Romanii din Marea Britanie (13)
Raspunsuri - Pagina 8
ella_64 spune:
Oana, a ajuns sotul meu. Se saturase sa predea in Cambridge si a dorit sa se reintoarca la meseria de inginer. Ori, dupa cum se stie, sudul Angliei nu are prea mult de a face cu industria. Ce a mai ramas din industria engleza se gaseste mai mult spre nord. Asa incat am migrat si noi dupa el .
Cu placere, Bendis. Cred ca vei reusi in tara in trei saptamani sa iti scoti noul pasaport. Singurele neplaceri vor fi cele doua zile de stat la coada, cea in care iti depui actele si cea in care ridici noul pasaport. In rest, nu vad ce alte probleme ai putea avea.
motanik spune:
Oana, si noi am stat in Stratford, acum suntem la doua statii mai incolo pe Central Line, in Leytonstone.
Sper sa veniti tot prin zona si sa ne vedem.
--------------------
Andra
asiza spune:
quote:
Originally posted by motanik
Oana, si noi am stat in Stratford, acum suntem la doua statii mai incolo pe Central Line, in Leytonstone.
Sper sa veniti tot prin zona si sa ne vedem.
--------------------
Andra
Da, stiu unde e Leytonstone, intr-o vreme cautam chirie si p-acolo! ...Ne vedem sigur cand venim, chiar daca nu vom locui neaparat prin zona!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
mammy2706 spune:
Salutare si bine v-am gasit!
Desi am mai vizitat Anglia de doua ori, de aproape doua saptamani am decis sa stau o perioada mai mare alaturi de sotul meu, ce lucreaza de trei ani in UK. Acum locuim in Horley - Surrey, la foarte mica distanta de aeroportul Gatwick, si mi-ar face mare placere daca macar una din voi ati locui in apropiere.
Am fost zilele trecute la un picnic organizat de niste polonezi si se stransesera cam 15 persoane de aceasta nationalitate. Mi s-a parut enorm de mult, pt un orasel asa de mic cum este Horley, si mi-am pus intrebarea daca si noi romanii am putea fi atat de uniti ca si ei - e drept ca ei beneficiaza de sprijinul unui preot local care le pune casa la dispozitie pt organizarea de astfel de picnicuri si intalniri.
Andra ce mai faci? ma asteptam sa fii deja in tara - parca asa spuneai vara trecuta...schimbare de planuri?
Trebuie sa fug sa-mi iau sotul de la servici si sa mergem in Tesco sa schimbam o antena TV de camera; ce-a pe care am luat-o ieri mai ca nu mi-a dat sotul cu ea in cap, asa de buna e.
Pupici si ne mai auzim.
Cristina
motanik spune:
Mammy pe care o stiam eu? Ce surpriza!! Bine ai venit, poate imi lasi un nr de fix pe pm si ne auzim zilele astea.
Nu am plecat, o tot lungim, ca mai stam un an, o jumatate, iar un an si tot asa. In curand sper, dar nu in urmatorii 2 ani. Dupa..
Te pup si astept vesti de la tine.
--------------------
Andra
asiza spune:
Intrebari pentru fetele cu bebici din Londra : Pe unde va plimbati cu carucioarele? Unde-i duceti la gradinita, de la ce varsta ii iau si cat costa?
Mersi, mersi...v-am pupat!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
mammy2706 spune:
Fetelor, intrebarea zilei: Voi mergeti la vot? Ma adresez mai mult celor din Londra sau apropiere, carora le este mai usor sa ajunga la ambasada.
Mie si sotului ne-ar fi placut sa ne facem "datoria de cetateni" dar el are un program haotic maine si eu singura nu ma aventurez.
In sfarsit azi a dat soarele si pe la noi - ploua de 2 saptamani; am putut usca lenjeria la soare si nu in uscator si am luat masa in gradina
Andra, din pacate nu avem telefon fix, dar mobile avem 3 (O2, Vodafone si T-Mobile). Trimite-mi te rog pe private telefonul tau si in mod sigur te vom suna, poate ne vedem in Londra.
Cristina
Tina_Welsh spune:
Hristos s-a Inaltat! Glasgow la apel! Bai Andra da-o mai in psici...ce pana mea faci?Unde umblii?Nu am resuit sa comunicam deloc in ultimul an!Vezi ca eu acum sunt mai free si sunt online mai mult!Baga nr de telefon pe yahoo ca nush unde draq l-am scris!
Voi ce mai faceti?Si cand zic voi ma refer la toate celelalte fete...:) Sa va improspatez memoria eu sunt Tina..in Glasgow...casatorita cu un barbat in fusta si avem un baietel de 13 luni...curent...femeie la cratitza cu un job part time! Si cu asta...astept un reply!