Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 19

codruta_grg spune:
Eu ma simt bine. Se pare ca a fost totusi o enterocolita cu ceva viroza prelungita.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi

sunshine4ever spune:
Codruta , tot ce posibil ca mai nou virozele is si cu entrocolita, si noroc ca nu ai avut o form aurita, sa vezi ce razie e printre copii.
DM

sunshine4ever spune:
Mariarusu, ru stiu ca Bethania ( din cartierul Gherorgheni) este o gradinita pt copii cu handicapuri
DM

romana_74 spune:
Am revenit cu forte in refacere sa zic asa... ma simt parca mult mai bine, mai putin zbuciumata si mai linistita! Va multumesc pentru incurajari, m-am gandit la ce mi-ati scris si asa este...poate ca si despartirea mea de copii va fi benefica in felul ei!
STANCA- insanatosire rapida ca avem nevoie de tine!
Cum e Razvan? Sa ai grija de el sa bea apa suficienta! Intr-adevar e epidemie de enteroviroza... am auzit atatea cazuri in ultima vreme...
CODRUTA- insanatosire rapida!
Am fost ieri in Parcul Mare si am admirat ratele... erau asa de dragalase! Cand facem o intalnire cu copiii?
Ah, era sa uit... STANCA ce zici de o actiune de caritate la orfelinat de 1 iunie???

codruta_grg spune:
Dr. de ieri mi-a zis ca am ovare micropolichistice, la un dr. am fost la eco si mi-a zis ca sunt chisturi foliculare (normale)iar Muresan acum 2 luni mi-a zis ca e ok. Acuma m-am programat iar la Muresan sa vad ce zice. Asi pe tine te-am citit ca discutai de asa ceva, ce parere ai?
asa crestem noi

denisabia spune:
codruta_grg eu am ovarul drept cu aspect micropolichistic.Am fost la Medstar la eco la Dan Boitor Borza si la endo la Carmen Georgescu.Eu am si un hiperandrogenism , in fine un tablou clinic mai complex.Nu stiu ce anume doresti tu ,in cazul meu am refuzat AC.Am inceput de o luna un tratament homeopat si sper sa rezolv asa macar o parte din probleme.Mai stiu niste nume de dr buni , daca te pot ajuta cu placere.

mariarusu spune:
multumesc fetelor
am mai auzit si eu de gradinita malteza dar nu stiam adresa
chiar am sa le dau un telefon sa ma interesez daca nu e prea mic.
magdadomokos despre bethania nu sti mai multe? o adresa sau un telefon?
va pup

mariana tache spune:
Fetelor, multumesc pt sustinere; sunteti tare, tare dragute!
Depresia mi-a trecut; s-a transformat in nervi; am niste nervi.... din n motive intemeiate; dar sper sa treaca repede; adica sper sa se duca luna asta odata, ca desi trebuia sa fie una speciala, e una de kk.
Romana, draguto! E nasoala despartirea asta! Din pacate, oricat m-as stradui nu pot sa-ti spun ceva bun pe tema asta; probabil ca o sa imbatranesti in 2 luni 2 ani, dar poate totusi o sa merite... brrr trimite-ma acasa!
Simona, ai mare grija de tine!!! Si hai mai des pe la noi; pot sa cer si ceva vesti bune de la tine?
Dana, multumesc pt cantecel; sincer, mi-a smuls un zambet larg! esti o draguta!
Simt nevoia acuta sa spun asta:
- fetelor, sunteti niste minunate si niste scumpe si mor de dragul vostru: Stanca, Roxana, Simona, Oana, Romana, Cristiana!
Nu vreau sa stiu ce m-as face fara voi! si
pe fiecare!
Somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

codruta_grg spune:
Denisa, multumesc . Chiar te rog sa imi recomanzi un doctor. Dr. ginecologi se ocupa?
asa crestem noi