Romanii din Marea Britanie (13)
Raspunsuri - Pagina 9
motanik spune:
Salutare! Ati fost la vot? Noi da si sunt si incantata de rezultat.
Mamy si Tina, aveti mesaje private.
Mamy, sper sa reusim sa ne vedem.
Tina, ce faci fata draga? De cand nu ne-am mai auzit...hai ca abia astept sa aud ce face David, cum a trecut anul...
--------------------
Andra
Luna1 spune:
Cine imi zice si mie, daca ai copil cu cetatenie britanic, iar tatal e britanic si vrei sa calatoresti singura cu el (adica cu cupilu') ai nevoie de procura ca si in Romania? Adica in Romania iti trebuie procura sa poti scoate copilul din tara singura (fara tata) e la fel si aici?
Mersi si va pup.
P.S. Mai stie cineva ceva de Belle-Vue?
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
motanik spune:
Eu nu stiu dar vroiam sa te salut, ma bucur sa te revad. Cum a fost vacanta?
--------------------
Andra
Luna1 spune:
Mota te pupic, a fost frumos, nu pe cat mi-as fi dorit insa frumos, ne-am odihnit.
Tu ce mai faci?
Luna 28 sapt+
crystina spune:
Luna, eu am fost numai cu Lilly in Ro (si sotul si fiica-mea sunt cetateni britanici) pe cand avea un si jumatate si nu ne-a trebuit nici o procura nimic. Chiar iti trebuie procura din asta in Romania? Habar n-aveam.
Andrate salut! Mergeti undeva in vacanta vara asta?
Salut si restul fetelor!
ella_64 spune:
Va salut si eu . Ma recuperez dupa viroza si ma mir cu ce isi umplu timpul politicienii nostri, in loc sa se ocupe de consolidarea intrarii tarii noastre in UE. Tot ce se intampla in tara se rasfrange asupra romanilor din afara ei.
Crystina, chiar ai nevoie de procura daca trebuie sa iesi cu copilul din Romania in absenta unuia din parinti. Asta doar daca copilul are cetatenia romana. Daca nu, nu este sub incidenta legilor romane. Noi tocmai am facut o procura de genul asta in primavara.
Luna1 spune:
Crystina mersi m-am linistit.
Luna 28 sapt+
asiza spune:
Da, ai nevoie de procura ca sa iesi cu copilul din Romania in lipsa unuia dintre parinti....Las' ca va povesteste Cristina1974 ce-a patit aici cand ajunge in Londra!!! ...Va spun doar ca nu au lasat-o la aeroport sa iasa din Romania si acum isi asteapta sotul sa vina in Romania dupa ele ca sa poata iesi din tara (si ambii copii sunt si cetateni britanici)...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Luna1 spune:
Asiza e vorba de pasapoarte Romanesti sau britanice? Pt ca la britanice nu aveau nici un drept sa ii opreasca in Romania.
Luna 28 sapt+