Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
emaaimee spune:
Magda, eu tocmai ce fusesem pe pagina precedenta.mersi de intrebare.ieri mi-a fost maraici fata si azi a facut febra peste 38 si stat cu ochii pe ea.mor de frica.posibil sa stau acasa maine cu fata.sper sa ii fie mai bine.
sanatate tuturor puilor.
absolut adorabili toti:gemenii,noii bebelusi si fratiorii,Sofia bombonica,Iulia cu palaria.imi vine sa ii mananc.sigur am uitat pe cineva,dar am vazut toate pozele.
Irda,felicitari.ma bucur tare si iti doresc o sarcina usoara pana la capat.
noi vom avea o sapt grea.tragem tare,vream pormovare la serviciu si speram sa obtinem amandoi.s-ar putea sa vindem apt la sf lunii asteia si sa ne luam casa aici.sper sa se intample toate astea ca ne-am luat bilete pt la vara.venim in Ro pe 22august.si daca avem noroc poate face si bb2.
uitati si de la noi poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/album?.dir=/acb8scd
daca nu am timp sa mai sterg din pozele din alte albume o sa va mai pun si de la paste,numai ca sunt f multe ca pun pt ai mei de acasa.
ma duc sa vad ce temp mai are.
va pup,
noapte buna.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
valcampan spune:
Laura ma vazut filmutele facute in aprilie acum. M-am amuzat teribil cind i-am vazut cum dansau sau faceau gimnastica ? Apoi cind Rares te lua de git dragastos iar tu mamica il pupai sunt clipe magice ce iti vor face placere sa le privesti cind vei fi o baba si copii stabiliti fiecare pe la casa lui. Asa ma apuca si pe mine David de git si ma pupa, sunt momente cind mi se umezesc ochii de bucurie.
Ema vazut si pozele tale. Fetita e SUPERBA si tu arati tare bine !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
caterina71 spune:
Buna fetelor
In primul rand, La Multi Ani tuturor celor al caror nume deriva din cel al Sf. Georghe! Sanatate multa si numai bucurii!
La Multi Ani! Luminita de ziua ta! Sa fi iubita si fericita!
Felicitari Irda pentru samburel! Sa fie sanatos si sa dospeasca bine, sa stea la caldurica pana la termen si sa fie un pui de om sanatos, destept si frumos!
Anis, petrecere frumoasa la botez!
Laura, v-am vazut acu filmele, ca eu n-am mai intrat pe forum in ultima saptamana. Se vede ca-s fericiti puii tai!
Diana, spor la treaba cu lucrarea si invatatul! Nu mai ai prea mult, termini tu si cu scoala.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
caterina71 spune:
Acum mesajul mai trist, despre noi: saptamana trecuta, luni, Alexa a facut o secretie la un ochisor, am tratat-o si in 3 zile nu i-a mai supurat, in schimb, fara nici o legatura, miercuri s-a constipat. A facut cu supozitor o ghiulea cam de 6 cm diametru de-a inceput sa tipe si sa se tina de fund, asa ca n-a mai vrut sa faca deloc kk. De atunci sa nu mai vada olita, si cand o ia sa faca se tine de fund si tipa si plange... abia ieri, la vreo 5 ore dupa supozitor a inceput sa faca. SI a facut de 6 ori in 5 ore, va dati seama ce era in burta ei... si tot cu plansete si urlete. Acum sper sa se regleze si sper eu sa accepte din nou olita. Mai vad, daca nu reusesc s-o pun pe ea cred ca voi incerca cu reductor de WC Cam asa ne-am petrecut saptamana...
