Inimioare de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, dragelor! Am aparut si eu la apelul Magdei . Sunt destul de ocupata cu scoala, lucrare de diploma, rezidentiat, examene...Am mai citit si pe aici dar nu am avut timp sa raspund.

Katink si Geaninaelena, felicitari pt. printese, sa fie sanatoase, norocoase si iubite!

Albinutzza, sa va traiasca micuta crestina, e o dulce, am vazut-o in poze! Iar Luca e un dragalas cu buclele alea, iti vine sa-l musti de falcute .

Luminita, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Laura, ma topesc de dragul strumfilor tai, ce veselie e la voi si ce frumos au crescut . E bine ca le place bona, stai si tu relaxata la serviciu.

Anda, sper din tot sufletul ca regimul fara gluten sa-i mearga lui Andrei, macar ai sti cu ce ai de-a face. Multa putere iti doresc, sa fii tare pt. copilul tau!

Dede, La multi ani cu maaare intarziere si tie, si lui Adi, vad ca s-au distrat pe cinste copiii. Garzi usoare !

Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori, sa va faceti bine repede!

Mergi la inceput

Vali, ma bucur ca David doarme singurel. Am vazut si pozele voastre cele mai recente, vad ca-i merge tare bine la tara, face numai nazdravanii .

Mari, felicitari pt. serviciu, sper sa-ti fie usor si Yasmin sa se obisnuiasca mai bine cu bona. Va pupam cu drag!

Marami, bine ai venit! Poate imi fac timp astazi si vei fi in listuta noastra!

Mergi la inceput

Magda, Veve e o frumoasa! Are o privire de cazi pe spate ! Ma bucur din suflet ca isi revine, sper sa nu-i ramana semne prea mari. Cat stati in tara? Nu dati o tura si in Bucuresti ?

Am mai vorbit pe mess cu Ioana, Andrei a avut ceva probleme cu o raceala, ea lucreaza...o sa-i spun de apelul tau.

Andre_ea iarasi e bine, e ocupata cu nazdravanul de Tudor. Nu stiu daca v-am zis, am avut placerea sa ma intalnesc cu ea si cu Tudor de cateva ori, e o mamica pe cinste . Este prima din grupul nostru pe care o cunosc personal .

Mergi la inceput

De noi ce sa mai zic...Iulia face de toate, e f. isteata, destul de cuminte, face si nazdravaniile inerente varstei. Chiar ieri mi-a pictat un perete cu un creion cerat. "Citeste", deseneaza, vorbeste mult pe limba ei, face puzzle cu piese mari, de la Casa Retro, numara pana la 3, a inceput sa recunoasca vreo cateva culori, e f f cocheta, nu ai loc de ea la oglinda , vorbeste la telefon si toata ziua mami in sus, mami in jos...iar eu ma topesc de dragul ei . De Pasti a spalat cu maimuta ei preferata pe jos, in loc de mop ...
Facem exercitii Oberlander cand ne permite timpul, ne plimbam mult prin parc...cam atat in linii mari.

O sa incerc sa pun si cateva poze.

Pe mine ma gasiti pe messenger mai mult, am o perioada destul de plina acum. Incerc sa slabesc, vad ca merge binisor.

V-am plictisit destul, va mai astept si pe voi cu noutati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lulu, la multi ani pt tine si puiul tau!

Multi ani si celorlalti Tudorei si Teodore, sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, ma bucur ca sunteti bine, spor la treaba cu lucrarea si examenele, mult a fost, putin a ramas. Iti tinem pumnii.Stau doua saptamini si nu cred ca ajung la Bucuresti, fiindca vin doar cu Sofia, tati ni se alatura pt citeva zile, la sfirsit, cind se intoarce din State. Mi-ar place sa vin, as avea multa lume de vazut, asta e de obicei un prilej de bucurie si se transforma ulterior in unul de depresie, cind ma trezesc singura aici... daca am ocazia sa vin, mi-ar place sa va cunosc si pe voi...poate cu Loredana si cu Luminita sa ma vad, daca ajung ele pe la parinti.

vad ca toata lumea e topita dupa puisorii din dotare, e clar ca e perioada minunata, ca de iubit slava Domnului, sunt iubiti si au fost mereu.

M

Mergi la inceput

Am revenit cu cateva poze, am ales cateva din ultimele luni.

Iulia, poze noi 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Mai dau si eu un semn de viatza...mai rar, dar sper sa scriu macar 1 data pe saptamana de-acum......pana acum am citit ce s-a scris si cam atat!

La Multi Ani, Luminita !

Noi n-am stat degeaba.........am "muncit" pentru un fratior sau o surioara Dariei si acum pot sa va spun ca sunt posesoarea a 3 teste de sarcina pozitive! Sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie ok pana la capat!

Daria e o scumpa, ca toti cei de varsta ei , o minune mica, care ma incanta pe zi ce trece!
Vorbeste, ma ajuta la treaba, avem juma de norma la nisipul din parc...si alearga toata ziua de ma uimeste cu energia ei!

Pupicei !
Mai revin

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 3s+5z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Diana, Iulia este o frumoasa si intr-adevar f cocheta, dar nu e de mirare la cum o gateste mami...
Irda, chiar ma gindeam cum stati cu operatiunea bb2, sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si sper sa stea mai mult ca Dariuta-harnicuta la mami in burtica.
De MadaNicol mai stie cineva ceva? Codruta si burtica or fi ok? asa sper.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Luminita, La multi ani!!!! sa fii sanatoasa si sa fie toate cum vrei tu!

Irda Super! Bravo voua, felicitari si sanatate multa!

Multumesc fetelor ca v-ati uitat la filmulete, incepusem sa ma simt prost, ca ma laud degeaba .

Monica am inteles, voi la munte, tati la munca si cu voi in we. E bine ca macar in we e liber.

Diana mult spor la tot ce ai de facut. Bafta multa! Ma duc acum sa ma delectez cu pozele domnisoarei tale.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput