Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Urraaaa, am slabit un kg! Uite asa m-am ambitionat mai tare...sper sa o tin tot asa, un kg pe saptamina ar fu super.

La noi a venit in sfirsit primavara, e o vreme superba si 20 de grade.

Va pup si weekend fain la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Ce liniste pe aici....
Felicitari Lili_BSpor la treaba in continuare

Meniu azi:
md:mezeluri si branza
p:tocanita de ciuperci cu pui
c:fripturica porc si salata

Va pup si ne vedem maine la raport.Jos cu acele cantarelor!!!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata zanelor

N am disparut, v am zis ca stau si va urmaresc din umbra, mai subtire asa, ca salivez la meniurile voastre.Sapt asta am reusit sa ajung la greutatea din tabel, am dat cele 2,5kg acumulate inainte si dupa Pasti .Am avut si abateri,vreo 3 cutii de cola light,2 fibrobar si in weekend nu mai zic ce gustari rele am avut.Cred ca abia de maine o iau de la capat ca n am fost la cumparaturi si bate vantu prin frigider, asa ca azi mananc ce gasesc, monti bineinteles.

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Am reinceput cura de slabire, of course...A cata oara?? Ma rog...

Ajunsesem la ~ 82 kg, adica cu vreo 20 kg in plus fata de anul 2000. Enorm!

Asa ca mananc cum trebuie, dar vad ca deja am si abateri, tocmai de Sf. Gheorghe.
Sper sa ma opresc aici...

De dimineata am observat ca deja acul cantarului a luat-o in jos, acum avand in jur de 78,5 kg.

Meniul de azi:
dimineata: 1 portocala si 1 kiwi; ceva dulciuri si pateuri cu sunca afumata, plus un pahar de suc de portocale cu pulpa.
Abateri mari...

Acasa ma asteapta o ciorba de vacuta si un peste prins de mine pe care o sa-l servesc fript, alaturi de salata verde cu sos de usturoi.

Va pup si va urez slabire usoara, alaturi de vointa si ambitie!!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! eu ma raportez maine:))
azi am mancat asa:
dimineata: 1 mar, 1 portocala, 1 para + (la 1/2 ora) 3 felii paine neagra+gem fructoza si cafea slaba cu fructoza
pranz: 1 felie curcan la gratar + 1 fagaras
seara: 1 iaurt

ieri am inceput sa fac sport :))) sper sa ma si tina, ca ma tot chinuie talentul de 1 an de cand mi-am luat bicicleta eliptica si de cate ori fac febra musculara bat in retragere....

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

adriana bine ai revenit printre noi ............ da repede ai dat ceva jos deja

eu am fost pe munte in acest we ........... binenteles ca am pacatuit putin, a fost un party si .......... am ales chestiile monti la capitolul mancare dar la final tortul bata-l norocu mi-a facut rau cu ochiu.

ANDANII

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Nu raportez nimic!!Vineri cantarul arata 64,6kg iar azi-66,2!? 1,6 kg plus!?Asa patesc mereu,vineri bine iar cand vine ziua de raport turbeaza cantarul.Cred ca dau raportul vinerea,se poate?Tin sa spun ca nu am avut abateri doar ca sint constipata.
Bine ai revenit adriana
Latrishia Ma bucur pentru tine ca poti tine Scardsale
Fetelor pricepute,va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru frisca facuta din SM. dulce ne trebuie SM. mai grasa.Eu am facut din cea cu' cutie albastra(mai slaba)si nu s-a intarit.Rece era, dar ma gandesc ca era prea slaba.
Multumesc si va pup!

POZICI

Mergi la inceput

Intru si eu pentru meniu:

Azi:

MD;2 oua ochiuri+mezeluri
P:fripturica vita si 1 felie tort pufos(monti)
C:salata

La mine a mers foarte greu DC-ul,abia am putut sa scriu.
Ce sa intamplat cu AYLLA?Nu mi se deschid paginile unde a scris ea

Va pup si va urez o seara buna!

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sense din pacate nu ma prea pricep la prajituri, frisca ......... capitolul asta ma depaseste

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna dimineata fetelor..
ieri, 23.04..m-am reapucat de Monti...nici nu mai stiu a cata oara...sper sa ma tina mai mult de data asta.
bineinteles cap de tabel tot 66 kg...aceeasi tinta...sper sa reusesc sa o indeplinesc.
am vrut sa ma apuc de disociata..dar ma omoara mesele programate...asa ca am renuntat la ideee...si sunt iar calare pe Monti...saracu de el..cred ca -i rup salele de fiecare data...
md: un fagaras
g: 2 mere
p: pui la gratar
s: capsuni

pupici

Mergi la inceput