Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Mamini pe 28 saptamana asta avem botezul.Asa ca trag tare la pregatiri.
Cu descurcatul? Cred ca am inceput sa ma obisnuiesc cu tot si cu oboseala ..Cand le apuca pe amandoua chitaiala..ma apuca un ras..mi se par comice...inchipuieste-ti..ca am trecut de la starea de stres la ras...o fi si asta o forma de ceva relaxare..
In rest, Iarina e o dolofana..cred ca o apuca iesitul dintilor..asa ca o sa ma distrez pe cinste.
Ingrid e innebunita dupa Iarina..o pupa mereu..nu scap la baita de ea..ii face ea baie..are grija sa nu isi roada manutele..i le scoate din gura..si ii afce semnul cu mana "nu" ca n-are voie...e nebunie..sunt lesinata dupa ele.
Am vazut poze cu Veve..poza asta http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/slideshow?.dir=/89afscd&.src=ph e dementiala...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anis, super ca nu e geloasa Ingrid, am vazut la prietena mea, care ii are pe ai ei apropiati de virsta CRIZE...suturi la bebe cind il prinde, muscat...horror. gindeste-te, pe linga toate greutatile, sa mai stai si de paza 24 din 24. o sa fie bestial cind vor creste, cred ca e greu, dar e bine ca rizi, daca ai tine-o intr-un plins...ce s-ar rezolva? tot greu ar fi si tu deprimata, macar asa te bucuri de ele. tare frumos. deja o botezati, Albinuzza a botezat-o pe Maria...parca ieri vorbeam de botez la seria 1 de bebe...parca nici nu imi vine sa cred.
Acum imi vine mie sa rid...fie-mea in loc sa doarma ii cinta lui tac-su sus in dormitor :"o minune, o minune" din Veronica se intoarce, tare, de o aud din sufragerie. Mie mi se pare ca asta e virsta cea mai frumoasa de pina acum...sau din cauza problemelor pe care le-am avut, vad mai mult partile bune si pe cele nasoale le trec cu vederea mai usor. vorba ta, sunt lesinata dupa ea.
M
Laura25 spune:
Buna seara (sau dimineata?!)
Am dormit azi ca belferul aproape 3 ore la pranz cu shtrumphii, asa ca acum bantui pe aici.
Monica si eu am aflat unde lucreaza sotul tau
. Imi era cunoscuta sigla si mi-a sarit in ochi de cum a ajuns la poza respectiva. Vroiam sa te intreb voi cand plecati la munte sau cum a fosta acum, peste hotare, el merge de fiecare data cu voi? Asa de multe zile libere are?
Anis ma bucur ca s-au mai reglat treburile la voi si te simti mai bine. Spor la pregatiri, sper sa-i gasesti lui Ingrid costumatia dorita pt petrecere. E super ca o iubeste pe Iarina. Sa vezi ce iures si veselie o sa fie cam peste un an la voi in casa.
Yasmari prietena ta a venit din tara in ziua cand ai plecat tu la servici, sau fata ta a apucat sa se acomodeze din timp cu ea? Eu chiar daca mi-am gasit bona pe ultima suta de metri, am incercat sa fac tranzitia mai usoara, am stat eu 3 zile cat era si bona, apoi au stat bunicile in prima saptamana a mea de servici. A fost mai usor asa. E drept ca ai mei erau invatati sa stea si cu bunicile, nu numai cu mine non-stop cum a fost la voi. Sper sa se acomodeze mititica si sa se inteleaga bine cu bona. O sa fie greu un timp, dar pentru tine o sa fie mai bine sa ai si alta activitate. si pentru ea o sa fei bine sa capete un pic de independenta, nu numai cu mami toata ziua. Bafta multa si sper sa ne dai vesti bune!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
mamini ma bucur tare mult ca sunteti mai bine.
Am admirat pozele, ai o fetita ca o papusica. Ma dau gata domnisoarele voastre pletoase, cu codite si floricele in par. Eu pe Bianca trebuie sa o tund, ca ii intra parul in ochi si nu suporta sa-i pun nimic in cap: nici clamitza, nici cu elastic sa i-l prind. Si la baie avem scandal la spalatul pe cap. Si eu am impresia ca acum e cea mai frumoasa perioada. Sunt f. sanatosi, f. veseli, mananca foarte bine, ne intelegem super, chiar daca inca vorbesc in pasareasca. Imi place teribil ca interactioneaza f. mult intre ei, initiaza jocuri impreuna (se fugaresc unul pe celalalt, se joaca un fel de-a ascunsa, isi dau cuburi si lego unul la celalalt cand se apuca de construit),se imita si rad in hohote, sunt super scumpi si ma topesc de dragul lor.
La servici plec f. relaxata pentru ca mi se confirma zilnic ca au avut noroc de o bona super.
Am vazut ca nu ne-a comentat nimeni filmuletele, probabil ca nu le-a vazut nimeni
. Cred ca am surprins f. bine cateva secvente din jocul si veselia lor.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Anda
Doamne, Doamne, cat o sa va mai chinuiti voi? Ii doresc puiului tau sa se face repede, repede bine si tu sa fii din nou fericita si linistita. Sper sa gasiti cauza problemelor si sa gasiti leacul potrivit. Pana la urma, in afara de giardia, ce are baiatul asta frumos, de se chinuie asa? Iti doresc multa putere si astept cu nerabdare mesajele in care ne spui ca pe Andrei nu il mai doare nimic, ca a dormit neintors toata noaptea, mananca bine si a inceput sa puna falcutze 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Monica-Elena spune:
Anda vezi la parintii intreaba ca se vorbeste despre un tratament naturist cu ulei d edovleac si inca ceva care sunt f bune dupa cate am citit.
Anis rochii super faine erau la baby expo ptr Ingrid. Dar un magazin de fite dar nu stiu daca au si asa d emari ptr Ingrid este ala care imi scapa acum denumirea de botezuri unde se intra cu programare hai ca il sti si tu. Distractie placuta si noroc si sanatate ptr mica Iarina.

Laura cateodata cei 120 km cat sunt pana la Sinaia de la Bucuresti se fac intr-o ora fata de cei 30 km cat avem noi de la servici pana acasa.Cei 30 km la orele de varf ii facem in 2 ore d eobicei

Dar avand in vedere ca circulatia in Bucuresti este super imputita(fetele care stau aici stiu despre ce vorbesc) ajunge mai repede la munte zilnic decat acasa in bucuresti. Dar de obicei vine in week la munte. Cat despre zile libere cu cat esti mai sus cu ata sunt mai putine zilele libere(nu a a vut concediu de 3 ani
) dar speram ca anul asta sa avem parte si de concediu. La deplasarile in starinatate in week le facem impreuna ca doar nu plec eu singura de nebuna fara barbat
. Oricum programul de lucru este zi lumina sedinte peste sedinte....
mamini spune:
Laura, eu am vazut filmele, dar am uitat sa scriu, m-a spart cum te pupa si te iubeste Rares si ce veselie e la voi Mai mult chiar, Sofia era linga mine si a ris cind rideau ai tai si mi-a spus: "copiii. mi patse."cind se termina un film spunea "alta, mi patse." asa ca poti infiinta un fun-club.
sa stii ca elasticele si floricele nu stau prea mult in par,le smulge.Acum i-a crescut iar motzul, ca in vara era tunsa baieteste scurt-scurt, dar a fost circ tunsul. acum ii tai bretonul la 4-5 saptamini. Spalatul pe cap e un plins si o jale, desi altfel e innebunita dupa apa.cred ca o voi tunde cind vine caldura, acum cit nu stie de par lung, ca mai tirziu nu o sa ma mai lase.
M
lulu75 spune:
Astazi este Sfantul Teodor. LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA ACEST NUME!!!
Pe langa Andrei, pe care il cheama si Tudor, azi ma aniversez si eu pt ca mai imbatranesc cu 1 an.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
lulu75 spune:
Laura, am vazut filmuletele cu puiutii tai. M-am amuzat tare. Inclusiv ndrei a avut rabdare sa stea si sa se uite.
Luminita, Gabi si
Album Andrei
lulu75 spune:
Am vazut si pozele
. Am plans de fericirea voastra.
mamini, ai fetitza mare. Tare dulcica si frumoase foc pozele. Sanatate multa!
Luminita, Gabi si
Album Andrei