Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

AYLLA mergi pe YAHOO la Mail-ul tau ,iesi afara(sign out) si in loc de ID-ul tau scri:m_montignac iar la parola:slabire

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Scuza-ma Acusor! Nu am vazut ca ai scris tu....(contul comum,parola)

POZICI

Mergi la inceput

Aylla pentru cartea noua intri acolo unde a trimis CRISTINA NEGARA -Le Femmes,alta versiune.
Pentru schema pe 3 luni intrati la :ANDREEA VOICU-Retete Montignac,vol 2,partea 1.Vezi ca nu se vede bine,trebuie sa maresti tu putin.

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

PROTEST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sanse eu nu ma dau in vant dupa mezeluri si nici dupa smantana sau iaurt, in schimb salata mi o fac intotdeauna cu ulei si carnea mi o fac in tigaia de teflon tot intr o picatura de ulei sa iasa mai moale, gratar asa uscat nu pot sa mai mananc.Acum tu decizi daca i dai inainte, dar eu cred ca rezultatele te vor motiva.

Andani ti as ramane recunoscatoare daca ai timp sa faci un program.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Mi-am permis sa fac niste concluzionari la discutiile din ultima vreme despre anumite alimente nu cred ca supar pe nimeni nu ?
LAPTELE degresat 0.1% se poate asocia cu paine integrala
nedegresat adica 1.5%,1.8% se poate bea fara paine (glucide), la mese lipidice, eventual cu cacao sa para mai interesant, eu mai beau seara, seara in loc de pofta de dulce (cioco) lapte cu cacao (cacao e lipida)... poti bea lapte intre mese ca si gustare, si degresat si nedegresat.
MORCOVII cruzi e voie cat doresti au indicele mic (IG =30), cei fierti au indice mai mare (IG=85), dar se pot manca in cantitati rezonabile avand continut glucidic mic.
BRANZA daca este cas , este glucido lipidic, contine f mult zer,cel mai bine sa fie asociat cu legume si-atat, iar daca branza este maturata, telemea, feta, cascaval este lipida , ramane doar grasimea din lapte, zerul se scurge ( cam taraneste exlicatie dar nu stiu domneste cum sa spun) si se poate manca la orice masa lipidica
FRUCTELE se pot manca dimineata la prima ora pe stomacul gol , sau in timpul zilei dupa 3-4 ore de la alta masa (sa fie digerat ce am papat)deci si in timpul zilei.

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Andanii, bine punctat.
Ma apuc de modificat tabelul ca am ramas in urma .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andanii-

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Andaniisi
Latrishia eu tin tot regimul,nu ma las!Intreb dupa ce-l terminam,daca mancam Monti normal nu ne vom ingrasa la loc?Adica ,are rost sa-l tinem?Rezultate sigur va da pentru ca deja se vad.Asta-i singura mea problemami-e frica 'ca nu o sa mai functioneze Monti dupa aceea.

Va pup si intru mai tarziu.Fug sa iau fetele de la gradi.

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sense parerea mea este ca dupa un regim asa de strict ca scardale, numai fructe ... etc, nu mai stiu exact dar stiu ca e hipocaloric bine , e normal sa pui la loc mancand monti, cu friptura, branza, etc ....
ce iei pe mere dai pe pere ........... asta in cazul in care vei slabi doar 2-3 kg, daca dai jos 10 intr-o tura se poate ca sa merite, nu o sa te ingrasi asa rapid 10 kg

latrishia revin si pentru tine cu meniul

ANDANII

Mergi la inceput