Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 22
andanii spune:
zahar in mancare, fiti serioase fetelor , cum sa punem zahar in carnea tocata, eu una sincer nu am mai auzit asa ceva, da in foarte multe chestii gasim zahar, chiar si in vedeta .......... da nu chuar zaharul ala e criminal, ci din alte chestii cu cantitatea mult mai mare de zahar
sense la varianta de clatite cu albusuri se poate folosi faina integrala , cred ca si cu naut, dar daca tot permite faina normala, sunt mai ok asa , parerea mea , cu naut le facem cu oul intreg .
LA mine stiti care e problema ...... dulciurile si painea , de nu ar exista astea doua ar fi perfect
Am o tona de dulciuri in camara, inca de la pasti, am dat din ele in toate partile si tot mai am , am e cineva care aduce copilului tone de ciocolata si trebuie sa ne sacrificam si noi ........
si painea cand o simt, adica miros innebunesc de pofta .......................tot imi spun, bine ca gatesc totul monti si o dau in bara zilnic cu dulciuri .......... pana nu se termina dulciurile astea sigur nu se vede nimic la cantar
ANDANII 

sanse spune:
Andanii eu nu stiu care-i faina asta integrala,adica ce trebuie sa contina ea.Eu mai am faina de secara in casa .Sa nu ma injuri dar lamureste-ma ca nu stiu care-i treaba cu ele.Ma tot gandeam sa-mi fac paine dar nu stiu care-i faina integrala.O cumparam gata combinata sau o facem noi?
Nu radeti de mine dar daca nu intrebam ramanem cu idei gresite si dupa aceea plangem ca nu merge dieta.
Multumesc
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
acusor spune:
Sanse, faina integrala gasesti la plafar. E integrala ca e facuta din bobul de grau si teaca lui (parca asa ii zice invelisului
). Tocmai mi-am cumparat sa-mi "trantesc" maine dimineata o paine.
Apropos de miros, Andanii, si eu mor dupa mirosul de paine calda. Asta din faina integrala e bestiala. Sunt in stare sa mananc o paine cand o scot din cuptor.
Edit: gasesti faina integrala si din alte cereale. Daca faina ta de secara e integrala, e buna.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
latrishia spune:
Sanse eu nu cred in fazele de gen, daca ai papat ceva in plus nu mai are efect dieta, e o mare abureala, eu gust din mancarea copilului zilnic, plus ca marti am mancat si niste masline inainte de cina si dieta functioneaza in continuare f bine.Daca mi e foame nu stau sa cad pe jos, gasesc eu ceva de bobinat.Ideea e sa scapam de rontaielile dintre mese si o sa slabim mai repede.Tu da i inainte cu monti, ca eu mai stau pe aici si va urmaresc, la scarsdale nu scriu.
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
andanii spune:
faina este de mai multe feluri : faina alba, faina integrala, faina neagra, faina de secara, faina de orz, faina de orez
Faina integrala contine toate componentele bobului de grau: endosperm, tarate si germene, (asta in termeni
),deci bobul cu tot cu coaja, a puctat f bine acusor problema
.
Exista mai multe varietati de paine neagra: de la cea obtinuta din faina de grau integrala, la specialitatile de tip graham, care sunt combinatii de faina de grau, secara, orz.
Toate aceste tipuri de paine neagra sunt net superioare celei albe, deoarece contin coaja boabelor care este de pana la 10 ori mai bogata in magneziu, de 2,5 ori mai bogata in fosfor si in calciu, continand in plus vitamine din complexul B si fibre vegetale.
Painea neagra este mai saraca in calorii, fibrele alimentare din componenta sa ajuta la atingerea mai rapida a senzatiei de satietate.
Ideea este ca: cel mai bine este sa facem painici din faina integrala combinat cu tarate, eu asa le fac .............
sunt asa de bune ca abia ma abtin sa nu mananc.
Spunea cristinutza ca acest tip de paine il putem combina si cu grasimi.Tipurile astea de faina se gasesc in general la magazine naturiste . Eu am gasit si la selgros si la metro, am gasit si taitei cu faina integrala, sunt tare buni.
Am gasit si taiteti din faina de soia care se pot manca cu grasimi.
gata , hai la lucru , am chiulit destul
ANDANII 

andanii spune:
quote:
Originally posted by sanse
Andanii eu nu stiu care-i faina asta integrala,adica ce trebuie sa contina ea.Eu mai am faina de secara in casa .Sa nu ma injuri dar lamureste-ma ca nu stiu care-i treaba cu ele.Ma tot gandeam sa-mi fac paine dar nu stiu care-i faina integrala.O cumparam gata combinata sau o facem noi?
Nu radeti de mine dar daca nu intrebam ramanem cu idei gresite si dupa aceea plangem ca nu merge dieta.
Multumesc
POZICI
SENSE draga mea nu rade nimeni de tine
cum sa radem , pai de ce suntem unite aici la suferinta, sa radem unele de altele? 
ANDANII

Flaflo spune:
Buna fetelor, nu ma dati disparuta, ca nu v-am parasit! Doar ne-am apucat de renovat si nu mai prea am timp, nici macar de gatit, asa ca dieta mea din ultima saptamina a fost bazata mai mult pe hrana rece. Cintarul nu m-a ajutat deloc, aratind doar jumatate de kg in minus. Dar tot e mai bine decit nimic..... Si oricum am atins magica suma de -10 kg
. Nu mai are rost sa postez vreun meniu ca se compune in fiecare zi din brinza, rosii, ceapa verde, ceva sunculita, fructe, am rontait si niste alune.....
Ma tenteaza retetele postate de voi, dar deocamdata nu am cum sa ma ocup de ele... Spor la slabit tuturor!
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
sanse spune:

Va puuuup!
Intru mai tarziu sa va scriu ce am inteles
POZICI
ariel_7000 spune:
buna fetele! am inviat si eu ...aproape:). so, am facut o criza de bila de toaaaata frumusetea, asa ca ieri nu am muncit si am stat acasa, m-am indopat cu colebil si am baut 2 litri de suc de gref.
azi am baut 1 l de suc si pana acum doar atat, dar mai am in program un piure de dovlecei cu branza de vaci.
so, raportul meu pt azi este de 61.2 kg, un plus fata de ce era in tabel! sa-mi fie rusine!
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!