Romanii din Marea Britanie (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by motanik

Hahaha, nu ma invidia! Eu abia astept sa plec in .ro, definitiv!

In Londra sunt f multi turisti, in centru, iar in celelalte zone f multi emigranti..deh, un fel de taram al fagaduintei, multe oportunitati, salarii mai mari (dar si chiriile in raport cu ele).

--------------------

Andra

sa stii ca si eu visez la intoarcerea acasa
...din fericire eu mai am doar 10 luni
Tu cat mai stai?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Osolita, ma bucur ca au fost de folos info, daca e asa atunci probabil am sa copiez mesajul acela pt fiecare capitol.

Ooana, te intorci in .ro definitiv?
Noi tot zicem de mai bine de un an ca anul asta e cel in care plecam acasa...dar tot o lungim. Probabil inca doi, maxim trei ani pe aici.

Felicia, bine ai venit!
Daca mergi in pagina principala a forumului, in meniul de stanga ai MEMBRI, apesi acolo si scrii Northampton sau ce te intereseaza la Pentru si apesi Cauta. Din pacate eu nu am gasit sa fie cineva din NN dar sper sa mai vii pe la noi, nu suntem toate din Londra dar avem un club aici unde schimbam ganduri.

Ce faceti fetelor, cum ati petrecut de bank holiday?
Noi am mers duminica in Bristol, detsul de obositor (3h dus, 3 intors) dar a meritat caci privelistea de la Clifton Bridge e superba.
Ieri insa am stat toata ziua in pat, am profitat din plin de ploaie

O saptamana frumoasa tuturor!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Eu sunt racita si m-am chinuit sa imi tin in friu virusii ; recunosc ca nu am reusit inca acest lucru. Sper sa nu ia si fiul nostru raceala ca este exact lucrul de care nu are nevoie acum. In rest, week-end obisnuit: cumparaturile pentru restul saptamanii, tuns iarba care creste cu disperare. La noi nu ploua, a stropit doar trei picaturi ieri seara; este o seceta care i-a adus la disperare pe vecinii nostri englezi, dar pe noi nu ne deranjeaza.

S-a intamplat insa saptamana trecuta ceva care m-a cam inspaimantat mai ales tinand seama de cat este de mic orasul. Speram sa fi lasat in urma macar crimele, mutandu-ne in oraselul asta uitat de lume.
Veneam din centru catre casa impreuna cu fiul nostru si la un moment dat am auzit agitatie mare, focuri de arma si am vazut un cadavru in mijlocul unei strazi pe langa care treceam. Nu cadavrul m-a speriat (am vazut destule in practica la scoala) ci faptul ca astfel de lucruri au ajuns si aici si mai ales faptul ca nu am auzit nimic la stiri despre asta. Am ajuns la concluzia ca nici un loc nu mai este sigur in ziua de azi.

Get busy living or get busy dying.

Mergi la inceput

Wow, Ella, totul ok cu voi?
Si pe mine ma inspaimanta ce se intampla aici, crime la tot pasul, pe langa cele cu care eram obisnuita din .ro (pt jaf, din pasiune samd) aici vad ca sunt la moda crimele intre adolescenti (si mai ales cei de culoare), doar asa, ca sunt cool. Brrr, mi-e frica sa ies seara, desi la noi in zona e destul de ferit, dar cum bine zici si tu nicaieri nu esti in siguranta.

