Romanii din Marea Britanie (13)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina1974 spune:
Se leaga numai de cei care au pasaportul romanesc asupra lor, la momentul ala.
Drum bun si sedere placuta in Romania! Si fara peripetii neplacute!
Cristina, IAsmina si Georgia
cristina
lau10 spune:
Multumesc mult pentru raspuns! Oricum ii luam numai pasaportul spaniol la ea sa nu am probleme ca asta imi mai trebuie. Eu ma gandeam numai ca eu avand pasaport romanesc sa nu ma intrebe si de fata chiar daca ea are pasaport spaniol.
Chiar ca imi fac griji acum dupa ce am citit ce ai patit tu.
Stii cum e la noi, chiar daca legea spune una, ei pot sa ceara si alte aberatii ca sa vor ei!!
La noi problema e ca joi ma duc in romania si o las pe fata acolo si vineri ma intorc la Londra pentru ca duminica plecam in vacanta in China si va dati seama daca imi fac probleme poate raman prin Romania si pierd si vacanta in care am investit o groaza de bani.
Sper sa fie bine!
cristina1974 spune:
Lau10,nu iti fa probleme!
problema lor e copilul,cetatean roman (conform pasaportului).Daca fetita ta are pasaport spaniol, stai linistita! Si cea mica a mea a intrat in Romania cu pasaportul britanic.Nu m-au intrebat aia nimic de ea,insa s-au legat de cea care venise cu pasaportul romanesc.
Vacanta placuta in China!
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
asiza spune:
Cristina...rezista...mai e putin!!!! Pupici la tot familionul!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Luna, ti-am vazut pozele. Arati foarte bine, iar burtica,...nu mai zic. sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere asa cum ti-o doresti:rapida si usoara.Iar bebelina sa-ti fie sanatoasa,cuminte si sa creasca mare asa cum creste si a mea,adica fara sa-mi dea nici cea mai mica bataie de cap.
Unde stai?
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
Cristina multumesc frumos pentru compliment si pentru urari. Abia astept sa o vad.
Noi stam in Watford, tu pe unde?
Cred ca daca se calatoreste cu pasaportul britanic nu au de ce sa se lege, mai ales ca nu au timp sa verifice decat daca vrea sa te hartuiasca. Deci ma las pagubasa cu cetatenia romana pt cea mica, mai mult aduce probleme decat bucurii.
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
motanik spune:
quote:
Originally posted by ella_64
Motanik, ati dat examenul acela despre viata in Marea Britanie?
_
Get busy living or get busy dying.
Inca nu. Am luat cartea si am rasfoit-o, am printat niste exemple de teste dar nu ne-am apucat de invatat, acum ca mi-ai adus aminte cred ca in urmatoarele saptamani asta facem, am zis ca vreau sa scap de el in iunie.
L-a mai dat cineva dintre noi?
L-a dat un coleg de-al meu acum vreo luna sau doua si a facut 24 din 24, a zis ca a citit de doua ori capitolele din carte si a completat niste teste online.
--------------------
Andra
ella_64 spune:
Motanik si noi trebuie sa il dam in iulie ca sa plecam apoi in concediu fara sa ne mai gandim la el. Am cumparat cartea. Am rasfoit-o putin si nu pare foarte grea. Probabil ca nici testele nu sunt prea grele.
Iti doresc spor la invatat si succes la examen .
Luna, sarcina usoara in continuare si multa sanatate tuturor.
Cristina, drum bun catre casa.
Get busy living or get busy dying.
Luna1 spune:
Fetelor de unde se poate cumpara cartea si unde se da examenul?
Ella multumesc.
Mota ce mai faci?
Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
motanik spune:
Luna, cartea o gasesti si la WH SMith sau Woolworths, se numeste Life in the UK - A Journey to Citizenship, o poti cumpara online de aici: http://www.tsoshop.co.uk/bookstore.asp?trackid=001261&FO=1240167, costa 10 lire plus postage, iti trebuie a doua editie. Oricum daca vrei sa cumperi editia 1, tot pe 2 ti-o trimit, ca asa au facut si cu mine. Din 2 iulie 2007 se sustine examaneul numai bazat pe capitolele 2, 3, 4, 5 si 6 ale celei de-a doua editii.
Uite aici totul despre test si centrele unde se sustine:
http://www.lifeintheuktest.gov.uk/htmlsite/index.html
Tu anul asta aplici pt naturalizare?
Ella, si voua la fel. Voi aveti ILR sau pt asta aplicati? Si cand?
--------------------
Andra