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
ema.nu.ela spune:
noi suntem bine, am trecut-o deja pe laptele obisnuit si i-am bagat si fructe mere si banane de 2 zile. o mai tin vreo 2-3 zile pe tratament doar seara pana ii bag toate fructele.
i-am plans de mila cand facea des ca o ustura si plangea nu vroia s-o schimb tinea picioarele apropiate.
acum e nasol ca s-a invatat doar cu fripturica si nu mai vrea sa vada supica mai ca nu mi-o arunca in fata. sper sa revina la ganduri mai bune totusi. si de foame cere fripturica de 3 ori pe zi.
i-am luat si analiza de kk n-a fost microb deci a fost enterocolita virala.
eu stresata ca a slabit copilu dupa o viroza si-o enterocolita + ca m-au batut si-ai mei la cap ca are carnea moale si pielea deshidratata, zic hai sa duc copilu si la alt dr pt o parere in plus. asa ca am dus-o la faimosul dr stanciu care mi-a zis ca am un copil perfect sanatos si fara carente si mi-a dat doar niste siropel pt pofta de mancare - vitamine nu sau altceva. asa ca m-am mai linistit de fapt mai mult i-am linistit pe ai mei. oricum din ce-a zis dr n-am inteles mare lucru pt ca maria daca o atinge cineva strain incepe sa urle infiorator asa ca nu auzeam nimic. nu stiu ce sa ma fac cu ea...ca nu-i face nimeni nimic dar ea urla ca un semnal de avertizare cred eu...
anda,
cumnata surorii mele are un baietel au tras f mult cu el din ce-am inteles se pare ca tot intoleranta la gluten are si alte probleme. ziceau ca au fost la un control la dr.stanciu si ca le-a dat tratament cu tot felul si dupa 1 luna deja sunt f multumiti cum evolueaza bebe. daca vrei ii intreb de tratament dar mai bine daca mai vii prin bucuresti sa treci pe la dansul.
sa nu uiti sa-i dai baby biotics sau ecoflorina pt burtica nu stiu daca incontinuu dar macar 10 zile pe luna si cand are tratamente mai puternice de luat.
caterina,
te inteleg ca si a amea a avut o perioada in care urla atunci cand facea si facea si fisura la fund. o ajutam eu o apasam pe butica jos ca ea nu reusea singura.
irda,
felicitari pt bb2. eu astept sa faca maria 4 ani si poate-poate ma mai incumet. deocamdata am alte planuri in viitorul apropiat si nu cred ca as face fata.
mamica de maria, 1 an si 8 luni
andatudor spune:
Off,Magda,cred ca mi-au zis regim normal pt. ca testul de la biopsie ar fi hotarator pt. stabilierea unui diagnostic corect(iar daca tii regimul mai devreme cilii se refac si poate induce in eroare,banuiesc eu)Mai e putin pana joi la pranz pana voi afla.Azi l-am trecut pe regim normal ca ii era foame,bause doar 200 ml. de lapte si la 1 ora si jum i s-a facut foame asa ca a mancat 1 borcan de pateu(fara conservanti) de 100 gr + paine si la pranz o farfurie de ciorba.Daca v-as spune cat poate sa manance v-ati cruci!![]()
Eu cred ca si giardiaza are o mare importanta ca i s-a locaizat in bila(i-a iesit la eco bila marita) si cica atunci da dureri abdominale,de aceea mai sper ca este vb doar de giardia + ca apar numeroase intolerante alimentare.Dar mai e atat de putin si aflu.
Am vazut si poze:Sofia
e din ce in ce mai frumoasa-si nu e un compliment,e o constatare-o adevarata d-soara ce ma minunaeza cu cat de bine vorbeste si...canta!
Iulia-a crescut si ea ff mult si e o mandrete de fetita cocheta foc!
Oani-
cretzulina ochioasa pare ea mare dar cand doarme e un mic ingeras!M-au topit pozitiile de somn!Si mami e f sexy cu noul look!
Anis-te cred ca esti topita dupa minunile tale ,ai si de ce!Mult succes la pregatirile cu botezul!
Laura-Niciodata nu se dezmint strumphii tai.Sunt adorabili.
E bine ca esti si tu multumita si linistita si ei fericiti si ingrijiti!
Monica-sa va fie de bine concediul! I-am dat si ulei de dovleac 2 zile,dar nu l-a tolerat si am facut nopti albe!
Luminita- La multi ani!Sa fi la fel de fericita si implinita!
Diana-Mult succesc in toate cate ai de realizat!
Irda-Felicitari!Sa fie intr-un ceas bun!Asa mi-ati facut pofta cu bebei mici ca bia astept sa implineasca Andrei 3 ani s-o iau de la capat! se vede ca nu mi-a ajuns!