Multa sanatate, ia echinaceea de la farmacie, e f bun pt imunitatea organismului.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Multumesc, Motanik, da acum totul este in regula. Cand am ajuns acasa am avut curajul amandoi sa vorbim despre ce s-a intamplat. Mie imi era teama sa nu se sperie el prea tare, fiului nostru ii era teama sa nu vina cineva dupa noi. Sirenele de politie si ambulante se auzeau pe toate stradutele. A fost destul de inspaimantator. M-am tot gandit la voi, cu toate crimele din Londra, la faptul ca trebuie sa iei metroul sau autobuzul ca sa ajungi la servici, ca iarna trebuie sa plecati pe intuneric de acasa si ajungeti tot pe intuneric. Cand lucram in Cambridge si ajungeam la 7 acasa era asa pustiu pe strada....Aici de la 5:30-6 nu mai vezi tipenie de om pe strada. Este mai mult decat straniu sa mergi pe strada si sa iti auzi ecoul pasilor.
Ceea ce este insa cu adevarat inspaimantator este faptul ca oraselul asta este foarte mic si te poti trezi cu intamplari de genul acesta pe orice strada practic. Atunci eu am fost cu copilul impreuna, dar este prea mare sa merg cu el la scoala si traverseaza cam jumatate de orasel pana la scoala de unde ia autobuzul ca sa ajunga la scoala in care invata. Ma rog la Dumnezeu in fiecare dimineata ca sa il protejeze, pentru ca noi nu mai avem nici o putere din momentul in care iese pe usa. Asta este.
Multumesc de ideea cu echinaceaea si pentru urarile de bine. Am sa o caut la Boots pentru ca raceala asta este chiar rea de tot.

Va doresc si voua multa sanatate si Dumnezeu sa va aiba in paza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SMART spune:

Multumesc pentru urari. Intr-adevar nu gasesc pe nimeni in zona dar nu-i nimic, bine ca am cu cine vorbi pe net. Pe curind,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by motanik

Ooana, te intorci in .ro definitiv?
Noi tot zicem de mai bine de un an ca anul asta e cel in care plecam acasa...dar tot o lungim. Probabil inca doi, maxim trei ani pe aici.

--------------------

Andra

eu am venit printr-un contract de schimb de experienta pentru 18 luni...au trecut 8 si mai am 10, si zau ca nu vreau sa stau nici o zi in plus
...ma duc la casuta mea si la sotul meu acasa in Ro, ca mai bine ca acolo nu e niciunde...acum m-am convis

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Dragele mele, am fost azi la Boots intr-un acces de disperare, dupa o noapte de chin si dureri de cap insuportabile (sinusuri blocate, urechi si nas total infundate). Am luat Echinaceaea, multumesc Motanik inca o data pentru idee, dar am luat si ceva care se numeste Decongestant tablets (hidroclorat de fenilefedrina). O singura tableta am luat. Eram surda si fara miros. Dupa 3 ore mi-a mai trecut durerea de cap, mi s-au deblocat sinusurile, aud mai bine si am nasul desfundat.
M-am gandit ca ar putea fi de folos informatia asta, pentru ca dupa o saptamana de paracetamol cu antihistaminice, urmat de nurofen, picaturi de nas, inhalant simt in sfarsit un efect binefacator.

Mergi la inceput

Ooana, trebuie sa fie f greu de una singura, eu nu stiu daca as rezista aici fara sotul meu. Iti doresc mult succes, sa treaca repede lunile si sa ajungi cu bine acasa! Si daca mai vii pe aici, da de stire, poate ne intalnim la o cafea!

Ella, deci te simti mai bine acum?
F bine ca ne-ai spus despre tablete, multumesc, am sa imi iau si eu sa am in casa.

Desi initial vazusem ca doar luni ploua si apoi revine caldura, am vazut azi meteo la bbc news dimineata si toata saptamana era cu ploi si frig. Nici nu mai stiu cum e bine, oricum trebuia ploaie ca prea e seceta.
Duminica am fost in Bristol, a fost tare fain, am mers la Clifton Bridge si privelistea e excelenta, dar raul Avon era asa secat...mai mult namol decat apa.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Ooana, iti doresc putere pana ajungi din nou acasa. Stiu cum este sa stai departe de cei dragi.

Motanik, ma simt mai bine. Data viitoare stiu ce sa cumpar de la farmacie .

Cum a fost la Bristol? Am vazut ca e in sud-vestul Angliei si cred ca e vestit pentru podul suspendat peste Avon. Probabil ca in conditii meteo normale raul acela este ceva mai involburat decat cum l-ati vazut voi .
Pe mine nu ma deranjeaza ca nu ploua. Insa recunosc ca mi-ar place sa fie si aici la fel de cald ca la voi. La noi vremea este tare nehotarata si maxima este de 13 grade. As fi vrut ceva mai multa caldura pentru luna Mai.

Mergi la inceput