Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 20
andanii spune:
Deci MENIUL DE DIMINEATA :
se poate incepe cu fructe , inainte de masa principala cu 1/2 ora -1 ora ........... apoi
la alegere :
meniu glucidic
- chifle monti din faina integrala cu lapte degresat sau ceai
- chifle monti cu gem dietetic cu lapte sau ceai de plante
- chifle monti cu branza degresata cu lapte degresat sau ceai
- cereale integrale cu lapte degresat (cereale sanovitta fara fructe) sau iaurt degresat
meniu lipidic
- sunca, oua, branza, cascaval, feta, cu rosii, ardei, castraveti, ceapa, ridichi, usturoi (apropape orice fara paine )
sunt la lucru, am facut o pauza, revin cu pranzul mai incolo

ANDANII 

sanse spune:
quote:
sanse parerea mea este ca dupa un regim asa de strict ca scardale, numai fructe ... etc, nu mai stiu exact dar stiu ca e hipocaloric bine , e normal sa pui la loc mancand monti, cu friptura, branza, etc ....
ce iei pe mere dai pe pere ........... asta in cazul in care vei slabi doar 2-3 kg, daca dai jos 10 intr-o tura se poate ca sa merite, nu o sa te ingrasi asa rapid 10 kg
Andanii la asta ma gandeam si eu si i-mi este frica sa nu o iau razna de tot.Chiar daca dau greu jos macar stiu ca dau si sint si cu burta plina
Eu sint fomista(scuze...dar asa este)si nu stiu ce o sa ma fac dupa .Aseara dupa ziua de fructe i-mi tremurau stomacul si mainile...simteam ca nu mai apuc sa maninc.Cred ca i-mi scade tensiunea...nu stiu ce sa zic.
Latrishia sper ca nu te superi ca te las singura

dar sincer nu pot

plus ca tot mai mult i-mi plac fetele noastre de aici
Va pup!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
sanse spune:
AYLLA eu cand sint la menstruatie nu numai ca ma mentzin dar am perioade cand pun putin.Sint mai balonata.
Si eu si o prietena de a mea am facut copiii dupa cate o tura de slabit.Eu prima si dupa aceea a incercat si ea si a mers.A doua fetita la fel.Prietena nu a mai incercat
Asta se intampla cind te bucuri si tu ca ai slabit![]()
POZICI
AYLLA spune:
acest mesaj este unul de protest
nu ma mai intereseaza participarea pe acest forum unde este permisa discriminarea membrilor in functie de zona din care provin
andanii spune:
sense asa patesc si eu , tremur de foame si ma doare stomacul daca nu mananc ......... si-apoi se merita sa ne distrugem, eu am fost odata cu stomacul prastie de la cura de slabire drastica
vaiiiiiiiiiii sa o vedeti pe pretenara mea de care va spuneam a slabit deja intr-o luna 15 kg cu regenon , cand o vad cand mor , dar asta e , eu nu pot lua regenon, mi-e frica cu problemele mele de circulatie ,asta-mi trebe , sa surzesc de tot
de la regenon, doamne fereste .
si-acuma MENIU DE PRANZ .......... la alegere:
- ciorba de legume puneti in ea tot ce gasiti , inclusiv carnita de pui, peste, vaca .......... asta se poate tot timpul daca puteti si ciorba si felul II
felul II
1. conopida gratinata cu carne de pui
2. brocolli cu iaurt cu carne de pui
3. fasole verde scazuta cu canrne de pui
4. mancare de varza cu carne de pui
5. mancare de dovlecei cu chiftele de pui
6. pireu de naut cu chiftele de peste
7. varza calita cu gratar de vita
8. mancare de linte cu carne de porc
9. vinete gratinate cu gratar de pui
10. mancare de mazare cu gratar de peste
11. mancare de vinete scazute cu carne de pui
12. vinete sau dovlecei sau conopida sau broccolli la cuptor cu carne de pui sau vita, porc
cred ca ajung aceste combinatii

ANDANII 

sanse spune:
AYLLA sint sigura ca o sa reusesti.Eu eram obsedata ,calculam toata ziua, luam temperatura sa vad cand am ovulatie,stateam in maini
si nimic...Cred ca fiind preocupata sa slabesc am lasat un pic balta problema asta si chiar sa intamplat.Nu o data ci de doua ori
Tine-te bine de treaba,nu te mai gindi si vorbim pe la toamna(max.) 

POZICI
sanse spune:
Multumim Andanii!
Cum sa las eu asa bunatate de dieta!?

POZICI