Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Of Anis, sper sa nu fie cazul de internare. Din pacate circula acum o viroza uratica (de fapt cand nu circula). Sper sa nu fie cazul la voi.

Irda, de cate ori intru imi propun sa te felicit. Pup burtica, sa creasca mare si fara probleme!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am citit acum la Umanitare (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90570) cum un copil se stinge si mai are nevoie de niste bani, pt a i se face o operatie care ii va salva viata. Mama lui este disperata. A scris peste tot. Eu am scris unde am crezut ca voi gasi ajutor, dar din pacate, numai oamenii simplii au raspuns la apel si suma stransa nu e suficienta pt a salva viata acestui baietel.
Poate aveti o idee, poate dati mesajul mai departe si putin cate putin se strang acei banuti.
Va pup pe toate!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Ntntntnt, fetelor, iar pe pagina 3.......

Macar de-ar fi vremea frumoasa, ca sa stati afar cu piticii, dar in Bucuresti cel putin, e urat rau de tot. Sper ca sunteti bine cu totii!
Noi suntem bine, mai putin un "pica" facut de Alexa in baie, in cada... a alunecat, mi-a scapat din mana, a cazut in fund, apoi pe spate si in final a dat si cu capul de cada... a plans foarte putin, n-a mai vomat ca alta data cand s-a lovit si de durere o vomat, acum stau cu ochii pe ea ca pe butelie, ca daca isi schimba comportamentul sa fugim la spital... Sper sa nu fie nevoie, e a treia cazatura pe care o ia, primele doua pe covor in sufragerie, cu vreo 7 luni in urma... Oare de cate o sa mai aibe parte, ca simt ca ma lasa nervii!

Mai revin maine,pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Tare pustiu pe-aici......chiar nu mai avem ce sa ne povestim de nazdravanii nostrii.....sau nu mai e timp chiar deloc pentru 1 mesaj
acolo?!

Caty....pupam Alexutza neastamparata si lunecoasa! Cat despre cazaturi...sa fim noi sanatosi ca or sa tot cada de-acum....nervi sa avem!

Anis....sper ca e bine iubita mica.....mai scrie si tu cate ceva....sa stiu ce ma astepta cu 2 mici!

Albinutz....tu ce mai faci mamico?.....E cuminte Albi mica?

Andreea.......multumesc de urari...sa Dea Doamne Doamne sa fie ok....o sa ma duc saptamana viitoare la eco sa vad cat a crescut...daca-i 1 sau 2 si daca are activitate cardiaca!

Tudor ce mai face?

Irina.....super scumpa Ioana.....cand o sa dea iama in baietzi...o sa fie vai de capul lor cu asa frumusetze bruna!

Lulu....pupicei! V-am vazut prin Ikea acum vreo luna si ceva....2, dar pana sa ma dezmeticesc sa va abordez ne-a luat valul multimii si v-am pierdut! Era fff aglomerat!

Mamini...cum se mai simte Sofia ? Pupicei si voua....sa dea Doamne Doamne sa nu-i ramana fetei semn!

Laura.....ce mai fac gemeneii? Cum merge cu munca? te-ai reacomodat?

Vali...e un dragutz David.......daca a inceput sa te "certe" in bebelineza....o sa inceapa in curand sa o dea si pe "limba noastra"!

Emanuela.....felicitari pentru fetitza cu funtitza!

Zice si Dari....eu un cuvant 2 ea.....O fetitza cu funtitza, catelush cu parul cretz, iepurasul meu iubit, tica-tica, si multe cantecele!

Dariei i-a dat un canin ieri ...si ii are si pe ceilalti super umflati....sa va mai zic ca ieri a adormit la 2.30 dimineatza

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 6s

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

noi am fost in wk fara copil la munte. a fost tare bine desi i-am cam simtit lipsa (mai ales dim si seara cand eram obisnuiti cu ea). am lenevit si-am citit in disperare. bine ca n-am luat-o ca vremea a fost destul de urata. insa am decis sa-i facem ziua de nastere acolo sa aibe pe unde alerga curcile alora.
maria nu ne-a simtit lipsa deloc as putea zice. adica n-a intrebat de noi (cu lipsa sotului mai era obisnuita ca mai pleca uneori cateva zile) doar la tel se facea ca vorbeste cu mami si tati.
in schimb cred ca in prima noapte de dor ce-i era de noi ne-a cam tinut treji cu urlete. a fost cel putin o faza am murit de ras. s-a trezit urland pe la 1 noaptea si tot zicea "aduca mami, aduca mami". si eu tot o intrebam "ce sa aduca mami?" si de mai multe ori asa pana s-a enervat si-a tipat la mine "biberonu de la bucatarie". ii sarise somnu si-o apucase foamea :) i-am dat a adormit la loc dar peste o ora iar plansete..plangea mai mult prin somn..nu stiu de la ce. nu m-a lasat sa dorm in camera ei asa ca dupa ce am facut vreo 6-7 ture prin casa de nu mai aveam somn deloc, pe la 4 am clacat si i-am mai dat un biberon cu lapte si-a dormit tun pana la 8.

in rest ea are acelasi program de masa si somn ca acum 3-4 luni. a inceput sa nu mai urle la uscat pe par. doar la spalat. si acum cand o bag in cada ii pun mai multa apa ii place sa se balaceasca.

mamica de maria, 1 an si 9 luni

Mergi la inceput

Hello!

