Romanii din Marea Britanie (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Da, Luna este adevarat, doar ca este posibil ca taxa sa se fi marit. Nu stiu sigur.

Motanik, nu erau niste discutii despre subiectul asta in 2004 sau 2005 tot la noi pe forum? Sau ma insala memoria ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna fetelor,

Am trecut si eu prin testul asta ... cum s-a mai spus, nu e foarte greu. Daca cititi de 2-3 ori capitolele si aveti si un pic de bafta (adica nu va nimeresc intrebari de genul " cat la suta din populatia Londrei e de origine chineza") se ia usor. Eu am luat 24 din 24 anul trecut (mi-au picat doar intrebari frumusele)... si mai am cateva amice care l-au luat lejer.

Oricum, am aratat cartea sotului meu si amicilor si colegilor scotieni. Credeti-ma, s-au luat cu mainile de cap... sau au pufnit in ras. Habar nu aveau de raspunsurile la majoritatea intrebarilor... cum zicea unul din ei... ar pica testul cu brio.
Eh, fu si trecu... las' ca o sa treaca cu bine si la voi.

Un (bank holiday) week-end frumos,

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Buna Bendis,

Cred ca nu este prea greu. Este destul de neplacut ca l-au introdus pentru viza ILR. Nu vad de ce ar fi nevoie de el, ca doar nu aplici pentru cetatenie. In fine, asta este legea, nu avem ce face.

Cum e vremea la voi in Scotia? Noi suntem putin mai jos si inca nu am iesit din primavara. Am incercat sa gasesc zilele trecute cele 21 de grade de care vorbeau ei, dar nu am reusit. Tot frig mi se parea. As vrea sa vina si la noi vremea aceea calda despre care se vorbeste peste tot .

Week-end placut, fetelor. Eu am sa mi-l petrec pregatind materiale de studiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor dar daca dam examenul acum pt rezidenta banuiesc ca nu-l mai dam din nou si pt cetatenie, nu?

Aici a fost tare cald pana ieri iar azi mie una mi-e frig.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Nu, Lunanu il mai dam si pentru cetatenie. Ne iarta de el.

Si la noi este frig noaptea. Inca tinem centrala deschisa pe timpul noptii. Vreau si eu temperaturi de 30 de grade sa simt ca vine vara!!!! Dar oare mai vine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai vine, mai vine, vreo sapt prin iulie si una in august!

Eu una nu vreau calduri mari anul asta ca deja abia mai respir. Pana nasc in august mai am de crescut deci nu imi doresc canicula.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Bine, atunci sa fie vremea asa cum vrei tu ca sa va fie bine pana la nastere si dupa aceea .
M-am uitat putin peste pozele cu Cosmin. Seamana foarte mult cu tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Si eu tin cu tine luna, sa nu fie canicula - nu pot suporta temperaturile ridicate. Si in situatia ta ... crede-ma stiu cum e. Am nascut la sfarsitul lui iunie.

Am urmarit discutia voastra dar m-am uitat ca mata in calendar - noi vrem deocamdata sa aplicam pt blue card; mai departe habar n-am.
Dar daca planuiti vreo intalneala vreau si io :))

Pupici,
Cristina

PS: Cristina1974 imi pare foarte rau pt ce vi s-a intamplat; arunca pasapoartele ghinioniste (pe care nici nu stiu de ce le-ai luat). Cred ca deja esti acasa si v-ati mai linistit.

Mergi la inceput

Mammy, pentru voi cele care stati in Londra este mai usor sa va intalniti. Mai greu este pentru mine si pentru Bendis, care stam in nordul insulei. Eu stau in apropierea granitei cu Scotia, in "tinutul" Geordie. Cred ca fac cam 4 ore cu trenul pana in Londra.
Cat despre aplicatia voastra, o veti face in anul in care sotul tau va implini 5 ani de sedere si munca in Anglia. Puteti aplica cu cel mult o luna inainte de implinirea celor 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna fetelor!

Ella, pe la noi vremea e... ca in Glasgow. Adica ba ploaie, ba soare...nu prea poti sa mergi nicaieri fara umbrela sau hainita cu gluga. Si bate vantuuuul... Nu e frig deloc, dar nici temperaturi din alea ridicate cum se preconizeaza. Desi in ziua de azi, cu schimbarile astea de mediu...cine mai stie?

Noi stam cam la 7 ore de Londra, cu masina. Oricum, in Glasgow se organizeaza intalniri intre romani cam in fiecare luna...toata lumea e binevenita.

Va doresc un bank-holiday week-end frumos

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput