Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanuta spune:
Liniste tare pe forum….
Andatudor cum se mai simte Andrei?
Yasmari, unde te ascunzi?
Mamini, cum evolueaza Sofia?
Cum ati petrecut fetelor Pastele? Remus a fost foarte interesat (si intrigat) de ouale colorate. Tot timpul dadea cate o fuga la bucatarie sa le vada. L-am lasat si pe el sa dea cioc si a fost tare fericit!
I-am luat un lego (pt varsta lui) si a uitat complet de celelalte jucarii.
Ce activitati au copii vostri?
Pentru toate fetele 
Roxana
Yasmari spune:
Prezent
, o floare pt fiecare si prima pt tine Roxanuta, ca te am in vizor direct.
Fetilor, de luni lucrez, s-a indurat Dumnezeu si m-a salvat de la sentimentul ala scirbos al inferioritatii. Mi-a fost tare greu sa gasesc ceva, ce mi-a pus bunul Dumnezeu in traista e the best possible in conditiile actuale.
Las' ca revin altadata cu detalii. Va zic doar ca prietena mi-a venit din Bus si sta cu Yasmin de la 11 (cind plec au) pina vine sotul, care efectiv fuge de la serv sa ajunga pe la 1,2, chiar ieri a ajuns la 10.30 ca nu aveam cu cine s-o las (prietena a ajuns dupa amiaza).
Yasmin nu doarme deloc dupa amiaza, doar cind vin eu la 9 e frinta, nu-si mai poate sustine privirea, ca atare e mereu susceptibila de plins spre seara.
Acomodarea va dura, sint constienta, dar ma doare inima cind o aud la tel racnind, ieri a racnit jumate de ora, cu pauza de 1 minut odata la 10 minute(ca Yasmin nu plinge normal, racneste la modul cel mai sincer si serios), i-am zis prietenei sa nu ma mai sune ca ma deruteaza complet, nu mai sint buna de nimic.
Ma culege sotul+Yasmin cu masina la 8 cind termin, dar se profileaza a fi overtime too, azi fata a adormit in brate, am pus-o in pat, i-am schimbat hainele, n-a cricnit, baiemaine dimineata.
Va pup dublu
acum cu mult drag, felicitari din suflet Katink si Geanina pt cel mai frumos cadou ever de la Dumnezeu, va urez sa va fie bebelusele linistite!
Mai era ceva fff important de urat/felicitat dar am uitat.
valcampan spune:
YUPIII !!! A venit David acasa ! E bronzat, cu obrajori umflati cu pompa, alearga de zor peste tot sa vada el ce si cum. Are 4 vinatai pe picioare si 2 julituri pe mina stinga. In rest e super ok iar eu sunt linistita acum. A devenit un superpupacios, aseara se tinea numai dupa mine si cind ma striga mama simteam o mare bucurie. A dormit cocotat pe perna mea ca sa fie mai aproape de mine a fost tare bine. Ma bucur ca azi e vineri si voi petrece 2 zile alaturi de el acum. Va pupic pe toti, copii sa fi-ti cuminti.
Yasmari curaj, e greu dar te vei obisnui la fel si copchilul. Sper ca in curind sa te intimpine zimbind cind ajungi seara acasa asa cum imi face mie David.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
anis spune:
Fetele...ziceti-mi si mie ceva magazine misto de hainute.Vreau sa ii i-au lui Ingrid pt botezul Iarinei o rochita ceva mai d e fita.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Delia, sa iti traiasca flacaul, sunt amindoi niste scumpi si tu arati f bine.
Vali si Laura, am admirat si puii vostri in mijlocul naturii si mi-au mers la suflet pozele voastre.
Yasmari, chiar m-am gindit la tine si la Dragostina cea plina de personalitate. Chiar daca nu crezi, o sa fie din ce in ce mai bine...dureaza.
Roxanuta, multam de intrebare, suntem bine. camasa aia de silicon care o stringe zi si noapte e o minune, deja se vad efectele, desi o avem de numai o luna...din pacate cred ca mai dureaza 4-6 luni si dupa cum arata acum, ramin semne si pe git si pe piept. dar nu mai are dureri si asta e pt mine foarte important.intrebai de activitati...gradi, leagane,groapa de nisip, lego, papusele,masinute si desene animate. in plus, carti de citit si de colorat- i-am luat culori ne-toxice si le mai morfoleste. in plus, am luat folie autocolanta si am decupat forme si facem "tablouri".oua am vopsit impreuna si a fost fun, le-am facut cu acuarele si am lipit abtibilduri. se plictiseste imediat, trebuie sa facem ceva nou non stop.
revin..
M
mamini spune:
Albinuzza, sa va fie de bine, aveti o familie foarte frumoasa!
sanatate copilasilor bolnaviori!
Anda, ce faceti?
Irina, Anca, Ioana, Mona, Diana, Bogdana, unde sunteti?
M
andatudor spune:
Roxanuta,Magda-multumim de intrebare,dar nu am avut timp nici macar sa respir! Cel putin in ziua de Paste a fost horor, a fost matait,agitat,n-a dormit toata ziua(de nopti deja nu mai vorbesc ca se scoala din 1 in ora),iar noi am apucat sa mancam doar 2 oua dimineata si 2 sarmale la 10 seara! I-am dat si Zentel ca tot i-au iesit ba frecvente ,ba abundente chisturi de giardia si de aceeea a fost mai agitat.In continuare cu dureri nu mai stiu ce sa-i dau sa manance,ii gatesc in fiecare zi cate 2 feluri.De ieri iar l-am trecut la regim fara gluten,in ciuda recomandarilor dr.Rezultetele pt aflarea cu certitudine a celiakiei sunt gata abia joi la pranz.Mi-e frica de rezultat,am o mare presimtire ca va fi pozitiv.
In rest ne amuzam ,ne jucam,ii place ff mult sa-l duc in parcul cel mare cu animale.
Felicitari Katink si Geaninaelena pt. minunatiile ce v-au completat familia.Sa creasca mari si sanatoase!
Mari-cred ca este groaznic de greu si mie mi se frange inima cand plec cateva ore de 2 ori pe sapt. mi-e groaza de cum va fi acest ritual zilnic!Multa putere!
Magda-Ma bucur tare ca este mult mai bine Sofia,ca nu mai are dureri si ca se vindeca frumos.Mai ai ceva poze recente?
Multa sanatate piticilor bolnaviori!
mamini spune:
Anda, mi se rupe sufletul de mila voastra. Te cred ca ti-e teama ca e pozitiv testul, dar pina la urma, ar fi o iesire din problema asta. Mie mi-ar fi mai teama ca e negativ- atunci unde te mai duci? Stii ca nu insist, dar zau nu am inteles de ce ti-a zis sa ii dai gluten, daca ii mergea bine chiar dupa citeva zile- de obicei dureaza saptamini pina se simt rezultate, ce pierdeai? Ii dadeai o luna fara gluten si iesea testul negativ...asa daca e pozitiv, incepi cu o luna mai tirziu...fac si eu parte din tagma asta, dar uneori suciti si intortocheati sunt si medicii! E clar ca faci ce zice ea, la rindul meu si eu fac ce imi zice dr---apropos de chestia asta, tocmai mi-au vaccinat-o sapt trecuta pe Sofia a doua oara cu Priorix, fiindca imbecila care a vaccinat-o in noiembrie nu a scris in calculator si nu m-au ascultat cind le-am spus ca e facut vaccinul si am acasa scris. Cind m-am dus cu hirtia a doua zi, deja vaccinul facut a doua oara, mi-au spus ca si ce, n-are nimic, trebuia sa fiu mai ferma. Nu strica. Imi venea sa ii string de git pe toti.
Anul asta a fost greu si pt noi,dar nu stiu cum rezisti tu, in fiecare zi. Din suflet iti doresc sa iesiti din probleme. Sanatate si putere si mai da cite un mesaj cind si cind, sa stim de voi!
M
anis spune:
Anda multi pupici..Off Doamne.
Sa stii ca eua s merge pe mana lui mamini.Am eu feelingul ca are dreptate cu glutenul asta.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anda, am pus citeva poze mai noi aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos
Anis, cind aveti botezul? tu cum te mai descurci?
Albinuzza, Katink, Geanina-Elena voi cum faceti fatza?
Emanuela, voua cum va merge, ce face Maria?
ce e cu voi, mamici? e vreme frumoasa si sunteti numai la plimbare?
vin si eu in tzara sapt viitoare, sper sa fie cald si fata sanatoasa, ca trage de muci si hiriie de 3 sapt.
de Simona mai stie cineva ceva?
revin cu strigarea:
Irina, Mona, Ioana, Anca, Diana, Bogdana,Andre_ea, Acusor,Irda...toate ati disparut?
sanatate tuturor!
M