc pe medeea la cresa dar nu prea imi convine desi sunt conditii bune, o colega de-a mea are baietelul acolo de la 8 luni si e multumita. Ne-am hotarat sa cautam o bona dar nu merge asa usor. Pana acum am vazut doar o doamna, care nu era nici foarte hotarata, nu avea experienta si era si destul de in varsta.
Mai am ceva promisiuni, sper sa gasesc cat de curand ceva.
Pana atunci gatesc seara dupa 22 sau dimineata de la 6.

Am si eu cateva intrebari la mamicile care au bone. Ce le puneti sa faca? Le-ati spus de la inceput ce trebuie sa faca? Nu stiu cum sa procedez cu mancarea pentru ca mi-ar conveni sa gateasca macar din cand in cand. Insa in primul rand nu stiu daca o sa ne placa cum gateste, la ce mofturosi suntem. Insa cel mai important e sa vad ca se intelege si se descurca bine cu Medeea, restul nu conteaza asa de mult.

Mai am o intrebare, legata de vaccinari. Eu sunt paralela cu vaccinurile astea penta- si hexavalente. As vre sa stiu care le-ati folosit si cum e exact schema, ca nu mi-e prea clar ce se da la 4 luni. Dar as vrea sa imi spuneti exact ce le-ati dat pana acuma, cine are chef sa imi scrie.

In rest copiii sunt bine, Medeea nu vorbeste asa de multe ca alti copii de pe aici, foarte talentati. Au avut amandoi cate o enteroviroza, dar destul de usoara, insa Medeea isi revine mai greu cu scaunele, mai ales ca nu pot sa nu ii dau legume crude, preferatele ei. Aseara am stat toti patru la masa, Medeea si ea pe un scaun normal si a fost tare placut , insa a trebuit sa mancam repede castravetiii ca sa nu ii manace Medeea pe toti.

Ne pregatim de 1 iunie, vreau sa ii iau un set mare de Lego lui Adi, si la Medeea doar un carucior ca Lego o sa ii prinda si ei bine (si costa cam mult).

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Azi i-am taiat motul lui Andrei. A ales de pe tavita in ordine:
1. pixul
2. cheile de la masina
3. oglinda

Acum e chel. A stat foarte cuminte la tuns, dar cand s-a vazut in oglinda, nu ii venea sa creada ca nu mai are par. A fost fascinat de cate cadouri a primit si si-a dus in camera toate hainutele si jucariile primite.
E dulce foc tuns 0. O sa pun maine poze sa il vedeti.

Album Andrei

Mergi la inceput

Delia, sanatate multa mamei tale!

Album Andrei

Mergi la inceput

Gasiti aici poze cu bb cu noul look http://www.flickr.com/photos/babybaby/

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

fata mea e bolnavioara fir-ar sa fie.a avut 40 de gr temperatura vineri dimineata.am fost la urgenta(iar analize si raze la plamani) si e de natura virala.numai ca ieri s-a pricopsit si cu 4 scaune diareice.de pe 25 tot trag cu ea:febra mare rau,mai mult de 3 zile,urgente,raze plamani,analize urina,glucoza sange de vreo cateva ori.a fost deshidratata,apoi ca o leguma adormita la propriu din cauza febrei.infectie in urechi si un pic mai jos de amigdale.a luat antibiotic.control iar la spital.s-a intremat cateva zile si acum iar o luam de la capat.
multa sanatate celorlalti copilasi bolnaviori.
Si Oani e cu intrebarile si cu pretend play,e o dulce.intreaba:ce e afara?cine e teddy?unde e tati?unde esti pisi?(cand cauta pisic intr-un catalog).face puzzle de lemn din 5 piese.si intoarce un joc gen cuburi prinse(9bucati) si stie sa faca o albina,fluture si gargarita-ca-i cu 3 fete.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput