Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 18
sanse spune:
quote:
SANSE unde esti???Ai murit de foame???

Inca nuuuuuu!!!
Dar nici mult nu mai am.Toata ziua am visat la masa de seara
I-ti dai seama?!Toata ziua FRUCTE!!

LATRISIA si eu cam tot asa am dat jos,dar si regimul este mai strict
Teama mea cea mai mare este daca ma pot mentine cu Monti dupa....Aici la mentinere scrie ca nu avem voie:smantana,lapte gras,mezeluri,ulei etc.Cum facem?Mie-mi plac si eu fara fripturici si mezeluri nu pot sta
Acum sint si terminata dupa ziua de fructe...astept ora 18 si dupa poate o sa fie mai roz
Te pup si intru dupa perfuzia cu porcushor la gratar

Fetelor,nu plecam noi asa cu una cu doua.....

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Nu am rezistat si m-am cintarit azi-dimineata si am cam cu jumate de kg mai putin. Asa ca m-am ambitionat in continuare.
Meniul de azi:
D: brinza, pui facut la cuptor si o rosie
P: mincare de dovlecel cu friptura de porc (facuta cu apa, nu ulei)
C: poate ceva macaroane integrale cu sos de rosii
La cura asta este voie sa maninci fructe intre mese? Si nu mai sint sigura, poate ma lamureste cineva, morcovii sunt interzisi?
Si am vazut ca lapte numai degresat, eu beau intre mese cite o cana de 2%...e ok?
Scuze ca pun atitea intrebari, dar nu am timp sa citesc cartea. Azi stau cu amindoi copiii acasa, Bianca are febra si nu o pot duce la daycare. Am distractie, nu gluma.
Lili_B spune:
Mersi Aylla.
O sa renunt la morcovei, desi sunt asa buni...hmmmm...dar la lapte nu, ca mie imi place si apoi trebuie sa fac laptic pentru bebe.
sanse spune:
Eu laptele degresat il beau dimineata si pap alaturi de el paine Monti sau Wasa cu gem dietetic(cu fructoza)sau branza 0%grasime
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
acusor spune:
Lili, ai voie morcovi cruzi cati vrei tu. Cei fierti au indicele glicemic mare, dar nici aia nu sunt interzisi. Chiar daca au IG-ul mare, au continut glucidic foarte mic.
Laptele semi-degresat, e abatere mica. Avand in vedere ca alaptezi, poti sa bei, nu afecteaza cine stie ce procesul de slabire.
Cand am tinut prima data Monti, mancam dimineata fulgi de ovaz cu lapte 1,5% si am slabit. Deci merge.
Parola si contul comun sunt pe prima pagina. Deschizi Yahoo mail, tastezi la user m_montignac si la parola slabire.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem