Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 25
sanse spune:
Buna fetelor!
Unde sinteti?!De ce nu mai scrieti?
Andanii
Inuta bine ai venit
Meniu azi:
dimineata(8,30):fructe-2 pere mici+1 mar
md(11):paine wasa cu gem monti si lapte 0,1%
p(15):friptura pui cu fasolica verde
c(18):salata de legume
Va pup si va astept la o 
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
andanii spune:
sense eu am scris ieri dim, seara nu am mai intrat ca am ajuns tarziu acasa si am avut o gemada de treburi
ieri am mancat asa
biscuiti cu lapte
sunca, branza , rosii, ardei castraveti
putina supa de legume cu taitei integrali(cateva linguri ce i-au ramas copilului in farfurie) si apoi o felie de paine integrala simpla ( am un fix cu painea mai nou , prefer sa nu mananc carne ........
)
pere
chiar ca e liniste pe-aci
ANDANII 

inuta12 spune:
neata buna
chiar ca bate vantul pe aici..
sa inteleg ca si-au atins fetele targhetul si nu mai vor sa auda de diete? felicitari lor atunci..
mie mi-e si frica sa ma cantaresc...oricum...nu au trecut decat 2 zile..sper sa reusesc de data asta...
meniul de azi:
d: salata de rosie,masline,mozarela si ulei de masline
g: 2 mere
p: carne de porc prajita cu salata de varza (din pacate nu am altceva, aseara am facut snitele pentru sot..si mi-am prajit si eu vreo 4 bucati de carne porc...) chiar asa mare greseala e? 

andanii spune:
inuta cum ai prajit carnea de porc? carne simpla prajita sau snitzele , daca ai facut snitzele cu faina de soia sau naut e ok, si carnea prajita e ok
ANDANII 

inuta12 spune:
Andanii..pai ii bateam lui carnea pentru snitele...si cum nu mai stiam ce sa mananc mi-am batut si mie cateva bucati..si le-am prajit pur si simplu..fara nici o faina...doar asa cu sare si piper...
multumesc mult
nu am facut niciodata cu carne de soia sau naut...o sa cumpar sa-mi fac. si pot trece carnea si prin ou?
cred ca e super buna..
am acasa niste naut...cred ca o sa-mi fac ceva cu el...dar nu stiu ce...piure,pot?
sau ce altceva mai pot
andanii spune:
inuta eu din naut fac pireu , sau chiftele
snitzelele le fac normal cu ou numai pui faina de naut sau soia in loc de faina normala
ANDANII 

inuta12 spune:
andanii...cum faci chiftele?
iar la piure se poate pune si lapte? sau doar naut , apa si sare?
andanii spune:
nautul se poate combina cu grasimi , ca de aceea se fac snitzelele cu faina de naut ca se pot combina
piure : fiert bine de tot, mixat cu blendarul, adaug unt, lapte 1.5%, sare si e bun si cu frunze de patrunjel
chiftele: fiert, tocat cu masina de macinat , adaug ou, sare, frunze de patrunjel si le prajesc in ulei ........ eu am mai adaugat si branza telemea cateodata
am plecat , azi nu stiu daca mai intru, poate diseara
ANDANII 

sanse spune:
Snitzele se mai fac si cu ou si cascaval ras,nu?Dar cred ca sant mai bune cu faina de naut.
Chiftelele de naut sint neasteptat de bune.Poti sa mai adaugi si ceapa,usturoi,marar.Cand toci nautul toci si celelalte ingrediente,exact ca la chiftelele normale.
Va pup
POZICI
sanse spune:
Aaaa...chiftelutele de naut sint si mai bune daca prepari un sos facut din iaurt,castraveti si usturoi.
POZICI