Emanuela-Ma bucur sa aud ca Maria e mai bine,lasa ca incet incet va manca si ciorba! Daca va fi cazul il voi consulta si pe Stanciu.Eu tot sper ca nu va fi nevoie,si cand spun asta ma gandesc mai mult la psihicul piticului meu iubit cand va trebui sa-i spun ca el nu are voie tot ce e mmm mmmm.Asa face el cand ii place ceva si mai ales ....painea!
Va pup dulce
si va multumesc la toate pt sprijin si sugestii!
Eu din pacate nu am asa mult timp sa intru ca trebuie sa-i gatesc cate 2/3 feluri de mancare pe zi(chiar mananca) si fac asta cand doarme el,apoi nu imi mai da voaie sa butonez la calc,trebuie sa ne jucam,sa mergem afara,treburi importante dom-le!
)
andatudor spune:
Magda,am vazut ca Sofiutza papa inghetata! Nu are nimic,n-a facut rosu in gat?Mie mi-a fost teama sa-i dau,chir si acum eu ii incalzesc iaurtul cand il scot din frigider!
Sunt prea exagerata,oare?
valcampan spune:
Am intrat sa urez si eu un LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi ! Sa fiti sanatosi si mereu voiosi !
anda si eu i-am dat o data lui David inghetata pentru ca tabarise pe mine l-am lasat sa dea cu limbuta de 2 ori si apoi m-a lasat sa maninc linistita restul. Iar iaurtel nu il incalzesc, il scot din frigider mai devreme il las pe masa sa se incalzeasca si apoi ii dau. Intotdeauna gust eu prima data ca sa vad daca e rece si David topaie pe linga mine nerabdator atunci.
Despre noi numai de bine. David alerga acum peste tot, sipercurios adora sa se dea in totpogan pe burta, se urca singurel pe scara si isi da drumul singurel rizind. Am fost socata de rautatea unor parinti care venisera cu mototcicleta super in parc si David s-a dus sa se uite la ea. Imediat au reactionat si au mutat motocicleta linga ei sa nu cumva sa o zgiriei sau cine stie ce putea sa faca David. apoi un alt baietel se juca in nisip cu lopetele si s-a dus David linga el , se uita la ce face el iar baiatelul respectiv si-a adunat repede lopetele linga el iar maicasa statea si se uita zimbind. Am ramas traznita, eu cind se joaca David il incurajez sa de-a din jucariile lui si celorlalti copii si chiar se bucura cind are astfel de ocazii. Nu ma mai mir cum de apar pe lumea asta adolescenti si adulti rai. Ma scuzati, ca de obicei am vrut sa ma racoresc si eu putin acum gata mi-a trecut.
Irda uitam sa-ti spun :Felicitari !(pentru rezultatul testelor
)
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
mamini spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Anca te-am vazut, dar de povesti mi-era de dor si de poze, am vazut-o pe Oani cretulina, frumoasa si cu gura plina de dinti, tu esti foarte bine, ai slabit si ti-ai facut misto parul. sper sa realizati tot ce va doriti.
Anda, sper sa dati de cap la problema asta si sa fie si la voi soare. Eu ii dau Sofiei lapte de la frigider si iaurt la fel , uneori le las un pic la temp camerei, uneori i le dau direct si nu are nimic. Are muci si mai tuseste de la virusii pe care ii ia de la gradi, nu de la rece. Inghetata nu i-am dat eu, am fost la petrecerea unei fetite unde copiii au papat tort pe care fata mea l-a scuipat
- mi-a fost si rusine, dar nu maninca dulciuri si apoi gazda le-a dat inghetata. Eu am zis ca fie-mea nu maninca, dar a cerut de la mama sarbatoritei, care i-a dat si fie-mea, tacticoasa, s-a pus pe halit. Cred ca in ciuda mea. O sa ii mai dau, ca vad ca ii place.
Emanuela, Caterina, sper sa scapati de probleme, sanatate.
miine plec in vacanta si de obicei nu am timp sa intru, sper sa va gasesc sanatosi pe toti.
M
anis spune:
Irda..ce ma bucur..FELICITARI!!! SA fie ce av doriti si mai ales sanatos!! 
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."