Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 20

carrie spune:
salutare gagici
tocmai mi s-a executat pedichiura si-s relaxata la maxim.
m-am interesat de recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical la nastere, vindeca in caz de Doamne Feri o gramada de boli pe parcursul vietii. procedura ptr cele interesate costa 30 mil si apoi 20E/an conservarea lor.se face contract si e nevoie de acordul medicului ginecolog care va face efectiv prelevarea.mie mi se pare ff important, Doamne da sa fie bani aruncati!
in rest suntem bine, isi revine si gazonul meu care era tare pleostit
Mariana si noi te iubim
Ioana ma bucur ca etsi mai bine si io vreau intalnire cu picii, sa vad cum ma simt ca v-as chema la mine martea viitoare.
va pup ca ma duc dupa fata la gradi, mai viu
Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

arleena spune:
s-a nascut ileana de 4 zile??in sfarsit
. felicitari rolo, sa fie intr-un ceas bun. Sa te bucuri de ea si sa fie o fetita super din toate punctele de vedere...ca ileana din basme
carrie poti sa-mi dai si mie detalii pe PM sau mail referitor la recoltare celule stem?si eu vreau la bb2...bine inca nu sunt dar pe viitor e bine de stiut
. as fi vrut si la alex sa fac asta dar....no...o trecut deja
fetele cu experienta in materie de bebei terminatori si crizati...am nevoie de sfaturi . nu stiu cum sa-i cizelez la fiu-mio comportamentul agresiv.....cand nu-i convine ceva stange din dinti pumnii si tremura tot, sau da din maini ca un apucat, violent.....si cand ii e somn si daca nu adorme la san( dati-mi voie
- desi ma bucur cand il am la san nu-i tocmai placut pt sfarcurile mele)e o adevarata aventura sa-l adorm. am incercat aseara metoda www.supernanny.co.uk/TV-Show/Clips/Clips/Stay-in-Bed-Technique.aspx" target="_blank">supernanny si a avut efect numai ca mi se pare cam sadica. m-a durut sufletul ca l-am lasat sa planga, desi era plans de nervi, se vedea clar.....acum la pranz tot asa a adormit....nu stiu daca e tocmai in regula metoda asta...dar tre sa fac ceva pt sanatatea mea mintala....simt ca nu mai pot face nimic, cel mai tare ma epuizeaza psihic....numai dupa curul lui sunt toata ziua...arat ca naiba, n-am mai fost la shopping, mani&pedi, brambura prin oras de cand e el, am fost odata la coafor....nici asa nu mi se pare ok
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

carrie spune:
Simona, cunosc ff bine sentimentele prin care treci le-am incercat din plin sper sa fiu mai vulpe batrana la a doua bebica ca altfel o s-o iau pe ulei.
Thea seara intotdeauna s-a culcat cuminte dar ziua m-a terorizat la maxim pina pe la un an cand s-a linistit brusc(habar n-am de ce)nu am aplicat niciodata metoda lasatului sa planga dar ce am observat e ca incercam eu s-o culc de prea multe ori cand ea se straduia sa-si scoata un somn.comportamentul mai violent descris de tine sunt de fapt istericale care vor mai dura o buna bucata de vreme si trebuie sa te inarmezi cu muulta rabdare.tot ce trebuie sa faci e sa fii ferma si autoritara, sa nu te contrazici in ceea ce faci dar in acelasi timp sa te gandesti ca inca e f mic.
no nu stiu cat de ajutor ti-am fost
peste cateva luni probabil o sa revin cu aceleasi probleme
Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

asi spune:
Pe cand vroiam sa va zic ca suntem bine , azi noapte enteroviroza a revenit, destul de violent.Bine ca macar pofta de macare nu a disparut de tot.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

roxana1974 spune:
dragele mele, o comit usor de la job, desi sunt intr-o stare deplorabila si nici nu am timp.
Sunt bolnava , am dureri musculare, frisoane, senzatia de cap in borcan si un gat ciuruit!!! oribil!!! fiecare inghititura e un chin amarnic, si imi plang singura de mila
.
Mariana, si eu te iumbesc mult, mult. Sper sa ma iumbesti la fel de tare si sa ma ierti ... vei afla de ce...
Simo, tu cum mai esti???
Raluca, eu cu shopping therapy sunt de groaza. Cumpar ca sa ma simt mai bine dupa care ma simt vinovata ca nu mai am bani
Cristiana, foarte buna ideea cu celulele stem. Cat despre cosmeticeala, si eu ma simt minunat dupa pedi, depi sau coafor
Gagici, is trista ca nu mai am Internet acasa. Trebuie sa fac ceva si repede!!!
Sambata mergem la Ludus din nou, vom avea parastas la tatal meu. Nu stiu cand mai intru cu noutati...
Va
Roxa

romana_74 spune:
MARIANA- mi-esti tare draga! esti atat de calda si de normala! Stii in ziua de azi e foarte mare lucru sa fii normal.Ei bine, tu esti normala, om echilibrat si normal!

denisabia spune:
codruta_grg o sa intreb o colega de numele dr-ului ca-mi scapa ea are probleme serioase cu chisturile , acum e mai bine dupa tratament.Stii si tu ca anticonceptionalele se prescriu in astfel de situatii.Nu stiu daca ai mai luat sau daca ai fi de acord sa le iei.Ma gandeam sa mai faci o ecografie , ca vad ca ai primit diferite pareri legat de aspectul ovarelor.Si ginecologii prescriu , dar sfatul meu mergi la un endocrinolog.Spune-mi te mai deranjeaza altceva?Probleme cu parul pe corp , cu ciclu , acnee , caderea parului , dureri mai mari la ovare etc?Ar trebui facute mai multe investigatii, niste dozari hormonale la Synevo.Intai zi-mi daca mai ai alte semne clinice.

romana_74 spune:
Uffff, ce nebunie cu Basescu asta... ce ne mai facem de kk la Europa! Iar am dat cu mucii-n fasole! Ce natie de berbeci suntem...

romana_74 spune:
Unde sunteti fetelor? Ati fugit toate? Am si eu chef de o barfa... iar voi... absente?!
Merg sa dorm! Va pup si va urez noapte buna si linistita!

mariana tache spune:
quote:
Originally posted by romana_74
Uffff, ce nebunie cu Basescu asta... ce ne mai facem de kk la Europa! Iar am dat cu mucii-n fasole! Ce natie de berbeci suntem...
ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
...da` berbeci, berbeci!!!

Eu declar sus si tare ca nu sunt fan Basescu; mereu l-am perceput ca pe un bufon nu ca pe un presedinte, dar nu pot sa fiu de acord cu ce kk au facut astia, azi, in parlament; rusinos!
Si acum s-au gasit astia sa dea cu mucii cand ne mergea si noua (Clujenilor!) mai bine ca oricand; de cand cu Boc la primarie si mare si tare la Bucale s-au facut o gramada de chestii super bune pt Cj; stati sa vedeti ce urmeaza....

Si trecand de la una la alta...
Roxana, ce ma enervezi! azi te-am sunat sa vad ce faci si nu mi-ai raspuns; acum citesc enigma asta si mor incet pana maine! banui ca stiu despre ce e vorba; am mai spus si mai repet: sunteti (stii tu cine) niste kk cu ochi. jur ca in curand nu ma mai prindeti voi ca si client! Dar pe tine tot te iubesc

Simona

A! Romana, acum vad ca esti in zona; nu pleca!
Mariana,

poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!