Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
lulu75 spune:
Ce fetitza cu coditze frumoasa! Frumoase pozele.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
Irda spune:
Fetele mele dragi!
Va multumesc pentru urari si gandurile bune!

Tare liniste pe-aici!![]()
Sa va mai zic de noi!
Daria e in acelasi stadiu ca mancarea.....adica mai mult nu! Cu suza suntem pe cale sa scapam de ea...o mai foloseste doar la somn, inca bea 2 bibe de lapte pe zi, dimineatza si seara la culcare, vorbeste destul de bine si tot timpul, ne jucam frumos cu copii, ar sta toata ziua afara la joaca, e o scumpa mica si plina de personalitate!
Am vazut poze cu Oani si Sofia, doua fetitze tare frumoase!
Noi suntem in urma rau cu pozele....dar poate reusesc sa recuperez ....candva!![]()
Voi ce le mai dati de papa puilor?
Pupicei
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si
4s+5z
Poze Daria 
ema.nu.ela spune:
salut, distractie placuta celor care si-au programat o iesire pe undeva!
eu sarbatoresc prin munca. mi-am luat liber vineri cand vreau sa merg cu sotul la munte fara maria 2 zile. e prima data cand am lasa-o singura noaptea am emotii sa vad cum se va comporta.
a inceput sa-si revina a facut iara falcute.
de dimineata mi-a facut surpriza mi-a zis poezia "o fetita cu fundita". ce-i drept inca ajutata de bona la inceputul unor versuri dar prevad ca intr-o saptamana doua o s-o zica f bine singura. bona exerseaza incontinuu cu ea...bine ea vorbeste oricum incontinuu eu plec cu dureri de cap dimineata de-acasa dupa ce stau juma de ora cu ea.
i-am luat un trenulet thomas ca-i placeau desenele se cam sperie de el cand merge pe sine.
de vreo luna in schimb am inceput sa avem probleme la drumuri cu masina. de fiecare data vomita. chiar daca a mancat inainte chiar daca nu. mi-aduc aminte ca si eu cand eram mica aveam probleme. mi-e asa mila de ea ca de multe ori ii vine sa vomite si inghite la loc din cauza ca sta in scaun prinsa cu centura un pic pe spate. si cand ma gandesc ca anul trecut am facut drum de 17 ore pana in grecia si n-a avut nimic...
voi mai dati vigantol la copii de luna asta? ca eu stiam ca dupa 1 an se da doar in lunile de iarna (cu R) si mai ar fi prima luna de vara.
monica,
mi-a recomandat si mie dr stanciu sa-i dau calciu cu vigantol. da acum daca n-o sa-i mai dau vigantol sa-i dau calciu simplu? tu cum faci si in ce dozaj ca eu n-am retinut ca urla maria ceva de speriat.
am fost in wk la ikea i-a placut mariei tare mult. i-am luat niste puppeturi care se pun pe degetele de la mana cu animalute f faine. pusese ochii pe un carut de lemn nu mai vroia sa-i dea drumul. si i-am mai luat o tablita pe care sa scrie cu creta (are sotul task azi s-o monteze pe perete). ii place mult sa scrie cu creta si sa stearga tabla pe urma si mi se pare ca scrie mult mai bine (are mai multa dexteritate) decat cu creionul pe tablita magnetica sau cu cariocile pe caiet.
mamica de maria, 1 an si 9 luni
irinabungau spune:
Salutare mamici dragi si puiuti frumosi,
Eu am fost tare prinsa zilele acestea , n-am mai avut timp sa intru nici sa citesc si cu atat mai putin sa va scriu.
Magda, Cin, Laura, si toate fetele care au intrebat de noi, cate un pupic din partea noastra!!!
Am vazut fotografii si filmuletele puse de voi, pot spune ca avem niste copilasi minunati, sa ne traiasca!!!
Emaimee, sper ca este bine Oani, ce-a avut???
Noi suntem bine in general, Ioana s-a bronzat pe fata si pe maini, este toata ziua afara, iar cand este in casa deschide usa si iese.... de capul ei... din fericire in curte la noi nu exista primejdii, asa ca uneori o mai las de capul ei. Eu ma agit cu munca, cateodata nu am timp de nimic altceva. O sa mai punem si noi cateva fotografii facute zilele acestea, va anunt cand bagam un nou album.
Va pupam cu mult drag pe toate si distractie cat mai placuta la iarba verde!!!!!
irinabungau spune:
Hai poftiti de ne vedeti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/album?.dir=a23ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
Pupam cu drag
andre_ea spune:
Emanuela, cu vigantolul am auzit o mie de variante. Eu am retinut-o pe cea din maternitate: zilnic pana la 2 ani si apoi in lunile cu R pana la 7 ani.
Dr. Stanciu imi spusese sa ii dau calciu 10 ml timp de 15 zile pe luna si 3 pic. de vigantol pana in luna aprilie inclusiv. Deci calciu nu se mai da din mai. Eu vigantol ii dau 5 pic. copilului (la recomandarea dr. pediatru) pentru ca are coastele evazate.
Anda, felicitari pentru Andrei! Dar imi pare rau ca se chinuie asa mult mititelul. Poate ar fi cazul sa ia un tratament mai agresiv sa scape odata de probleme. Zic si eu. N-ar fi totusi bine sa vii sa il vada si dr. Stanciu? Consultatia nu e mult. Toamna trecuta era 300 mii rol.
Multumesc pentru felicitarile pentru Tudor. Sunt copii care vorbesc mai mult. Or sa vorbeasca si ceilalti. Le stau pe limba cuvintele si in curand ne vor uimi.
Am vorbit ieri cu Katink. Sper sa nu se supere ca va dau de veste si voua. Carla a avut probleme cu glicemia la nastere (nu stiu exact ce implica), si au trebuit sa stea 10 zile in spital. Acum sunt acasa si sunt bine. Emma a acceptat-o foarte bine si vine si anunta cand plange Carla. Sunt niste frumoase amandoua.
Irina, acum ma uit la poze. S-a facut o frumoasa Ioana!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
lulu75 spune:
Mie medicul mi-a recomandat sa ii dau Vigantol tablete. Am inteles ca picaturile, dupa maxim 3 saptamani de la deschiderea flaconului, isi pierd calitatile.
Luminita si
Album Andrei
lulu75 spune:
Irina ce creata dulcica ai. Multi pupici de la noi!
Luminita si
Album Andrei
anis spune:
oauuuuuuu pe pg 3??????????????????? nu mi-a venit sa cred..
La noi prbleme.arina refuza samanane kka mirositor...dr ei zice a ma paste internarea.
sunt varza de ieri
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
valcampan spune:
Iar probleme Anis ? Va transmite David un pupic fetelor tale poate te fac sa zimbesti ! Hai, capul sus ca esti viteaza !
Irina ai o cretulina super super. Cum de s-au pastrat buclele, ai tuns-o vreodata ? Lui David i se incretise parul dar dupa 2 tunsuri s-a indreptat parul si frizerita imi spunea ca tocmai din cauzului tunsului i-au disparut cretulinii. Dar nici sa-l tin cu plete nu pot pt ca transpira foarte repede.
Noi suntem ok cum stiti eu cu multa munca. David a inceput sa turuie multe pe bebeliceasca lui se aseaza seara in fata mea si imi vorbeste, gesticuleaza cu minutele, se incrunta si se chinue sa ma faca sa inteleg ce spune el acolo. Eu zimbesc larg si toata oboseala acumulata de peste zi dispare. Sunt multumita de evolutia lui si ne e bine. Ma retrag si eu nu inainte de a va ura un : Week-end placut tuturor !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005