Montignac : ce am mancat azi (85)
Raspunsuri - Pagina 12
sanse spune:
Buna dimineata!
Latrishia mea grasutza,de luni incepem da?Zilele astea voi merge la cumparaturi macar sa am papica pentru cateva zile .Daca nu am la indemana ce-mi trebuie si nu mananc la timp ma apuca o foame de mananc orice
Sper ca mai pacalesc si eu macar 3-4 kg.
O zi buna tuturor!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
ralu spune:
Buna fetele!!!
Sunt si eu pe aici pe la voi!! Eu nu prea m-am simtit bine zilele astea. Cred ca a fost efectul macarurilor grele de Pasti dupa Monti. Maine ma duc sa-mi fac niste analize. Voi vedea. Orium incerc sa revin si eu la regim. Azi cred ca o sa tin Monti de nevoie .
Va pup si va mai scriu!
P.S. -bun venit fetelor noi!!!
andanii spune:
latrishia
33 kg slabite ??????????????? m-ai dat gata , ce tare esti , mai mult de 20 niciodata nu am reusit , bravo , te admir 
ralu las ca-ti revii tu
ANDANII 

AYLLA spune:
acest mesaj este unul de protest
nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin
sanse spune:
Meniu azi:
MD:sunca praga cu branza mozzarela si rosii
P:dovlecei cu usturoi si iaurt(reteta postata de Puskin)+un fel de musaca doar din carne ,legume si oua
C:salata de castraveti si ridichii cu fripturica porc
Va rog... cine stie unde gasesc hartie de copt?
Va pup!
POZICI
sanse spune:
AYLLA,impotant este sa te tzi tu tare.Reusesti daca nu te abati cat mai mult timp.Pregateste-ti ceva dulce ca sa ai in casa sau cioco cu mai mult de 70%cacao.
Pentru tine
POZICI
crisstinuta spune:
Hop si eu pe aici!....direct de la lucru
Sanse eu nu folosesc hartie de copt dar parca Andanii mai povestea pe aici de hartie de copt candva...
Fetelor au am cumparat gluten de grau,este un extract proteic din grau.Am inceput sa pun jumate de cana la painea cu taratze ca sa creasca mai bine.Am auzit ca se pot face preparate din gluten care inlocuiesc carnea ( ca si soia).Ati gatit vreodata asa ceva?
Eu fetelor nu mai postez meniul meu ca este cam la fel .Din pacate dimineata cand plec la servici nu pot manca ,ma obisnuisem sa mananc pe la 9 dar acum plec de acasa la 7.30.La serviciu nu e voie sa mananci in birou (si pe la 10 mi-e o foame si rabd dar nu-i bine)pentru ca exista pauza organizata de masa de o ora la 12 si lumea mananca doar in sala de mese.De obicei imi pun un iaurt degresat si doua felii de paine cu taratze(ca mi-e lene sa-mi pun mancare gatita) iar seara mananc monti de obicei salate (legume cu bucatele de branza,masline,sunca,ou) sau o cina glucidica daca mai am chef sa gatesc ca la noi in casa fiecare are regimul lui si trebuie sa le gatesc la fiecare cate ceva.
E primavara a venit sezonul excursiilor si mi-e tare greu sa rezist in timpul iesirilor cu prietenii as mai bea si eu o bere ....
Bine macar ca ma scot cu gratarele la care particip de cu zor..
puskin spune:
Sanse, smantana aia dulce se bate pur si simplu
, cu mixerul, pana devine frisca. La sfarsit ii adaugi fructoza, si gata frisca Monti.
Ti-au placut dovleceii? Eu am mai facut inca o data, dar au iesit amari...nu stiu de ce
.
Latrishia, wowwwww, 33 kg. Felicitari, da-i inainte!
Aylla, vezi ca se poate face o paine Monti cu 50% tarate pe care o poti manca cu de toate...poate asta merge la sotul tau. Si cola se poate inlocui cu cola light. Mai incearca, poate reusesti. Si tie felicitari, ai sa vezi ca sunt rezultate.
Cristina, ai folosit glutenul? Cum se comporta painea facuta cu el?
Ruxandra
sanse spune:
Crisstinuta nici eu nu folosesc dar acum nu stiu cum sa fac blatul la tortuletul pufos.Am vazut ca se pune subtire in tava si mi-e frica sa nu se lipeasca.Nu am o tava buna
si nici nu sant priceputa ca sa spui ca improvizez eu cava...
POZICI
sanse spune:
Multumesc,Puskin
Maine sigur vine si randul tortului.....De mine este doar gura,fac...dreg...cu practica stau rau 
Dovleceii au fost deliciosi
Nu ma asteptam sa fie asa de buni.Cand eram mai mica bunica mea i-mi facea cu vinete si ardei ,ambele prajite.
Merg f. bine langa o fripturica
AYLLA
Va pup!
POZICI