Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Hop si noi!
Cam rar si destul de greu intram pe forum,asa incit incerc sa scriu cit de succint pot ultimele noutati despre Rares.Vorbeste cite in luna si in stele,ba pe limba pasareasca,in chineza sau corect,prefera ca si jucarii: biz(aspiratorul ),cacanu(ciocanul),beeni(surbelnita),masina de spalat,matura;iar cel mai nou joc e aruncatul in WC si tras apa,a prosoapelorsi mingilor.Toata ziua se ciondaneste cu Mihnea de la jucarii,,in schimb cind e vorba de facut prostioare(aruncat cu jucarii,trintit pe jos ,sarit pe paturi,etc.)sint cei mai buni amici!Maninca de toate,dar acum a facut o pasiune pentru sfecla cu hreansi tont(tort)si imi cere toata ziua.In rest sint bine amindoi si bine ca venit caldura sa putem sta mai mult la aer!

Eu nu am reusit sa scriu nici o pagina pentru disertatie si trebuie sa ma mobilizez cu toate fortele sa termin cit mai repede.
DOAMNE AJUTA!

Va pupam dulce de tot pe toate,multa sanatate tuturor si multe bucurii de la nazdravanii vostri!
Cristina,Meme(Mihnea) si Pepe(Rares)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Sa continui.... Ieri am plecat la dr. si n-am mai scris.

Laura, ma bucur ca, copiii s-au obisnuit cu bona si tu esti multumita. M-am delectat cu toate fimuletele voastre. Ai niste minuni in casa .

Lui Teo ii merge oarecum bine la cresa. Plange cand il las, dar s-a obisnuit cat de cat cu doamnele, mananca binisor si doarme acolo. Ce ma termina, e raceala. D-asta nici n-am mai intrat ca am fost demoralizata. Il fac bine acasa si "se muceste" iar la cresa. Temperatura nu face decat seara. Chiar nu stiu de ce. In plus, si eu sunt racita de 3 saptamani. Nu-mi mai trece deloc. Poate ne facem bine in mini-vacanta asta. Ne ducem la bunici ca nu ne-au mai vazut de la Craciun.
In rest, la capitolul vorbire tot pe loc suntem. Parca a inceput sa vorbeasca mai mult, de cand merge la cresa. Bineinteles, in limba lui .

Am mai pus poze noi sa ne mai vedeti http://new.photos.yahoo.com/eavoicu/album/576460762399478942

Va doresc week-end placut!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

acusor, tare frumoase pozele!

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Andrei o iubeste foarte tare pe Iulia ( fetita din poze). Iesim zilnic impreuna la plimbare si se bucura amandoi cand se vad. Se mai certa uneori pe jucarii dar pana la urma ajung la o intelegere. Sunt tare haiosi impreuna si sper ca Andrei sa aiba candva un fratior sau o surioara cu care sa se joace.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lulu, cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI!! sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce-ti doresti si fie ca "fratioara" lui Andrei sa nu se lase mult asteptata
Irda, felicitari din suflet pt bebe micu' din burtica. sa creasca mare si sanatos si tu sa ai o sarcina lipsita de probleme. sunteti niste fete tare minunate acolo la odisee...
Chiar asa: Irina, pe unde umbli? de Katink mai stii ceva? sau stie cineva ceva?
Noi suntem bine...ne turuie gurita tot timpul...acum ne pregatim sa mergem la bran de maine pana marti, asa ca o sa trag chiulul.
va pup pe toate si va urez un week-end minunat....
Anis: distractie maxima la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Am intrat sa va urez un miniconcediu placut pentru ca stiu ca majoritatea au liber luni si marti (ca si mine bineinteles). Eu voi sta acasa caci trebuie sa calculez intretinerea la blocul in care locuiesc. Apropo am pus un anunt legat de acest subiect poate imi mai gasesc de munca in plus fata de ceea ce am caci de... nevoia te invata.
Multi pupici din partea noastra ! Maine mergem sa vedem nasicul cel mic , pentru ca acum o saptamina a nascut nasa lui David un baietel frumusel. Abea astept sa vad cum reactioneaza David. Revin cu detalii.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Nico, iti multumesc din suflet pentru urari!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Azi ma plimbam cu Andrei prin Pitesti si cu cine credeti ca m-am intalnit? Cu Magda (mamini) si Sofia. Nu ma mai vazusem cu Magda de vreo 14 ani.
E tare dulce Sofia si nu sta locului deloc. E exact ca o veverita. E frumoasa foc.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Acusor, mortal Teo, harnic foc dupa cum il vad cu matura, faras, sau printre sticle, oale.

Lulu75, stiam eu c-am uitat ceva ultima data cand am scris si anume sa te urez de ziua. Deci toate cele bune si sa ti se-mplineasca dorintele. Nu reusesc sa vad ultimele poze.

Sa aveti distractie placuta zilele astea(Cin, mi-e dor si mie de Bran).

Laura, draga mea, ce sa fac? Tot incerc sa iau mereu partea buna a lucrurilor, desi anul asta am avut destule probleme, mai ales cu sanatatea sotului, ca eu mereu spun ca daca suntem bine pe partea asta, eu sunt cea mai fericita persoana. Mai usor le duci pe toate sau gasesti solutii la diversele probleme daca esti in putere, de aceea eu daca aud de la vreuna dintre voi ca nu sunt ok copilasii sau vreun membru al familiei, tare ma intristez.

Andatudor, ma bucur ca analizele n-au confirmat temerea ta cea mare, sa dea Dumnezeu s-o scoateti la capat cu giardia.

Va pupam cu drag.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

vazut poze cu Teo harnicutul.f dulce,iar mami a slabit mult.
ma bucur ca v-au placut pozele.mersic de urari.doamne ajuta.
si pozele de paste:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/album?.dir=/7828re2
sper sa va placa.
Oani a avut febra mare atunci,abia acum suntem mai bine.amfost la urgenta de 2 ori,ultima dta cu fata leguma.brrr.
va mai zic maine ca de duminica noapte nu dorm deloc.
vb maine.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput