Inimioare de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 11

Albinutzza spune:
 Buna dimineazta
Fetele ieri am avut o zi exceptionala, la ora 7 ma dsuna o buna prietena, gravida in 8 luni, ca ii curge ceva si nu stie ce e!!! Imi explica ea ce simte si ii spun ca e apa. Ca atare ma imbrac si ma duk sa o duk la spital (sotul ei fiind sportiv si in cantonament, eu cel ami aproape) O duk la spital, ma rog incep contractii, tot tacamul, pe la 4.30 ma suna ca mai e putin sa venim (sora, mama ei si eu) A nasuct cu dr meu. Sora imi spune ca vrea sa filmeze nasterea, ea avand doar 22 ani, ii spun ca mai bine nu ea, si vb cu dr care imi da acceptul de a filma eu. Dupace vb cu dr realizez ce urmeaza. Tremuram toata, dar ma gandeam ca doar amtrecut de 2 ori prin asta. Si uite asa am asistat la o nastere, e fantastic, cred ca acum inteleg ce simt dr. E minunat sa vezi cum vine pe lume un copil si bucuria mamei
Albinutzza
& 
Luca bondarelu'
 07 Iulie 2005 & 
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Monica-Elena spune:
 Da sa si tai cordonul ombilical sa vezi  atunci sentimente - esti in al noualea cer ![]()
.
Eu am avut aceasta sansa la cei doi nepotei ai mei. Sora mea nu a intrat in sala de nasteri fara mine ![]()

truli-luli spune:
 Deliaiti multumesc din suflet pt lamuriri. Din descrierea facuta de tine mi-am dat seama ca multe din semnele enumerate de tine se regasesc si acum la Ana mea si la fel a fost si data trecuta. Inseamna ca totusi nu vorbeste prostii dr de aici, nu sare cu antibiotic chiar degeaba. Intr-adevar Ana parca are buzele rujate, pometii rosii, limba incarcata si la raceala trecuta dr mi-a spus ca vede puncte de puroi pe amigdale. Concluzia e ca si dupa consultul de ieri am inceput tratament cu antibiotic si vineri mergem din nou la control sa vedem cum stam. Speram sa scapam repede si sa o pot feri mai bine de acum inainte. 
Am acum alta intrebare: infectiile bacteriene cum se iau? la fel ca cele virale? Eu banuiesc faptul ca Ana a luat de data asta raceala de la mine 
 (am fost racita destul de serios dupa Pasti) dar mie mi-a trecut cu Fervex, nu a trebuit sa iau antibiotic. Care e explicatia?
Cami si 
 ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei

ema.nu.ela spune:
 delia,
ei cum sa ma supar chiar pe tine. din pacate s-au atrofiat unde nu trebuia...
super explicatiile uite ca m-am mai luminat si eu ca si in mintea mea era o nebuloasa cu simptomele astea.
monica,
am admirat si eu flacaul in revista si am vazut si unde lucreaza sotul tau ;) stiu ca am mai citit cu tine un articol de pe vremea cand erai gravidutza.
albinutza,
super cu filmarea mi-ar placea si mie sa asist in direct la asa un eveniment. am auzit de ex ca in strainatate in sala de nasteri e oglinda pe tavan si ceas ca sa poti vedea si tu ce se intampla. eu n-am vazut nimic. poate doar sotul cate ceva desi el a stat in spatele meu ca sa nu stiu ca a ramas acolo.
maria e mult mai bine. adica n-a mai facut diaree de 24 de ore. dar nici altceva acu cred ca da in constipatie :) e inca slabita abia astept s-o pun pe picioare. nu am crezut ca o sa dureze asa mult data trecuta cand a mai avut i-a trecut in 2-3 zile de tot. acum saraca o si ustura cand vroiam s-o schimb de pampers tinea picioarele stranse si urla "nu vreau".
in rest vorbeste din ce in ce mai mult. acu nu mai zice "nu vreau" zice "nu. nu cred". stie toate cifrele pana la 9 le recunoaste si ne pune sa i le scriem.
si de unde pana acuma tati era preferatul ei acu numai cu mine vrea sa adoarma daca se duce sotul incepe sa vocifereze "pleaca. mami vino". si dim cand se trezeste striga tare "unde esti?" pana ne trezim si ne ducem la ea.
mamica de maria, 1 an si 8 luni

Monica-Elena spune:
 Ema 
 si multa sanatate la pitica. Referitor la poze din pacate reportera cerea f. repede poze si i-am dat ce aveam prin calc(am facut reclama mascata la firma
 fara sa vreau, dupa ce a aparut revista mi-am dat seama cand au sunta colegii sotului). Pozele erau d ela ziua portilor deschise de la firma lui cand am fost cu el la servici la tasu sa se laude cu flacaul lui, si sunt si vechi de cand Mihnea avea 1 an si 3 luni.

pisicut spune:
 Buna dimineata!
Dede multumim de informatii, sunt foarte utile si Alex avea aproape toate simptomele descrise de tine cand l-a gasit cu rosu in gat.
 ce frumos trebuie sa fi fost si ce emotii cred ca ai avut. Cred ca nimic nu se compara cu venirea pe lume a unui bebelus. Felicitari!
Laura Felicitari colegului tau, sa le traiasca sa fie mancacioasa si cuminte! 
 sthrumphii.
Alex ieri nu a avut scaun si pana acum a facut de trei ori cate un pic, foarte tare si ultima data cu mucus si un pic de sange. I-am dat un suc de "mindinda" (mandarine) si acuma astept sa vad ce se intampla.
Ma ingrijoreaza mucusul, ce poate fi (sangele cred ca din cauza ca a fortat iesirea 
)? Ati patit si voi asa?

Monica-Elena spune:
 pisicut si Mihnea a venit ieri d ela munte si azi a facut un scaun normal dimineata si apoi unul diaree si cu mucus. Asa ca am trecut repede de HN si hidrasec si bineinteles regim dar nu drastic. Noua ne iasa si toti 4 caninii sa vedem ce se intampla pana diseara.

anis spune:
 l-au suspendat pe basescu..
unde sunteti...

***   AniS ***

Iarina-Elisa 
 *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia 
   *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu ***  (2 august 2005)  ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

valcampan spune:
 eu sunt pe aici anis... Niste cretini parlamentarii astia nu sunt constienti, probabil mai au afaceri ilegale de facut si nu vor sa fie deranjati. Ce n-am inteles eu a fost de ce a trebuti sa voteze parlamentul si nu noi caci noi am fost cei care l-am ales dar in fine..
Mamici eu imi astept copilul sa vina diseara acasa. abea astept sa-ltin in brate mult si sa-l pup peste tot.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Monica-Elena spune:
 si ce daca cuscra .... eu una sant scarbita de toti politicienii si am jurat ca nu voi mai merge la vot niciodata.