Irda, imi pare rau ca nu am stat de vorba. Poate data viitoare...

Album Andrei

Mergi la inceput

Eu de pe 2 mai am inceput serviciul. Ne mutam intr-o locatie noua si totul e varza, asa ca nu am avut cum sa intru pe net, iar seara cand ajung acasa, ma pupacesc cu Andrei si nu am mai avut timp sa scriu.
Va pupam pe toti si toate!

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Cred ca nu o sa se mai anime niciodata subiectul asta. Pacat, ca era asa frumos!

ALOOOO!!! FETELE!!! UNDE UMBLATI? HAI SA SCRIEM FIECARE CARE CITIM ACEST SUBIECT CATE UN MESAJ DE 2-3 PROPOZITII MACAR, POATE REUSIM SA GASIM IAR SUBIECTE DE DEZBATERE!!!

Noi suntem bine. Copii sunt sanatosi, voiosi, se inteleg f. bine cu bona si totul e ok. Eu m-am readaptat f. bine la servici. Deocamdata vad ca se respecta intelegerea facuta, asa ca nu stau mai tarziu de ora 17 la birou si nu m-au chemat in nici o sambata.
Incep sa ma intreb ce sa le pregatesc pentru a doua aniversare care se apropie vertiginos . In we asta mergem la munte, la o cabana cu tot cu copii. Sper sa fie vreme buna, sa poata alerga pe afara.

caterina pupam locul unde a fost cucuiul (sunt convinsa ca a trecut intre timp). Ehe ... multe cazaturi o sa mai vezi si de acum incolo! Ultima mai spectaculoasa la noi a fost acum cateva zile cand a intrat Rares in fuga in bucatarie, a alunecat pe gresia uda (tot ei umblasera cu biberoanele cu tetinele in jos putin mai devreme) si s-a intins pe spate, fara sa atenueze in nici un fel cazatura. A dat cu spatele si ceafa de gresie, dar s-a ridicat si a zbughit-o dupa Bianca f. repede, sa nu cumva sa faca sora'sa ceva fara el.

Anis cum e Iarina? Sunteti bine?

Irda felicitari Dariei pt dintisor. Biancai inca nu i-a iesit niciunul. Dar de vreo 3 zile roade tot ce prinde si sta mai tot timpul cu degetul in locul unde ar trebui sa iasa. Deci si la ea e "pe vine". Cum te simti? Ce zice burtica? E bine?

emanuela ai o fata tare isteatza si care stie sa-si ceara drepturile . Noi de ieri nu mai avem probleme cu parul, ca i-am tuns. Pe Rares f. scurt, militareste , iar Biancai i l-am lasat un pic mai lung decat lui( doar un pic).

Luminita ce de-a schimbari in viata ta! Iti urez multa bafta si sa fie toate bine. Andrei ce face? Cum a acceptat intoarcerea ta la servici?

Daca vreti sa vedeti cum au crescut shtrumphii, avem album foto nou:
Poze din mai

Si filmulete : www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070507" target="_blank"> aici www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070508" target="_blank"> si aici

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Era sa uit ...
Participam la concursul Pampers, asa ca va rugam, daca vreti, daca va place filmuletul, daca aveti timp si chef, DATI-NE UN VOT, aici: http://activefit.pampers.com/ro_RO/gallery_view.php?id=831
Multumim mult!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura...votat strumphii...dulci, ca de obicei
adevarul e ca e asa pustiu pe la subiectul nostru ca parca nici nu-mi vine sa scriu, parca nici nu stiu cu ce sa incep
incep prin a va spune ca Vlad are deja 5 maselute... (ultima nu stiu cand i-a iesit, doar ce-am vazut-o zilele trecute), vorbeste f bine si s-a facut un capcaun...
in timp ce scriam randurile astea am auzit o bufnitura...trasese bidonul de 5 l apa de pe bufet (pe care desteapta de mine il lasasem fara capac) si cu ocazia asta am spalat si eu bucataria, cu apa plata
in alta ordine de idei, eu in loc sa-mi fac probleme in legatura cu job-ul, eu ma preocup de concediu...si ce putin mai e pana face vlad 2 ani...
ma duc sa-l scot afara, pana nu darama casa

Mergi la inceput