Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am uitat de ciuperci, sub orice forma, fierte, fripte, gratar, gratinate, scazute sunt un deliciu sub orice forma af fi ele
lista ar fi putut continua, dar cam asta e ideea

GUSTARILE la libera alegere: fructe, lapte, morcovi cu telina rasi cu putina smanatanica, iaurt

MENIU PENTRU CINA la alegere:
meniu glucidic
macaroane integrale cu legume scazute (fara ulei sau carne)orice fel de legume
orez integral cu legume scazute : ciuperci, varza, .......... ce va place un fel de ghiveci fara carne ..... ulei de masline se poate pune de gust la sfarsit putintel

meniu lipidic
- sunca, branza cu rosii .......... ca si la micul dejun lipidic
- salate , tot felul de combinatii cu conserva de peste in ea, rosii, branza, salata, sau varza, sau tot ce aveti ........... imaginatia sa functioneze, ........ fara paine

deci cam asta e
acusa plec de la lucru , am program cu copilu , daca nu mai apuc sa intru sa fiti cuminti

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am uitat sa spun "CU PLACERE" pentru multumirile tuturor fetelor, ma bucur ca pot fi de folos

va pup

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Multumesc AYLLA.Poze o sa mai pun dar nu e diferenta foarte mare ....doar 4-5kg.Ele sint inainte de al doilea Monti ca la primul am inceput de la 82kg si nu prea am poze in calc.

Ceva dulce pentru fetele incepatoare:

Clatite(1)-3 albusuri,faina soia sau naut,apa sau lapte 0%.Se umpu cu mere rase cu scortisoara ,brinza 0% sau gem dietetic
Clatite(2)-oua ,faina soia sau naut,lapte integral sau apa.Se umplu cu branza,carne.Laptele poate fi inlocuit cu smantana dulce lungita cu apa(Stiu de la Puskin)

Sa nu aveti motive sa ziceti ca sinteti chinuite

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Sanse, cred ca prima varianta de clatite nu prea merge. Soia e o proteina din cate stiu eu. Cred ca merge cu faina integrala mai bine.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

PROTEST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sanse sa inteleg ca ma lasi singurica?Nu ma supar iubita dar e misto sa ai cu cine sa te vaiti...hehe, asta e, dc ti e frica sa nu pui la loc e ok. Eu ti am mai zis ca am tinut de 2 ori daneza, si apoi cu monti am slabit in continuare. A mai tinut o prietena cu mine, dar ea dupa a mancat normal si a pus la loc 2kg, dar slabise vreo 10kg, deci mie mi se pare super ok.Si Scarsdale e cu 800-1000cal pe zi, cred ca nici cu monti tinut ca la carte nu se depasesc.Mie azi mi a fost un pic foame de dimineata si am bobinat niste morcovi. In rest nu prea am timp de mancat pt ca am program destul de aiurea.

Andanii multumesc mult.O sa mi notez tot ce scrii, sa am documentatie dupa Scarsdale.

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Latrishiatu ma convingi dar nu cred ca mai pot sa tin .Masa de seara a fost ok dar mai devreme am papat niste branza cu putine mezeluri Acolo scrie ca daca ne abatem sa o oprim.I-mi era foame si nu stiam ce sa fac...mi-a trebuit un impuls si gata.Am facut-o lataMi-e frica de foameeee
O sa incerc sa tin un pic mai strict Monti si poate merge mai bine.
Te pup

POZICI

Mergi la inceput

Acusor multumesc.Asa tineam eu minte .Cu cea de naut merg?

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetele,

Si eu la apel, acum iute ca-mi dorm puisorii amindoi.
Meniul pe azi:
D: cereale cu lapte
P: friptura de porc cu rosie si o bucatica de brinza
C: inca nu stiu de voi apuca sa gatesc ceva...in plan am mincare de dovlecei cu carne de pui

La cintar nu se vede nimic :-(
Cit de grav e daca maninci zahar? Ieri am folosit Vegeta si apoi am observat ca are zahar in ea. De altfel, am inceput sa ma minunez de cite lucruri contin zahar.

Va pup si spor la slabit.

Mergi la inceput

Lili_b zaharul e interzis.Nu cred ca a influentat cine stie ce tinind cont ca pui putin la o cratita de mancare.Oricum trebuie sa renunti sa mai gatesti cu vegeta sau delicat nu numai pentru tine ci si pentru familie.Vezi ca si prin mezeluri mai gasesti zahar,mai ales carnati,in bulion si multe altele.
La mine nu sa vazut imediat la cantar,ci dupa circa o saptamana fara abateri .Dureaza pana organismul incepe treaca la"rezerve"
Eu in loc de zahar folosesc fructoza .

POZICI

Mergi la inceput