Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 17
sanse spune:
NU..3 mese sint obligatorii +gustari.Ideea e sa nu sari mesele si sa ai stomacul plin ca sa nu fi tentata sa te abati.Asa stiu eu.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
andanii spune:
da ... confirm si eu , maioneza cu conopida , da ... defapt cu orice leguma e voie maioneza, e f bine sa fie cu ulei de masline , sau mai usoara asa , nu 1/2 litru de ulei la un ou 
pomello cred ca e ok in loc de grep ... pana la urma seamana tare mult , e in aceeasi clasa
da ... trei mese principale si doua , trei gustari confomre binenteles
sunt si legume fara porumb, dar poti alege porumbul
nu mai stiu cine si ce a intrebat , dar stiu ca ati scris fetelor azi, v-ati intrecut
va pup
ANDANII 

latrishia spune:
Cristinuta felicitari!!!! Se inmulteste randul finalistelor...tre sa i dam bataie si noi.
Sanse am slabit 800gr de ieri
, cred ca va merge la 2-3kg pe saptamana. Dupa asta te vad si pe tine la finaliste 
Bun venit fetelor noi si spor la treaba
pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
andanii spune:
cu cat mai multe finaliste cu atat ramanem mai putine
si o sa vorbim singureeeeeeeeeeeeeeeee![]()
ANDANII 

ralu spune:
Cristina-felicitari!!!
Ce faceti fetele? Reusiti sa tineti Scarsdale? Sau nu? Eu sper sa ma tin de Monti. Sper ca in 2 saptamani sa revin la greutatea din tabel si apoi sa o iau in jos!!
Va pup!
latrishia spune:
Ralu eu ma tin cu dintii...ce bine ar fii daca mi ar scrie si mie cineva un program monti gen Scarsdale, eu tot n am gasit faimoasa schema monti, ori sunt batuta in cap ori nu stiu ce sa zic.Daca as stii sa mi fac un meniu echilibrat, cred ca as avea aceleasi rezultate...dar nu stiu, asa ca o sa tin Scarsdale cu cate 2 sapt pauza pana ajung la greutate normala.
Lori&Luanna(5.11.2005)
andanii spune:
LATRISHIA o sa iti fac eu un meniu monti pe zile , nu chiar acuma , dar promit ca imediat ce am putin timp o sa te ajut.
ANDANII 

Bravo AYLLA!!