Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
Monica-Elena spune:
Anis petrecere frumoasa la botez sambata.
Noi ne retragem din nou la munte asa ca o s aintram doar in week cand vine tati cu laptopul.
Sanatate la piticii bolnavi sipupici la mamici.
Felicitari ptr noile burtici si pupam noii pitici.
andre_ea spune:
Fetelor, eu am citit mereu aici. Am vazut toate pozele si filmuletele, nu mai nominalizez. Avem niste copii minunati
.
Tudor e bine, rasfatat si in plina "adolescenta"
. Acum aproximativ o luna am zugravit 2 camere si el a inceput sa nu mai manance legume si carne. Atat am insistat pe langa el si m-am enervat incat ajunsese sa nu mai manance aproape nimic. Eram disperata, si daca auzeam o mamica ca al ei copil mananca ma deranja teribil, de parca avea vreo vina. La un moment dat am zis stop. L-am lasat sa manance si de 5 ori pe zi lapte si in timp si-a mai revenit. Oricum el n-a fost niciodata un pofticios. Acum o zi manaca bine, alte 2 nu. Asta e. M-am resemnat.
In rest evolueaza rapid. Repeta toate cuvintele, ma trezesc ca-l aud spunand cuvinte noi ca si cand le-ar stii de mult (de fapt le stie). A zis prima propozitie "inde e?" (unde e?) la 1 an si 7 luni jumate. Mai devreme chiar a zis "mami nani" (mama face nani), titi Emi (masina de la Emi), daca si astea se considera propozitii.
Duminica am crezut ca fac atac de cord cand dupa somnul de pranz a iesit singur din camera. Ma tot uitam daca nu cumva l-a lasat ta-su in patul mare, dar era neatins. Se daduse singur jos din patul lui. Ma tot uitam la el sa nu aiba vreo julitura ceva, dar n-avea nimic. Ne-a si exemplificat saritura, dar e destul de periculos pentru ca patul nostru e aproape si daca se dezechilibreaza se poate lovi.
Tudor e baietel in toata regula: daca-i dai roti de invartit e cel mai fericit. E innebunit dupa "buvu" (autobuzul), masina de politie (chiar daca n-are sirena), masina de gunoi
(ma pune sa stau la geam cu el pana culeg gunoiul de la 5 scari
) etc. Nu a apreciat deloc cartile Magic Paint si in general nu-i plac jocurile statice.
Cum spuneati si voi sunt innebunita dupa el
.
In rest, eu m-am tuns si nu prea imi place. Ma chinui sa slabesc, am slabit cam 4 kg din februarie, dar mai am.
Sanatate multa tuturor copiilor!
La semnatura gasiti 3 perle ale prichindelului meu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Am venit si eu la apel, am citit mereu, dar n-am apucat sa mai scriu...
Irda, felicitari, iti doresc sa fie bine
.
Dede, vazut pozele, cred ca s-au distrat tare bine copilasii, am vazut si pe Medeea zambareata tare si pe tine foaaarte slaba
.
Diana-Mirela, n-am mai vazut de mult poze cu Iulia, e o scumpa, iar tie iti urez spor la treaba
.
Emaaimee, v-am admirat si pe voi, a crescut si Oani frumos, sa vi se-mplinesca dorintele
.
Laura25, ma bucur ca tranzitia a fost usoara la voi si ca puii sunt bine cu bona, bravo
.
Mag, mai are sens sa-ti spun cu cat nesatz am privit pozele cu Sofia? Pup obrajorii aceia bucalati, iar in ce te priveste, iar simt ca esti intr-o perioada extra, ma bucur ca v-ati mai indepartat de probleme, vacanta placuta
.
Mari, felicitari pentru job, ce ti-am spus eu
?
Urez sanatate multa copiilor care au momentan problemutze, sa treaca repede, sa se bucure toti de vremea frumoasa de-afara
.
Noi suntem bine, umblam ca banii cei rai
de cand a venit primavara, ne pregatim pentru cateva zile de distractie la Timisoara, la prietenii nostri.
Caut oferte de concediu, ne-am gandit sa mergem la mare la bulgari anul acesta(eu as prefera Balcicul, acum pana nu e chiar asa cunoscuta, poate se mai simt urmele Reginei), dar hotararea o vom lua impreuna cu prietenii cu care mergem, oricum e mai important sa fie copii impreuna si sa se simta bine.
Mai am si alte noutati placute, suntem invitati nasi la nunta unei prietene de-a mea din facultate, de-asemenea sora mea se marita anul acesta, deci numai vesti bune
.
Sariciul meu e o minune in continuare, ne-ntelegem tare bine, chiar numai vorbe de lauda pot avea despre ea, multumesc lui Dumnezeu pentru asta.
Va pup si numai bine va doresc tuturor.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
lulu75 spune:
Multumesc frumos pentru urari!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
lulu75 spune:
Irda, sa fie intr-un ceas bun! Felicitari si sarcina usoara!
Luminita, Gabi si
Album Andrei
lulu75 spune:
Gasiti aici http://www.ringo.com/photos/album.html?albumId=41983196 poze noi cu Andrei.
Luminita, Gabi si
Album Andrei
Albinutzza spune:
Lulu nu merge site-ul
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
andatudor spune:
Intru si eu pe fuga cu noutati.Sunt in culmea fericirii:NU ARE CELIACHIE!
Eram 95% sigura ca are dar tot mai speram,acum sunt linistita.Ne vom lupta in continuare cu pacatoasa de giardia(am si eu) si ...mai vedem.Macar asta se poate trata ,chiar daca mai greu!
Andre-ea-am citit perlele lui Delu si m-am amuzat copios.
Abia astept sa inceapa toti si sa ne "intrecem" in perle.
Mona-ma bucur ca sunteti bine.Felicitari sorei si prietenei si casa de piatra!
Aseara am incercat sa-i dau branza de vaca(super buna,sursa sigura).A gustat-o si a scos-o afara.Apoi ca un glont s-a dus la frigider si a scos Almettte.A trebuit sa-i dau branzica lui preferata.Asta asa sa-mi arate ca deja stie ce vrea!![]()
acusor spune:
Salutare fetele! Suntem si noi p-aici, dar mai fara chef de scris.
Magda,
saru'mana ca ti-ai amintit si de noi
. V-am vazut pozele. Si eu si Teo. Uitasem cat de frumoasa e Sofia. Ma bucur ca sunteti mai bine.
Irda, felicitari. Sanatate multa la amandoi si sa duci cu bine sarcina pana la capat.
Anda, multa sanatate lui Andrei. Ma bucur, ca analizele ti-au infirmat suspiciunea cu glutenul. Totusi, ai depistat de la ce sunt problemele astea? De la giardia se trage totul?
Lulu, ce baiat grijuliu ai. Deja stie care e treaba cu fetele
.
Diana, spor la invatat. Am vazut-o si pe Iulia, ce domnisorica s-a facut.
Mona, concediu placut si sper sa gasesti ceva pe placul vostru.
Anca, sunteti 2 frumoase. Ma termina Oana cu parul ei cret. 
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Laura25 spune:
Anda
bine ca se poate bucura Andrei de orice papica. Sper sa scapati repede si de giardia.
Luminita ai un baiat frumos si dulce foc. Tare dragalas si atent cu domnisoarele
. O sa franga multe inimi. 
Anis distractie placuta si sa va traiasca domnisoara!
Andreea foarte tare Tudor!
Te cred ca esti topita dupa el, sa va traisca!
Mona, vad ca voi tot plimbareti, veseli si fericiti ca de obicei. Bravo voua! Niste poze noi cu Sariciul cea cuminte nu ne mai arati?
IRINAAAAA!!! unde esti? cine te-a suparat? Baga 3 minute de tastat si zi-ne despre voi, ca mi-e dor de tine! 
Simona, Briana sper ca sunteti si voi bine. Daca aveti timp, mai spuneti-ne cate ceva despre voi si copii vostri minunati. 
Eu sunt printre fericitii cu we prelungit, adica am luni si marti liber. Sambata mergem la o nunta la Suceava, apoi la parintii mei.
In continuare suntem bine, copii sunt cuminti, se joaca impreuna, se iubesc si se pupa si eu mor de dragul lor. 
Va pup si fug la nani.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi