Romanii din Marea Britanie (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Merci de info!
In Germania e liber de Inaltare si ma gandeam ca o fi la fel si dincolo.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Cu placere .
In Germania sunt probabil alte reguli in ale randuielilor bisericesti. Aici biserica anglicana este un tip aparte. Sa nu uitam cum a luat nastere. Dar din cate stiu, nici catolicii nu au liber si nici la noi la ortodocsi nu este libera ziua de Inaltare. Poate tine si de hotararile pe care le ia guvernul in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cand e bank holiday (anul asta pe 7 mai, 28 mai, 27 august, 26 decembrie) transportul in comun este cel de weekend. Adica doar metroul se deschide in jur de 7-7.30 in loc de 5-5.30, in rest nici o diferenta.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

motanik ne-am intors ..multumesc inca o data pentru toate informatiile pe care mi le-ai dat...am respectat in mare lista ta...si totul a fost MINUNAT!
Londra e intr-adevar foarte frumoasa!
Merci

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by motanik

Oana, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita!

--------------------

Andra

...sa stii ca te invidiez pentru ca locuiesti acolo!

Cred ca m-am indragostit de Londra fara sa-mi dau seama ...singurul lucru care m-a socat a fost ca nu am auzit atat de multa engleza pe cat m-as fi asteptat...iar ghidul mi-a zis ca doar 30% din populatie e pur engleza!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Hahaha, nu ma invidia! Eu abia astept sa plec in .ro, definitiv!

In Londra sunt f multi turisti, in centru, iar in celelalte zone f multi emigranti..deh, un fel de taram al fagaduintei, multe oportunitati, salarii mai mari (dar si chiriile in raport cu ele).

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Motanik, si eu vroiam sa-ti multumesc pentru informatiile despre Londra pentru ca ne-au prins foarte bine.
Ca si ooana, m-am indragostit si eu de Londra, e primul oras din care vin si in aceeasi zi ma uit dupa bilete de avion ca sa ma intorc cat mai repede inapoi. Singurul lucru care m-a deranjat a fost aglomeratia la orice ora, imi facusem sperante ca prind si eu intr-o dimineata Oxford streetul mai lejer dar cand am ajuns la ora 10 era deja full.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SMART spune:

dragelor, sunt venita de 2 luni in Northampton si as vrea sa stiu daca pot gasi pe undeva o lista cu fetele inscrise pe site, poate gasesc pe cineva in zona sa mai schimb citeva vorbe in romaneste si poate sa mai invat cite ceva despre viata in tara asta ciudata.

V-am pupat si weekend placut.

www.desprecopii.com" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Draga Felicia, bine ai venit . Nu cred ca exista undeva o lista cu cei care suntem inscrisi, dar ne poti cunoaste citind capitolele mai vechi ale Romanilor in Marea Britanie.
Pana una-alta, iti urez succes in perioada de adaptare.

_

Mergi la inceput