Montignac : ce am mancat azi (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salut fetele!

Sunt si eu p-aici, dar am ceva de lucru acasa si n-am mai intrat pe DC.

Aylla, bine ai venit! Daca ai vointa, ca in orice regim, slabesti. Diferenta cu Monti, e ca, e un stil de viata. Dupa ce slabesti cat ai nevoie, trebuie sa tii faza II, ca sa nu te ingrasi. E greu pana te obisnuiesti, cam 2 saptamani, dupa aia iti intra in sange, ca sa zic asa. Eu am tintut de 3 ori dieta asta, si de fiecare data a functionat. Ca n-am fost cuminte dupa, e altceva. A 2-a oara nu m-am mentinut pentru ca am ramas insarcinata. Dupa botezul copilului, m-am apucat iar si am rezultate. Daca as avea mai multa vointa, poate ca as avea rezultate si mai bune. Deci, functioneaza.
Apropos de Teodraghici, ea si-a atins targetul, dar e inca in faza I. Ea a fost cea mai constiincioasa. N-a calcat pe alaturi nici macar de sarbatori. Bravo ei!

Sanse, hartie pt copt gasesti de la Fino. Eu am luat din Carrefour dar am vazut si in Selgros. E foarte buna, am folosit-o si la cozonacii de Paste.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

acest mesaj este unul de protest

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Azi am mancat aluneAm fost in vizita la cineva si ca sa nu dau iama in Maxi-Mix am zis ca mai bine pap alune.Sper ca nu este asa grav

Meniu azi:

md:omleta cu ceapa verde si salata de rosii
G:alune
p:friptura porc cu salata de castraveti
c:NIMIC!!!(bine.....doar cateva migdale...)

Acusor,multumesc.
Puskin,nici azi nu am facut prajitura...
AYLLA,asta este rau si la mine...sotul meu mananca seara pe la 10-11.La inceput i-mi era greu dar acum m-am obisnuit .Mananc bine pe la ora 6-7 si pot sa ma abtin.Daca nu pot si nu pot...rontzai un ardei gras sau castravete oricare ar fi ora.
Latrishia...Latrishia....unde esti??Sper ca nu ai disparut si tu
Te astept Luni la Scarsdale
Criisstinuta si celelalte fete va pup!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sanse ,si eu am mancat alune in weekend.Noi la sfarsit de saptamana suntem plecati la munte pe ici pe colo cu prietenii ....si ce sa rontai cand toti baga in ei chips-uri,sticks-uri ,snacks-uri ,de la copii la oameni mari.Ce sa mai spun cata bere si cat vin se bea in jurul meu,am baut si eu o bere aseara.
Timp de opt luni am fost foarte cuminte si foarte monti si nici de sarbatori nu am avut abateri, nu ma tenteaza odata o ciocolata ,o inghetata sau ceva neconform dar cred ca pana la sfarsitul verii tot am sa mai beau o bere din cand in cand...dar cred ca nu am sa ma fac cat casa...

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor!

Of,Of,Of...nu mai vorbeste nimeni cu mine..

Hartie de copt am gasit,frishca am invatat sa fac...insa constat ca nu am cum sa mai prepar tortul pentru ca nu mai am timp sa-l mananc.Daca apare Latrishia,maine ma apuc de Scarsdale.

Va pup!

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

sanse-nu fii trista!! Maine intram toate la raport! Nici nu vreau sa ma gandesc cat am pus! Saptamana asta ba am tinut ba nu! Sa vedem maine ce o sa raportez. Hai ca eu cred ca de maine incep in forta ca nu se mai poate!! Te puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!

Mergi la inceput

Crisstinuta,eu cand mai plec in vizita o sa-mi iau cate o pungulita cu migdale,alune neprajite(stiu ca avem voie,nu?)si o sa rontzai.Nu e frumos...dar asta este,mai ales daca merg la cineva la care i-mi permit.Sint ele scumputze,dar la cat de des merg eu in vizita ...merg.
Problema mea este ca nici nu mai fumez si "nu am ce sa fac cu mainile"Totzi fumeaza,mananca semintze ,alune,bereO sa apar si eu cu un castron de ardei gras si suc de morcovi
Hai ca pana acum cu Monti gaseam eu ceva de rontzait dar cu Scarsdale trebuie sa nu mai ies din casa
Asta este...daca m-am porcit si nu mi-am vazut de treaba acum Monti ma pedepseste

Pupici

POZICI

Mergi la inceput

Si eu va pup pe toate si maine sa auzim de cat mai multe kg. date jos!

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

acest mesaj este unul de protest

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ANDANII

Mergi la inceput